În căutarea tirbușonului perfect, este important să țineți cont de cât de des beți sau serviți vin, dacă deschideți sticle mai noi sau mai vechi și dacă aveți o mobilitate limitată.
Cum folosești un tirbușon?
Tăiați folia de sub buza sticlei folosind lama zimțată. Dacă este o adunare obișnuită, nu ezitați să scoateți folia. În general, este doar ușor lipit cu puțin lipici.
Centrați partea metalică strânsă deasupra dopului, apoi înșurubați-o până când ajunge la aproximativ 3/4 din interiorul dopului.
Rabatați deschizatorul în jos și așezați partea inferioară a brațelor metalice cu două articulații pe marginea sticlei. Folosiți acea pârghie pentru a scoate dopul la jumătatea sticlei.
Scoateți îmbinarea inferioară a sticlei prin plierea mânerului înapoi. Apoi, balansați brațul metalic înapoi spre sticlă și puneți pe sticlă cea mai scurtă dintre cele două articulații. Acest lucru va oferi pârghia de care aveți nevoie pentru a îndepărta dopul restul din sticlă.
Ce ar trebui să faci dacă pluta se rupe pe tirbușon?
Deși acest lucru poate fi stresant, soluția este de fapt destul de simplă. Doar înșurubați bitul care este blocat pe tirbușon și intrați înapoi și utilizați tirbușonul în același mod pe partea încă blocată în sticlă.