Cel mai bun cadou de gatit pentru copii

George Petrescu -

Cel mai bun cadou de gatit pentru copii in 2023 este FANCY KITCHEN NATURAL si este cea mai buna alegere pe care o poti face. Bucătăria modernă din lemn natural FANCY KITCHEN NATURAL este o jucărie minunată și plină de detalii, perfectă pentru copiii care adoră să gătească și să se joace de-a bucătarii. Bucătăria are o înălțime de 80 cm și vine într-o nuanță de bej, care se integrează perfect în orice decor.

Bucătăria vine dotată cu toate cele necesare pentru ca micuții să poată pregăti cele mai delicioase preparate: un aragaz cu 4 ochiuri, o chiuvetă, un cuptor cu microunde și o mașină de spălat vase. Acestea sunt create la scara copiilor, astfel încât cei mici să se poată juca cu ele în siguranță și să se simtă ca niște bucătari adevărați.

Bucătăria FANCY KITCHEN NATURAL este realizată din lemn natural, ceea ce o face robustă și durabilă, astfel încât poate fi utilizată timp îndelungat. În plus, bucataria este dotata cu 6 accesorii metalice pentru gătit, care includ oale, tigăi și ustensile, pentru a completa experiența de joc.

Această jucărie este un mod excelent de a-i ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile de gătit, creativitatea și imaginația, dar și de a le oferi o modalitate distractivă de a petrece timpul în familie sau cu prietenii.

Cel mai bun cadou de gatit pentru copii

Alegerile noastre

Bucatarie moderna din lemn natural, FANCY KITCHEN NATURAL, cu

Bucatarie moderna din lemn natural, FANCY KITCHEN NATURAL, cu
  • Varsta 1 an 2 ani 3 ani 4 ani 5 ani 6 ani 7 ani
    Material Lemn
    Functii accesorii Bucatarie
Bucataria moderna din lemn natural FANCY KITCHEN NATURAL, cu specificatiile mentionate, este o alegere perfecta atat pentru cei care isi creeaza o bucatarie moderna, cat si pentru cei care vor sa se bucure de avantajele pe termen lung. Acest produs, fabricat din lemn natural, este ideal pentru durabilitate si rezistenta, chiar si dupa mai multi ani de utilizare. Bucataria are un aspect elegant si clasic, fiind vopsita in culoarea bej lemn natur si avand inaltimea si lungimea de 80 cm. Setul de accesorii inclus in pachet contribuie la creativitatea bucatarului de a-si personaliza bucataria. Bucataria FANCY KITCHEN NATURAL este o alegere perfecta pentru dorintele customerului care isi doreste o bucatarie moderna si practica.

Set Bucatarie pentru Copii din Lemn Natural, FunKitchen, KinderVibe™

Set Bucatarie pentru Copii din Lemn Natural, FunKitchen, KinderVibe™
  • Varsta 3 ani
    Material Lemn
    Functii Chiuveta Cuptor cu Microunde Abilitati dezvoltate Creativitatea Plita interactiva Invatare prin joaca Cu lumini si sunete
    Greutate 7.5 Kg
Setul Bucatarie pentru Copii din Lemn Natural, FunKitchen, KinderVibe™ ofera copiilor mici o experienta autentica de invatare si distractie. Bucataria este construita din lemn natural solid si are functii interactive, cum ar fi chiuveta, cuptor cu microunde, plita, lumini si sunete, plus o multitudine de accesorii de bucatarie, precum polonic, mixer, oale si linguri. Setul este potrivit pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani, si contribuie la dezvoltarea creativitatii, invatarii prin joaca si dezvolarea abilitatilor sociale prin jocuri impreuna cu prietenii. Setul este usor de asamblat si include baterii necesare 3 x aaa 1.5 v (neincluse). Bucataria are culoarea alba, are inaltimea 85 cm, lungimea 59.5 cm si adancimea de 30 cm, si cantareste 7.5 kg.

Bucatarie pentru Copii din Lemn Natural, EleganteCuisine, KinderVibe™

Bucatarie pentru Copii din Lemn Natural, EleganteCuisine, KinderVibe™
  • Varsta 3 ani
    Material Lemn
    Functii Compartimentat Dezvolta imaginatia Accesorii incluse Plita interactiva Jucarie de rol ce incurajeaza comunicarea si dezvolta creativitatea si imaginatia celor mici Cu lumini si sunete
    Greutate 16.8 Kg
Bucataria pentru Copii din Lemn Natural EleganteCuisine KinderVibe™ este perfecta pentru copii cu varsta de 3 ani si pune bazele gatitului. Bucataria este realizata dintr-un lemn natural si poate fi compartimentata, avand o plita interactiva, o jucarie de rol si lumini si sunete. Pachetul contine bucataria, plita si cuptor, accesorii pentru gatit, cu o culoare alb-aurie si 10 baterii AAA necesare. Inaltimea este de 103 cm, lungimea de 88 cm si greutatea de 16.8 kg. Bucataria ofera educatie prin joaca si stimuleaza imaginatia si comunicarea copiilor, dezvoltandu-le creativitatea.

Jucarie Mini Bucatarie Baby Kitchen cu blender incorporat, accesorii

Jucarie Mini Bucatarie Baby Kitchen cu blender incorporat, accesorii
  • Varsta 4 ani 5 ani 6 ani 7 ani
    Material Plastic
    Functii Emite sunete Luminita Cutitele blender-ului se invart Usa cuptorului se deschide Formele pot fi introduse in spatiile corespunzatoare
Jucaria Mini Bucatarie Baby Kitchen cu blender incorporat si accesorii este potrivita pentru copiii in varsta de 4, 5, 6 si 7 ani. Acest produs este construit din plastic si are o multime de functii, cum ar fi emisii de sunete, lumini, cutite de blender care se invart si o usa de cuptor care se deschide, precum si forme care pot fi introduse in locurile potrivite. Personajul principal al povestii este Mini Bucataria, si pachetul include 2 pahare, 2 ustensile de gatit, 4 felii de tort, 4 lumanari si 3 forme de prajituri. Bateriile necesare sunt 2 x 1.5 v aa, care nu sunt incluse in pachet. Mini Bucataria Baby Cooking vine in culori portocalii si albastre si are o inaltime de 28 cm si o lungime de 17 cm.

