Cel mai bun aparat de gătit ouă pentru bucătăria ta

George Petrescu -
Cel mai bun aparat de gătit ouă pentru bucătăria ta

Alegerile noastre

Fierbator de oua WMF 415070011 ,380 W, 1-7 oua, Reglarea gradului

Fierbator de oua WMF 415070011 ,380 W, 1-7 oua, Reglarea gradului
  • Numar tavi 1
    Numar zone gatire 7
    Forma aparat Rotund
    Tip panou de comanda Digital
    Material carcasa Inox
    Functii Control temperatura Semnal sonor la finalizarea programului
    Putere 380 W
Fierbătorul de ouă WMF 415070011, cu puterea de 380 W, poate fi folosit pentru a face în mod eficient de la 1 la 7 ouă simultan. Este prevăzut cu un panou de comandă digital pentru reglarea temperaturii şi un semnal sonor care anunţă că programul s-a finalizat. Cu carcasa din inox, cu designul său rotund şi culorile argintiu-negru, această fierbător de ouă rezidentială are un design modern şi elegant, perfect pentru orice bucătărie.

Aparat de gatit oua, HOMA, 500W, 230V-50Hz, Argintiu

Aparat de gatit oua, HOMA, 500W, 230V-50Hz, Argintiu
  • Numar tavi 2
    Forma aparat Patrat
    Tip panou de comanda Mecanic
    Putere 500 W
Acest Aparat de gatit oua HOMA, 500W, 230V-50Hz, Argintiu este ideal pentru uz rezidential si ofera comoditate si performanta. Aparatul este patrat, cu panou de comanda mecanic si are o putere de 500W. De asemenea, dispune de doua tavi pentru gatit oua si este vopsit in culoarea argintie, pentru a aduce un plus de eleganta si stil. Acest aparat de gatit cu aburi ofera un nivel inalt de siguranta si performanta, asigurand rezultate gustoase.

Aparat de fiert oua Elekom EK 109 S / S, 350 W, 3 nivele de gatit

Aparat de fiert oua Elekom EK 109 S / S, 350 W, 3 nivele de gatit
  • Numar tavi 1
    Numar zone gatire 1
    Forma aparat Rotund
    Tip panou de comanda Mecanic
    Functii Oprire automata Semnal sonor la finalizarea programului Indicator luminos
    Putere 350 W
    Greutate 2 Kg
Aparatul de fiert oua Elekom EK 109 pentru uz rezidential ofera o multime de avantaje. Acesta dispune de un panou de comanda mecanic si are o forma rotunda, ceea ce face mai usor de folosit. Acesta are si o functie de oprire automata si un semnal sonor ce va alerta la finalizarea programului. De asemenea, este dotat cu un indicator luminos si de asemenea, ofera o singura tava si o singura zona de gatire. Acesta are puterea de 350W si o greutate de doar 2kg. Acest aparat va face mai usor pentru tine sa gatesti ouale in mod delicios si rapid.

Aparat de gatit oua cu aburi, Muhler ME-271, 350 W, Oprire automata

Aparat de gatit oua cu aburi, Muhler ME-271, 350 W, Oprire automata
  • Numar tavi 1
    Numar zone gatire 7
    Forma aparat Rotund
    Tip panou de comanda Mecanic
    Material tava Plastic
    Functii Oprire automata Semnal sonor la finalizarea programului Indicator luminos
    Putere 350 W
Aparatul de gatit cu aburi Muhler ME-271, 350 W, cu oprire automata, este o alegere excelenta pentru utilizarea rezidentiala si comerciala. Acesta dispune de o tava unica si 7 zone de gatire, avand o capacitate de 7 cl. Panoul de comanda mecanic are forma rotunda si include o functie de oprire automata, un semnal sonor la finalizarea programului si un indicator luminos. Aparatul vine cu un capac detasabil, un pahar masura si un raft pentru oua si are un design alb transparent. Puterea este de 350W si consumul de energie electrica este de 350W.

