Alegerile noastre
Forma produs | Macinata |
---|---|
Tip cafea | Espresso |
Aroma | Ciocolata |
Destinat pentru | Cafetiera Espressor |
Greutate | 500 g |
Forma produs | Macinata |
---|---|
Tip cafea | Caffe crema |
Aroma | Cafea Condimente |
Destinat pentru | Cafetiera Espressor Fierbator |
Greutate | 250 g |
Forma produs | Macinata |
---|---|
Tip cafea | Espresso |
Aroma | Cafea |
Destinat pentru | Cafetiera Espressor Fierbator |
Greutate | 500 g |
Forma produs | Macinata |
---|---|
Destinat pentru | Cafetiera |
Greutate | 500 g |
Forma produs | Macinata |
---|---|
Tip cafea | Espresso |
Aroma | Cafea |
Destinat pentru | Cafetiera Espressor Fierbator |
Greutate | 600 g |
Rapide și convenabile, boabele premacinate sunt opțiunea de preferat pentru mulți iubitori de cafea. Elimina bătăile de cap și economisesc bani pentru cei care nu doresc să cumpere o mașină de măcinat acasă. În timp ce experții recomandă cafeaua cu boabe întregi pentru cea mai mare prospețime și aromă, cafeaua măcinată poate face totuși o ceașcă savuroasă. Țineți cont că cea mai bună cafea măcinată depinde de papilele gustative ale unei persoane.
Tipul de prajire
Identificarea tipului de prajire care va place - deschisă, medie sau întunecata - este un loc minunat de a începe când încercati o cafea nouă. Dar poate deveni și mai complicat decât atât. Fii atent la notele de degustare ale unui amestec care sunt scrise obicei scrise undeva pe pachet.
Prețul
Deoarece majoritatea bautorilor de cafea beau o ceașcă (sau trei) în fiecare zi, prețul este un aspect important. Doar pentru că o cafea este mai scumpă nu înseamnă că este cea mai bună pentru papilele tale gustative.
Cantitatea
Pentru a obține cea mai bună aromă din cafeaua dvs., doriți să o utilizați înainte de a deveni veche. Chiar și cafeaua premacinata va fi mai bună dacă o preparați imediat după cumpărare.
Cantitatea potrivită de cafea pe care o folosiți la preparare depinde de mai mulți factori: tipul de aparat de cafea pe care îl dețineți, câtă cafea intenționați să faceți, ce dimensiune de măcinare folosiți și cât de puternică vă place cafeaua. Dar există o regulă generală cunoscută sub numele de raportul de aur al cafelei, pe care te poți baza pentru majoritatea preparatelor. Este 1 gram de cafea pentru fiecare 15 până la 18 grame de apă. Acest lucru poate fi dificil de urmat pentru unii oameni, deoarece se bazează pe greutate în loc de volum, deci este nevoie de un cântar de bucătărie, dar este mai fiabil decât măsurarea cafelei cu linguri.
Atât cafeaua măcinată, cât și cea integrală durează mai mult atunci când sunt ținute departe de oxigen, lumina soarelui și umiditate. Așadar, păstrarea cafelei într-un recipient opac, etanș, este cea mai bună modalitate de a prelungi perioada de valabilitate a acesteia. Chiar dacă este sigur să congelați cafeaua și poate extinde prospețimea în unele situații, cel mai bine este să evitați congelatorul. Cafeaua păstrată în congelator chiar și pentru o perioadă scurtă de timp nu va fi la fel de aromată sau aromată precum cafeaua păstrată într-o cutie sau o pungă etanșă.
Aruncarea zațului de cafea în chiuvetă poate cauza probleme în timp. Cafeaua nu se dizolvă și nu se descompune în apă, cel puțin nu pentru mult timp, așa că se poate acumula și înfunda chiuveta. Puneți chiuveta din când în când nu ar trebui să rănească, dar încercați să aruncați zațul de cafea în coșul de gunoi sau să le compostați.
Te-ar putea interesa