Cel mai bun aparat de cafea mic

George Petrescu -
Cel mai bun aparat de cafea mic

Alegerile noastre

Espressor manual De'Longhi Dedica Style EC 685, 1300 W

Espressor manual De'Longhi Dedica Style EC 685, 1300 W
  • Tip alimentare Cafea macinata Pad cafea
    Tip bautura Espresso Espresso lung Latte macchiato Lapte cald Caffe Latte Ceai Flat white
    Sistem spumare lapte Manual
    Material carcasa Inox
    Functii Sistem Anti-picurare Oprire automata
    Putere 1300 W
    Capacitate rezervor apa 1.1 l
    Greutate 4.2 Kg
Espressorul manual De'Longhi Dedica Style EC 685, 1300 W este ideal pentru utilizarea rezidentiala si are numeroase avantaje. Acesta dispune de doua duze pentru cafea si poate prepara 7 produse diferite: espresso lung, latte macchiato, lapte cald, caffe latte, ceai, flat white. Sistemul spumare lapte este manual si dispune de un rezervor de 1.1 litri pentru apa. Carcasa este realizata din inox si dispune de functii precum sistemul anti-picurare si oprirea automata. Espressorul are o putere de 1300w, presiune de 15 bar si o latime de 14.9 cm. Acesta este livrat cu doua accesorii: o lingura pentru dozare si un espressor. Culoarea este argintie si greutatea este de 4.2 kg.

Pachet espressor Nespresso by De'Longhi Inissia, 19 bari

Pachet espressor Nespresso by De'Longhi Inissia, 19 bari
  • Tip alimentare Capsule
    Tip bautura Espresso Espresso lung Cappuccino Lapte cald Macchiato
    Sistem spumare lapte Manual
    Material carcasa Plastic
    Functii Oprire automata Incalzire rapida
    Putere 1260 W
    Capacitate rezervor apa 0.7 l
    Greutate 2.4 Kg
Pachetul espressor Nespresso by De'Longhi Inissia, 19 bari ofera o multime de caracteristici utile si avantaje. Beneficiati de usurinta in prepararea cafelei espresso, cappuccino, macchiato si lapte cald, datorita sistemului avansat de spumare manuala si a functiei de oprire automata. Incalzirea rapida si puterea de 1260W alimenteaza aparatul cu presiunea de 19 bari, oferind cea mai buna calitate a cafelei. Carcasa din plastic rezistenta si dimensiunile compacte, asigura un design elegant, care se potriveste in orice bucatarie. Rezervorul cu capacitate mare de 0.7 l si o latime de 120 mm, adancime de 320 mm si inaltime de 230 mm, asigura ca utilizarea espressorului este intuitiva si usoara. Greutatea usoara a espressorului (2.4 kg) contribuie la usurinta transportului si depozitarii. Acest pachet este perfect pentru oricine in cautarea unui espressor de calitate, care sa satisfaca cerintele lor.

Pachet promo: Espressor cu capsule Krups

Pachet promo:
                        Espressor cu capsule Krups
  • Tip alimentare Capsule
    Tip bautura Ciocolata calda Espresso Espresso lung Cappuccino Latte macchiato Ceai Ristretto
    Sistem spumare lapte Automat
    Functii Sistem economisire energie electrica Sistem decalcifiere Setare temperatura Rezervor apa detasabil Sistem cappuccino
    Putere 1500 W
    Capacitate rezervor apa 1.2 l
    Greutate 2.65 Kg
Avantajele pe care le ofera pachetul promo includ: o presiune a pompei de 15 bar pentru o cafea espresso sau espresso lung intensa, o systemare temperatura pentru a obtine bauturi la temperatura optima, un sistem de spumare a laptelui automat pentru a prepara cappuccino, latte macchiato, ceai si ristretto, un numar de 30 de produse preparate cu ajutorul unui singur espressor, un sistem economisire energie electrica, un sistem de decalcifiere, un rezervor de apa detasabil, un cappuccino sistem, 1 espressor de culoare neagra, cu putere de 1500W si o greutate de 2.65 kg.

Espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1406, 1300w, 3.3 bar, 0.7l

Espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1406, 1300w, 3.3 bar, 0.7l
  • Tip alimentare Capsule
    Tip bautura Cafea Ciocolata calda Espresso Cappuccino Latte macchiato
    Sistem spumare lapte Automat
    Functii Termostat Curatare automata Sistem decalcifiere
    Putere 1300 W
    Capacitate rezervor apa 0.7 l
    Greutate 2.3 Kg
Espressorul Bosch Tassimo Vivy II TAS1406, cu puterea de 1300W, presiunea pompa 3.3 bar si capacitatea rezervorului de 0.7l, este perfect pentru cei care doresc sa-si prepare cafea, ciocolata calda, espresso, cappuccino sau latte macchiato acasa. Tipul cu capsule si alimentarea capsulelor ofera o experienta de utilizare rapida si usoara. Espressorul dispune de 8 produse pregatite, un sistem de spumare lapte automat si numarul duzei de cafea este de 1. Mai mult, el este prevazut cu functii ca termostatul, curatarea automata si sistemul de decalcifiere, toate incluse intr-un design elegant, gri, cu dimensiunile de 251 x 169 x 310 mm si greutatea de 2.3 kg.

Espressor Tchibo Cafissimo mini Midnight Black 326682, 1500 W

Espressor Tchibo Cafissimo mini Midnight Black 326682, 1500 W
  • Tip alimentare Capsule
    Tip bautura Cafea Espresso Ceai Caffe crema
    Sistem spumare lapte Automat
    Functii Oprire automata Sistem anti-alunecare
    Putere 1500 W
    Capacitate rezervor apa 0.65 l
    Greutate 3.7 Kg
Espressorul Tchibo Cafissimo mini Midnight Black 326682, cu o putere de 1500 W, presiunea pompei de 15 bar si un rezervor de apa cu o capacitate de 0.65 litri, este automat, elegant si foarte usor de folosit. Unul dintre avantajele sale consta in sistemul de spumare a laptelui automat si sistemul anti-alunecare, care ofera un nivel superior de siguranta si control. De asemenea, rezervorul de colectare a reziduurilor are o capacitate de 4 produse preparate, iar espresso, ceaiul si caffe crema pot fi preparate cu usurinta. Espressorul are, de asemenea, o functie de oprire automata, care ofera usurinta si confort in utilizarea acestuia. In plus, Latimea, adancimea si inaltimea lui sunt 22.3 cm, 18 cm si 29.8 cm, respectiv, iar greutatea este de 3.7 kg.

Cum să cauți o cafetieră mică

Capacitate

Doar pentru că o cafetieră este compactă nu înseamnă că este limitată la o capacitate mică. Gândește-te la cantitatea de cafea pe care o consumi pe zi, precum și la numărul de băutori de cafea din gospodăria ta. Dacă este mult, cel mai bun pariu este probabil un aparat de cafea prin picurare.

Preț

Acesta este un aspect important atunci când cumpărați orice tip de aparat de cafea, nu doar unul compact. Cunoașterea bugetului vă va ajuta să restrângeți numeroasele opțiuni.

Caracteristici

Aparatele mici de cafea tind să aibă mai puține funcții decât cele de dimensiune completă, dar există încă o mulțime de dispozitive compacte cu tot felul de clopoței și fluiere, inclusiv opriri automate, setări de putere mai îndrăznețe și chiar controlul temperaturii. Dacă sunteți în căutarea confortului, pregătiți-vă să plătiți prețul pentru modelele avansate.

Ce este detartrajul cafetierei?

Detartrarea este procesul de îndepărtare a reziduurilor minerale care se acumulează într-o cafetieră electrică. Dacă este lăsată netratată, acumularea, cunoscută și sub denumirea de calcar, poate cauza probleme precum că aparatul nu se încălzește suficient sau nu funcționează. Multe mărci vând produse de detartrare pentru a ușura procesul, dar funcționează și o combinație simplă de oțet și apă caldă cu săpun. Verificați dacă producătorul dispozitivului dumneavoastră vă recomandă cât de des ar trebui să detartrați; în caz contrar, regula generală este de a îndeplini sarcina la fiecare una până la trei luni.

Ce este o setare de 1-4 cani?

Multe aparate de cafea prin picurare sunt echipate cu setare de 1-4 cești. Acest lucru este pentru a vă asigura că loturile mai mici de cafea sunt preparate în mod constant. Deoarece mașinile de picurare sunt de obicei concepute pentru a prepara o oală plină, viteza cu care apa trece prin zațul de cafea este adesea prea mare atunci când se prepară doar câteva căni. De aceea, loturile mai mici pot ajunge slabe și apoase. Pentru a ține seama de acest lucru, setarea de 1-4 cești ajustează funcția de picurare la o viteză mai mică și extrage zațul pentru a se potrivi cu o oală mai mică de cafea.

Te-ar putea interesa