Bucatarie pentru Copii din Lemn Natural, VintageCuisine, KinderVibe™

Bucatarie pentru Copii din Lemn Natural, VintageCuisine, KinderVibe™
  • Varsta 3 ani
    Material Lemn
    Functii Compartiment pentru depozitat Accesorii incluse Stimuleaza dezvoltarea personala Invatare prin joaca Jucarie de rol ce incurajeaza comunicarea si dezvolta creativitatea si imaginatia celor mici Cu lumini si sunete
    Greutate 12 Kg
Bucataria pentru copii din lemn vintage KinderVibe™ cu specificatiile: tip produs bucatarie, varsta 3 ani, material lemn, functii compartiment pentru depozitat, accesorii incluse, lumini si sunete, ofera copiilor un loc ideal pentru interactiune, invatare si stimulare a creativitatii, fiind dotata cu un compartiment pentru depozitare si o gama diversificata de accesorii ce au rolul de a sustine dezvoltarea personala si invatarea prin joaca, facilitand comunicarea si creativitatea micutilor. Bucataria are un design modern, este de culoare auriu, are o inaltime de 92 cm, o lungime de 60 cm si o adancime de 30 cm, iar greutatea este de 12 kg. Pachetul contine 1 bucatarie si 1 set de accesorii si necesita 3 baterii AAA 1.5 V (neincluse).

Căutați un cadou distractiv și interactiv pentru bucătarul mai tânăr? Surprindeți un mic gurmand cu un cadou practic, sigur pentru copii, care îi va face să zbârnească prin bucătărie. Emoția de a primi un cadou de gătit este doar vârful aisbergului - doar așteptați până când vedeți cât de mândri sunt ei că își pregătesc propria creație culinară.

Cum să cauți cadouri de gătit pentru copii

Mărimea

Fie că este vorba de îmbrăcăminte – cum ar fi un șorț și o pălărie de bucătar – sau pur și simplu ustensile de bucătărie, găsirea cadoului de mărimea potrivită este importantă pentru copii. Articolele pentru adulți pot fi prea mari, grele sau grele. Acest lucru nu numai că poate face gătitul frustrant, ci și potențial periculos. Cel mai bine este să depuneți efort și să găsiți o dimensiune bună. Majoritatea articolelor pentru copii vor avea o sugestie de vârstă în descriere.

Funcţie

Când vine vorba de a oferi un cadou legat de bucătărie, veți dori ca articolul să fie util într-un fel. Pentru copii, asta ar putea însemna instrumente care îi ajută să învețe cum să gătească, să-și dezvolte abilitățile motorii fine sau să-i entuziasmeze să gătească. De asemenea, este mai bine dacă cadoul servește mai multe scopuri, deci nu doar ocupă spațiu într-un sertar. O lingură de gătit, de exemplu, poate amesteca aluatul, împinge ouăle sau chiar poate servi mâncarea dintr-un bol.

Vârstă

Copiii mici, copiii și preadolescenții au toți abilități și abilități diferite. Este grozav să-i implici în bucătărie cât mai curând posibil, dar probabil că un copil mic nu ar trebui să mânuiască cuțitul bucătarului. Asigurați-vă că cadoul pe care îl oferiți este adecvat vârstei și vine cu elemente de siguranță. Majoritatea articolelor vor avea un fel de sugestie de vârstă sau interval de vârstă disponibile în descrierea produsului.

Iată cele mai bune cadouri de gătit pentru copii.

Cum pot ajuta copiii în bucătărie?

Există multe modalități prin care copiii pot ajuta la pregătirea meselor, gustărilor și deserturilor. Copiii pot amesteca aluatul în boluri, pot tăia banane moi sau căpșuni, curăța morcovi, sparge ouăle, pot presara brânză și multe altele. În funcție de vârsta lor, unele sarcini pot fi mai ușoare decât altele. Copiii mici pot ajuta la amestecarea ingredientelor împreună, în timp ce pre-adolescentii se pot ocupa de sarcini precum tăierea ardeiului gras.

Care sunt unele rețete prietenoase pentru copii?

O modalitate de a-i face pe copii încântați să învețe cum să gătească este să pregătească cu ei mâncăruri sau delicii pentru copii. La urma urmei, s-ar putea să fie puțin mai dornici să-l încerce dacă fac prăjituri cu ciocolată pe care să le mănânce ulterior. Dacă este timpul micului dejun, încercați să faceți niște clătite ușoare de la zero sau o omletă gustoasă. Pentru prânz, încercați kebab de pui sau supă de roșii. Există atât de multe deserturi fantastice de încercat, cum ar fi fudge de ciocolată, cupcakes cu unt de arahide sau banane acoperite cu ciocolată.

Copiii pot folosi unelte de bucătărie pentru adulți?

În timp ce unele unelte de bucătărie, cum ar fi lingurile de lemn sau spatulele de silicon, ar putea funcționa pentru copii, uneori uneltele pentru adulți sunt prea mari sau greu de manevrat. Uneltele create special pentru copii tind să fie mai mici, să aibă mânere anti-alunecare și să includă margini mai moi pentru a evita rănirea.

Te-ar putea interesa