Fierbator oua electric First Austria FA-5115-3, 500W, 8 oua

Fierbator oua electric First Austria FA-5115-3, 500W, 8 oua
  • Numar tavi 2
    Numar zone gatire 8
    Forma aparat Dreptunghiular
    Tip panou de comanda Mecanic
    Material carcasa ABS
    Material tava Plastic
    Functii Timer Baza anti-aderenta
    Putere 500 W
    Greutate 0.9 Kg
Fierbatorul de oua electric First Austria FA-5115-3, 500W, 8 oua ofera o gama variata de avantaje, precum designul elegant in forma dreptunghiulara, panoul de comanda mecanic usor de utilizat, materialul rezistent ABS al carcasei, tava cu baza anti-aderenta si un timer integrat. Acesta dispune si de 3 trepte de putere si o putere de 500W, asigurand o fiabilitate a activitatii de gatit. De asemenea, acesta are o greutate redusa de 0.9 kg si un cablu de 0.7 m, fiind astfel usor de transportat si de depozitat. Fierbatorul de oua electric First Austria FA-5115-3, 500W, 8 oua este echipat cu doua tavi si opt zone de gatire, asigurandu-va cea mai buna experienta de gatit. Culoarea sa inoxidabila adauga un plus de eleganta acestui dispozitiv.

Ce să căutați atunci când cumpărați un aparat electric de gătit ouă

Fierberea ouălor la nivelul preferat de gătit necesită puțină practică și va cere să stați în jur și să așteptați, deoarece chiar și un minut în plus poate duce la ouă care sunt fie sub sau prea gătite. În loc să așteptați că apa să fiarbă, puteți apela la un aparat electric de gătit ouă pentru a aburi un lot de ouă după bunul plac. Mașinile de gătit pentru ouă pot face rapidă pregătirea meselor, astfel încât să aveți ouă fierte la îndemâna pentru a face pâine prăjită cu avocado, pentru a gustă gustări sau pentru a le adaugă la o salată.


Numărul de ouă
Chiar dacă veți folosi doar câteva ouă odată, s-ar putea să doriți să faceți un lot dublu, astfel încât să nu va trebui să gătiți mai multe mai târziu. Pe de altă parte, ouăle fierte tari se strică mai repede decât cele crude, așa că, dacă nu vei folosi cantități mari, un aragaz mai compact ar putea fi cel mai bun pariu.

Comenzi
Multe mașini de gătit pentru ouă au comenzi foarte simple. Cu toate acestea, anumite modele sunt puțin mai complexe, cu lumini sau alerte sonore pentru a va ajută să monitorizați progresul gătitului.

Opțiuni suplimentare de gătit
În timp ce majoritatea mașinilor electrice de gătit pentru ouă pot face și ouă poșate, altele pot face și omlete. Dacă doriți să gătiți ouă doar în coajă, nu este nevoie să plătiți pentru opțiunile pe care nu le veți folosi.

Ce face un aparat de gătit de ouă?

Aparatele pentru ouă radau timpul bucătarului, facând ouăle perfecte mult mai ușor. Multe includ setări pentru ouă fierte moi sau medii, iar unele pot chiar să facă omlete.

Cum folosești un aparat electric de gătit ouă?

Deși există unele diferențe, majoritatea mașinilor de gătit pentru ouă necesită o cantitate stabilită de apă pentru ouăle fierte moi, medii sau țări și se opresc singure când apă dispare. Nu este nevoie să setați un cronometru sau să urmăriți ouăle, deoarece mașina se oprește de la sine.

Cât timp durează să gătești ouă într-un aragaz electric?

Depinde de mașină, de numărul de ouă și de cum va plac ouăle. În unele cazuri, acestea pot fi făcute în doar 5 minute dar poate dura și pâna la 18 minute în mașini mai mari care sunt umplute cu numărul maxim de ouă.

De ce crapă ouăle într-un cuptor de ouă?

Ouăle au un buzunar de aer în ele. Pe măsură ce ouăle se gătesc, presiunea din acel buzunar crește din cauza căldurii și aerul expandat trebuie să scape. În timp ce cojile de ouă sunt permeabile și lasă aerul să treacă, uneori aerul nu poate scapă suficient de repede prin coajă, așa că oul crapă.

Te-ar putea interesa