Alegerile noastre
Tip alimentare | Cafea macinata |
---|---|
Numar de cesti | 15 |
Tip panou de comanda | Mecanic |
Material carcasa | Plastic |
Material recipient | Sticla |
Functii | Sistem Anti-picurare Oprire automata Filtru detasabil si lavabil Indicator nivel apa |
Capacitate recipient | 1.5 l |
Tip alimentare | Cafea macinata |
---|---|
Numar de cesti | 6 |
Tip panou de comanda | Mecanic |
Material carcasa | Plastic |
Material recipient | Sticla |
Functii | Sistem Anti-picurare Picioruse anti-alunecare Indicator luminos Indicator nivel apa Mentinere la cald |
Capacitate recipient | 0.6 l |
Tip alimentare | Cafea macinata |
---|---|
Numar de cesti | 15 |
Tip panou de comanda | Digital |
Material carcasa | Plastic |
Material recipient | Sticla |
Functii | Sistem Anti-picurare Oprire automata Timer Picioruse anti-alunecare Plita incalzita |
Capacitate recipient | 1.5 l |
Tip alimentare | Cafea macinata |
---|---|
Numar de cesti | 12 |
Tip panou de comanda | Digital |
Material carcasa | Plastic |
Material recipient | Sticla |
Functii | Sistem Anti-picurare Oprire automata Timer Picioruse anti-alunecare Filtru detasabil si lavabil Indicator nivel apa Selectare intensite aroma Plita incalzita |
Capacitate recipient | 1.5 l |
Tip alimentare | Cafea macinata |
---|---|
Numar de cesti | 12 |
Tip panou de comanda | Mecanic |
Material recipient | Sticla |
Functii | Oprire automata Picioruse anti-alunecare Filtru detasabil si lavabil Indicator nivel apa |
Capacitate recipient | 1.25 l |
Tip alimentare | Cafea macinata |
---|---|
Numar de cesti | 12 |
Tip panou de comanda | Mecanic |
Material carcasa | Inox Plastic |
Material recipient | Inox |
Functii | Sistem Anti-picurare Oprire automata Indicator nivel apa Compatibil masina de spalat vase |
Capacitate recipient | 1.2 l |
Tip alimentare | Cafea macinata |
---|---|
Numar de cesti | 15 |
Tip panou de comanda | Mecanic |
Material recipient | Sticla |
Functii | Sistem Anti-picurare Oprire automata Timer Indicator nivel apa Rezervor apa detasabil Selectare intensite aroma |
Capacitate recipient | 1.25 l |
Tip alimentare | Cafea macinata |
---|---|
Numar de cesti | 15 |
Tip panou de comanda | Mecanic |
Material recipient | Sticla |
Functii | Sistem Anti-picurare |
Capacitate recipient | 1.25 l |
Dacă spațiul de la tejghea este limitat, ar putea fi necesar să excludeți unele dintre mașinile de picurare mai mari. Totuși, aceasta nu ar trebui să fie o problemă prea mare, deoarece există multe aparate de cafea compacte minunate. Indiferent de ce, de obicei merită măsurat în prealabil, mai ales în ceea ce privește adâncimea blaturilor și înălțimea dulapurilor.
Unele dispozitive au tot felul de clopote și fluiere, de la opriri automate la puterea aromei și chiar controlul temperaturii. Alte aparate, inclusiv cele de pe această listă, sunt mai simple, dar totuși fac cafea delicioasă. Dacă sunteți în căutarea confortului, pregătiți-vă să plătiți prețul pentru modelele avansate.
În timp ce aparatele de cafea cu capacitate mai mare sună în general mai atrăgătoare, o carafa cu 14 căni s-ar putea să nu fie întotdeauna cea mai bună pentru nevoile dvs. de cafea, mai ales dacă beți doar una sau două căni pe zi. Luați în considerare numărul de băutori de cafea din casa dvs., precum și propriul aport de cafea. Dacă achiziționați în principal o mașină de picurare pentru uz personal, fiți atent la articolele cu setare de 1-4 cani.
Detartrarea este procesul de îndepărtare a reziduurilor minerale. Dacă sarcina nu este efectuată în mod regulat, un dispozitiv se poate confrunta cu probleme care variază de la prepararea cafelei slabe la aparatul care nu funcționează deloc. Regula generală este detartrarea cel puțin o dată la una până la trei luni, dar utilizatorii ar trebui să respecte instrucțiunile producătorului dacă se recomandă un interval diferit.
O setare de 1-4 cești calibrează ciclul de preparare al unui aparat pentru a se potrivi cu loturi mai mici de cafea. Deoarece majoritatea aparatelor de cafea prin picurare sunt concepute pentru a prepara 10 cești sau mai mult, viteza normală de picurare este prea mare pentru porții mici.
Gustul este întotdeauna subiectiv, așa că nu există un răspuns corect pentru cea mai bună apă pentru cafea. Acestea fiind spuse, cei mai mulți experți spun că apa cu minerale „lipicioase” precum calciul și magneziul îmbunătățește gustul și aceasta provine din apa dură. Dezavantajul apei dure este că este mai dură pentru mașina dvs. și va crește frecvența de care aveți nevoie pentru detartrare. Cei care folosesc apă moale sau filtrată mai pot prepara cafea gustoasă, desigur, dar există o șansă mai mare ca cafeaua să ajungă puțin slabă, astfel încât utilizatorii ar putea fi nevoiți să compenseze adăugând mai multe zaț de cafea. În plus, apa moale este mai blândă cu dispozitivul de preparare în timp.
Indiferent dacă este boabe întregi sau măcinate, cafeaua durează mai mult și are un gust mai bun atunci când este depozitată într-un recipient ermetic și plasată într-un loc răcoros și întunecat. Oxigenul, lumina soarelui, umiditatea și căldura ridicată afectează negativ calitatea și durata de conservare a boabelor de cafea. În circumstanțe ideale, cafeaua integrală rămâne proaspătă timp de două săptămâni. Bineînțeles, își pierde prospețimea mai repede dacă unul dintre cei patru factori dăunători este în joc. Mulți iubitori de cafea apelează la frigider sau congelator pentru a-și păstra boabele de boabe și, deși aceasta poate părea o metodă logică de conservare, este de fapt destul de dăunătoare cafelei din cauza nivelurilor ridicate de umiditate care provin din utilizarea congelatorului - ca să nu mai vorbim de temperatură.
Te-ar putea interesa