Cel mai bun ceainic

George Petrescu -
Cel mai bun ceainic

Alegerile noastre

Ceainic Lamart, 1,5L, Negru

Ceainic Lamart, 1,5L, Negru
  • Capacitate 1.5 l
    Material Otel Sticla
    Functii Infuzor detasabil
    Culoare Transparent Negru
Ceainicul Lamart de 1,5L, Negru este o alegere practică și modernă. El are un design elegant, are maner din plastic pentru o prindere confortabilă și este fabricat din otel și sticlă pentru rezistență. Dispune de un infuzor detașabil, care permite prepararea ceaiului fără a fi necesară îndepărtarea capacului și are o înălțime de 15,5 cm și un diametru de 13 cm. Acest ceainic este ideal pentru a prepara norocuri mari de ceai și a servi mai multor invitați.

Ceainic cu infuzor Quasar & Co., 550 ml, Ø8 x h12 cm, recipient

Ceainic cu infuzor Quasar & Co., 550 ml, Ø8 x h12 cm, recipient
  • Capacitate 0.55 l
    Material Sticla termorezistenta
    Functii Rezistent la zgarieturi Capac detasabil rezistent la temperaturi inalte Maner ergonomic Suporta curatarea automata dar este recomandat sa se spele manual
    Culoare Transparent
Avantajele ceainicului cu infuzor Quasar & Co., 550 ml, Ø8 x h12 cm, sunt: design modern, sticla termorezistenta, maner ergonomic, rezistent la zgarieturi, capac detasabil, rezistent la temperaturi inalte, suporta curatarea automata si manuala, contine un pachet cu ceainic si capac. Acest ceainic poate fi folosit pentru prepararea a cafea, ceai si alte bauturi calde si este prevazut cu un infuzor care faciliteaza turnarea bauturilor. Designul sau modern si functional ofera un plus de confort si un aspect estetic placut.

Ceainic cu infuzor Quasar & Co., 750 ml, recipient pentru

Ceainic cu infuzor Quasar & Co., 750 ml, recipient pentru
  • Capacitate 750 ml
    Material Sticla termorezistenta
    Functii Rezistent la zgarieturi Capac detasabil rezistent la temperaturi inalte Maner ergonomic Suporta curatarea automata dar este recomandat sa se spele manual
    Culoare Transparent
Avantajele Ceainicului Quasar & Co., 750 ml, cu infuzor sunt: materialul rezistent si termorezistent din sticla, capacul detasabil, manerul ergonomic, rezistenta la zgarieturi si temperaturi inalte, suporta curatarea automata si manuala, coloarea transparenta, dimensiunile compacte si greutatea usoara. Acest ceainic este ideal pentru pregatirea si servirea cafelei si a ceaiului, fiind practic si foarte usor de folosit.

Fierbator de apa Xiaomi Smart Kettle Pro, 1800W, 1.5L, Bluetooth

Fierbator de apa Xiaomi Smart Kettle Pro, 1800W, 1.5L, Bluetooth
  • Functii Oprire automata Bluetooth Led indicator Protectie anti-stropire
    Culoare Alb
Fierbatorul de apa Xiaomi Smart Kettle Pro, cu puterea de 1.800 W si capacitatea de 1,5 l, ofera multiple avantaje. In primul rand, carcasa din inox si plastic rezista la uzura si coroziune, asigurand durabilitatea in timp. De asemenea, dispune de oprire automata, bluetooth, led indicator, protectie anti-stropire si interval temperatura de la 40 - 90 °C, oferind flexibilitate si controale precise. In plus, acesta are dimensiuni reduse, 204 x 235 x 145 mm, si o greutate de doar 1,3 kg, asigurand un spatiu econom si usurinta in ceea ce priveste depozitarea si transportul.

Presa franceza pentru de cafea, Coffee Bean French Press, Karaca

Presa franceza pentru de cafea, Coffee Bean French Press, Karaca
  • Capacitate 350 ml
    Material Sticla
    Culoare Bronz
Presa franceza pentru cafea Karaca oferă un design elegant în culoarea bronzului, cu un maner din inox. Aceasta are o capacitate de 350 ml și poate fi utilizată pentru a prepara și servi cafea într-un mod simplu și rapid. Utilizarea unui sistem de infuzare asigură cafele de cea mai bună calitate, cu un gust bogat și un arome plăcută. De asemenea, presa franceză are un capac strâns care ține înăuntru căldura și aromă pentru o experiență de savurare deosebită.

Ce să cauți la un ceainic

Ceainicul potrivit este esențial pentru a prepara ceașca perfectă de ceai, indiferent dacă va răsfățați cu un ceai potrivit după-amiezii sau pur și simplu va faceți ceașcă zilnică de earl grey. Ele vin în diferite dimensiuni, stiluri și culori pentru a se potrivi în bucătăria dvs. Pentru a ușura procesul de selecție, există câtivă factori de care trebuie să țineți cont, cum ar fi dimensiunea, greutatea și materialul. Materialul va afecta lucruri precum dacă se poate spală sau nu în mașină de spălat vase și dacă îl puteți pune pe aragaz.


