Material lama | Inox |
---|---|
Material maner | Bambus |
Numar bucati/set | 6 |
Lungime lama | 12 cm |
Material lama | Inox |
---|---|
Numar bucati/set | 1 |
Lungime lama | 12 cm |
Material lama | Inox |
---|---|
Material maner | Plastic |
Lungime lama | 12.5 cm |
Material lama | Inox |
---|---|
Material maner | Plastic |
Numar bucati/set | 1 |
Material lama | Inox |
---|---|
Material maner | Plastic |
Numar bucati/set | 1 |
Lungime lama | 10.5 cm |
Material lama | Inox |
---|---|
Material maner | Plastic |
Material maner | Plastic |
---|---|
Numar bucati/set | 1 |
Lungime lama | 15 cm |
Este ușor să uiți de cuțitele de brânză când ne putem gândi în schimb la magia brânzei în sine, dar cuțitul potrivit te pregătește pentru o distracție generală mai bună. Fie că este un cuțit care nu se va lipi de Camembert-ul tău perfect moale sau unul care va tăia o felie curată chiar și din cel mai sfărâmicios Stilton, un cuțit bun pentru brânză (sau un set de cuțite) face o experiență bună de brânză și mai bună.
Utilizări
Diferite tipuri de brânzeturi sunt cel mai bine porționate cu diferite tipuri de cuțite. Dacă mănânci doar blocuri de cheddar de la băcănie, s-ar putea să vă fie bine cu cuțitele de friptură, dar dacă vă ramificați în brânzeturi moi, cum ar fi chevre sau Brie, sau brânzeturi tari, cum ar fi parmezan, sau brânzeturi mai sfărâmicioase, cum ar fi blues, probabil că va dori un cuțit de brânză diferit pentru fiecare categorie.
Preț
În timp ce cuțitele pentru brânză pot face o placă de brânză să se simtă mai asamblată și pot face mai ușoară porționarea brânzei, acestea nu sunt strict necesare.
Set vs. Individual
Dacă sunteți un animator frecvent care servește un număr destul de mare de plăci de brânză, ar putea avea sens să cumpărați un set în loc de cuțite individuale. Vor arăta mai bine împreună când sunt așezate și va simplifica lucrurile. Dacă doar uneori serviți brânză sau o mâncați mai ales ca o gustare, ar putea fi mai logic să cumpărați fiecare cuțit pe bucată și să adăugați atunci când simțiți că vă lipsește un anumit tip de cuțit.
Cum folosești un cuțit pentru brânză?
Acest lucru depinde foarte mult de cuțitul de brânză. Poate fi o prostie să citești instrucțiunile care vin cu cuțitul tău pentru brânză, deoarece știm cu toții cum să folosim celelalte cuțite din bucătăriile noastre, dar instrucțiunile pentru cuțitul tău specific pentru brânză vor fi de fapt destul de utile pentru a ști cum să-l folosești, mai ales că multe sunt multifuncționale.
De ce aveți nevoie de cuțite diferite pentru a tăia diferite brânzeturi?
Brânzeturile diferite au texturi diferite. Cu o brânză albastră, vrei să previi să se prăbușească, așa că vrei ceva care are mai puțină frecare. Cu o brânză tare precum Parmigiano-Reggiano, vrei să se sfărâme în bucăți mai mari. Diferitele cuțite realizate în acest scop vor face treaba cu ușurință și mai rapid.
Cum ascuți un cuțit de brânză?
Majoritatea cuțitelor de brânză nu trebuie să fie ascuțite. Dacă cumpărați unul care necesită ascuțire, acesta va avea propriile instrucțiuni pentru ascuțire.
Cum împiedici brânza să se lipească de cuțit?
Multe cuțite pentru brânză sunt concepute pentru a opri frecarea, cum ar fi cuțitele cu găuri tăiate din lamă sau firul de brânză. Dacă tăiați brânza când este rece, frecarea va fi și mai redusă. Asigurați-vă că îl lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de a-l servi.