Cel mai bun cadou alimentar pentru noii părinți

George Petrescu -
Cel mai bun cadou alimentar pentru noii părinți

Alegerile noastre

Cos cadou Perfect Surprise

Cos cadou Perfect Surprise
  • Pentru Toate ocaziile Cadou de Paste Aniversare Cadou Craciun
Cosul Perfect Surprise ofera o multitudine de avantaje pentru afaceri. Prin intermediul acestui cadou de Craciun, puteti arata persoanelor dragi cat de mult le apreciati, oferindu-le ceva memorabil, indiferent daca este vorba despre un iubit, un prieten sau un coleg de afaceri. De asemenea, Cosul Perfect Surprise include dulciuri delicioase, cozonac delicios si o sticla de vin ce poate fi oferita cu ocazia oricarei ocazii, de la nunti si aniversari la Paste, 1 si 8 martie sau Craciun.

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, 1200 W, 6

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, 1200 W, 6
  • Culoare Negru
    Putere 1200 W
    Functii Timer Control temperatura Sistem de siguranta Start intarziat Mentinere la cald
    Capacitate 6 l
    Tip programe Gem Orez Pizza Reincalzire Mancare copii Tocana Abur Supa Coacere Prajire Fierbere Paine
Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, 1200 W, 6 l, dispune de tip sub presiune, utilizare rezidentiala, capacitate de 6 l, numar programe 25, tipuri de programe cum ar fi gem, orez, pizza, reincalzire, mancare copii, tocana, abur, supa, coacere, prajire, fierbere si paine. Include in pachet bol, spatula, oala sub presiune, cos pentru gatit la aburi, carte de retete si recipient pentru dozarea ingredientelor. Are putere de 1200 w, tip panou de comanda digital, tensiune de alimentare de 230 v si grosime a recipientului de 1.8 cm. Beneficiază de funcții precum timer, control temperatura, sistem de siguranță și start întârziat pentru menținere la cald.

Espressor manual De'Longhi EC221.B, 15 Bar, 1 l, dispozitiv

Espressor manual De'Longhi EC221.B, 15 Bar, 1 l, dispozitiv
  • Culoare Negru Gri
    Putere 1100 W
    Functii Sistem Anti-picurare Oprire automata Indicator luminos Sistem economisire energie electrica
Espressorul manual De'Longhi EC221.B, 15 Bar, 1l, este un dispozitiv perfect pentru utilizare rezidentiala. Este prevazut cu un sistem de alimentare cu cafea macinata, doua duze de cafea si un sistem de spumare a laptelui manual. Materialul de carcasa este din inox si plastic si are diverse aplicatii, inclusiv sistemul anti-picurare, oprirea automata si indicatorul luminos pentru a economisi energie electrica. Acest model include un set accesorii, inclusiv o lingura de dozare si un espressor. Acesta dispune de o putere de 1100w, si o presiune de pompa de 15 bar si are o capacitate de rezervor de 1l. Espressorul are o linie simpla si un design modern, fiind disponibil in culorile negru si gri. Are o dimensiune de 24cm x 27cm x 30.5cm si o greutate de 3.1 kg.

Mini Blender Electric, MixUP SmartVIBE™, Incarcare Wireless

Mini Blender Electric, MixUP SmartVIBE™, Incarcare Wireless
  • Tip produs Blender
    Culoare Roz
    Putere 50 W
    Functii Amestecare Tocare Stoarcere Zdrobire gheata
    Capacitate 350 ml
Mini Blender Electric MixUP SmartVIBE™ cu incarcare wireless, rezidential, de culoare roz, cu putere 50 W si capacitate 350 ml, ofera beneficii cum ar fi treapta de viteza unica, fara BPA, motor puternic si silentios, design antistropire, maner ergonomic, portabilitate, autocuratare, buton on/off, rezistent la apa si autonomie.

Cum sa alegi cadouri alimentare pentru noii părinți

Între hrăniri, schimbări de scutece, pui de somn și toate celelalte responsabilități, entuziasm și epuizare care vin cu un nou copil, părinții nu au mult timp sau energie pentru a se gândi la gătit, la cumpărături și la planificarea mesei. Unul dintre cele mai grijulii lucruri pe care le poți oferi noilor părinți este un cadou cu produse alimentare sau de bucătărie, care vor face viața puțin mai ușoară.

Destinatar

Luați în considerare părintele sau părinții pentru care faceți cumpărături. Sunt mai predispuși să aprecieze un cadou comestibil sau un gadget legat de mâncare care ar face mai ușoară pregătirea alimentelor? Dacă faci cumpărături pentru cineva care nu-și place un bucătar acasă, probabil că va aprecia ceva de mâncare mai mult decât ceva cu care să gătească.

Dacă vă gândiți la un cadou necomestibil, cum ar fi o oală instant, aparat de cafea sau sticlă de apă reutilizabilă, luați în considerare dacă destinatarul deține deja sau s-a înregistrat pentru ceva similar. Dacă nu sunteți sigur și nu îi cunoașteți suficient de bine pentru a le întreba, asigurați-vă că includeți o chitanță cadou în cazul în care doresc să returneze cadoul sau greșesc din partea precauției și trimiteți în schimb un card cadou sau un coș cadou comestibil.

Perisabil vs. Neperisabil

Puteți găsi coșuri cadou și cadouri alimentare care includ unul sau ambele articole perisabile și neperisabile. Oferirea de produse alimentare neperisabile, cum ar fi gustări la raft, ceai și cafea, nu necesită ca noii părinți să facă spațiu în frigider sau congelator și vor dura mai mult decât articolele perisabile, astfel încât părinții să se poată bucura de articole în timpul liber.

POLITICA DE RETURNARE

Politica de returnare poate fi găsită pe site-urile retailerilor sau contactând serviciul clienți.

Te-ar putea interesa