Mărimea

Dacă de obicei faceți o singură ceașcă de ceai, este posibil să nu doriți că un ceainic mare să ocupe spațiu pe plită sau în dulapuri. Cu toate acestea, dacă distrați adesea mulțimi mari, este bine să serviți pe toată lumea fără să așteptați că un al doilea lot de apă să fiarbă. Ceainicele de pe lista noastră vin într-o gama largă de dimensiuni - tot ce trebuie să faceți este să alegeți care este potrivit pentru dvs.

Material

Ceainicele sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, inclusiv sticlă, porțelan, oțel inoxidabil și metal acoperit. Acest lucru nu numai că afectează estetică articolului, ci poate dicta și dacă poate fi sau nu plasat pe plită. Dacă comoditatea unui ceainic sigur pentru plită este importantă pentru dvs., verificați mai înțâi materialele rezistente la căldură.

Curățenie

Multe ceainice se pot spală în mașină de spălat vase, ceea ce este un avantaj major pentru cei care beau ceai. Dacă se spală numai manual, verificați dimensiunea deschiderii ceainicului. Cele mai mari va permit să va introduceți întreagă mâna în oală pentru curățare, în timp ce o deschidere mai mică ar putea necesită o perie. De asemenea, rețineți că ceainicele de sticlă facilitează evaluarea curățeniei, în timp ce porțelanul și metalul sunt puțin mai greu de examinat.

Cum folosești un ceainic?

Indiferent dacă ești complet nou în ceai sau un expert care caută câteva sfaturi rapide, noi te putem acoperi. Utilizarea unui ceainic este simplă. Mulți chiar consideră că procesul este calmant. Primul pas este să fierbi apă într-un ibric separat. Verificați ce temperatura a apei este recomandată pentru tipul de ceai pe care îl preparați (mai multe informații despre acest lucru mai jos), deoarece acest lucru va va permite să extrageți cea mai bogată, cea mai adevărată aromă. În al doilea rând, preîncalziti ceainicul clatind interiorul cu apă fierbinte. Acest pas mic, dar important, ajută ceainicul să mențină temperatura ideală a apei în timp ce ceaiul se înmuie și previne crăparea ceainicurilor din porțelan și ceramică din cauza căldurii bruște a apei clocotite. Puteți folosi apă fierbinte de la robinet în timp ce fierbătorul fierbe sau apă direct din ibric înainte că acesta să atingă temperatura maximă. În al treilea rând, umpleți ceainicul sau coșul de infuzor cu ceaiul dvs., indiferent dacă este în foițe vrac sau în pungi - regulă generală este o linguriță de ceai pentru fiecare cană de apă folosită, plus o lingură suplimentară. În al patrulea rând, turnați apă fierbinte peste ceai, puneți capacul pe ceainic și lăsați să se infuzeze. La final, odată ce timpul recomandat a trecut, serviți ceaiul. Dacă ați lăsat frunzele de ceai să plutească liber în oală, puneți o strecurătoare mică peste ceașcă de ceai în timp ce turnați, astfel încât să nu veți obține frunze libere în timp ce sorbiti.

Poți pune un ceainic pe aragaz?

Marea majoritate a ceainicelor nu sunt sigure pentru utilizarea pe plită. Căldură ar putea deteriora și chiar crapă un ceainic în funcție de materialul acestuia. Este posibil să găsiți un număr mic de ceainice etichetate sigure pentru utilizarea pe plită, dar cei mai mulți experți în ceai ar sfătui acest lucru și ar recomandă în schimb să fierbeți apă cu un ceainic.

Cum curățați un ceainic?

Există multe moduri diferite de a curată un ceainic și, din fericire, cele mai multe sunt rapide și ușoare. Cel mai bine este să clătiți interiorul ceainicului cu apă fierbinte după fiecare utilizare; această elimina orice reziduu de ceai rămas și te pregătește pentru un lot delicios dată viitoare. O curățare mai amănunțită ar trebui efectuată de aproximativ două ori pe luna pentru a preveni acumularea de calcar. Acest lucru se poate face cu o serie de articole de uz casnic - săpun de vase, oțet, bicarbonat de sodiu, suc de lamâie etc. - în funcție de materialul din care este făcut ceainic. Pur și simplu turnați produsul de curățare preferat în ceainic și adăugați apă fierbinte, aproape clocotită. Lăsați combinația să stea aproximativ treizeci de minute înainte de a goli ceainicul și de a spală interiorul cu o cârpa sau o perie. Ceainicele din fontă sunt o excepție când vine vorba de curățare. Proprietarii ar trebui să evite detergenții și periile grosiere, deoarece acestea pot deteriora interiorul, care este de obicei acoperit cu email. În schimb, folosiți doar apă fierbinte și o cârpa moale pentru a curată un ceainic din fontă, atât în ​​interior, cât și în exterior.

Te-ar putea interesa