Cel mai bun cuțit pentru brânză

George Petrescu -
Cel mai bun cuțit pentru brânză

Alegerile noastre

Set 6 cutite branza, awwaline, maner din bambus

Set 6 cutite branza, awwaline, maner din bambus
  • Material lama Inox
    Material maner Bambus
    Numar bucati/set 6
    Lungime lama 12 cm
1.Setul de 6 cutite de branza Awwaline, cu manere din bambus, ofera avantajul unei lame de 12 cm din inox, in tonuri naturale, pentru a usura prepararea alimentelor.
2.Experienta ta culinara se va imbunatati cu acest set de 6 cutite speciale, cu manere din bambus si lame din inox de 12 cm, care pot fi spalate manual.
3.Cutitele Awwaline din bambus, cu lame din inox de 12 cm, in set de 6, te vor ajuta sa iti optimizezi experienta culinara, avand in acelasi timp rezistenta si durabilitate garantate.
4.Setul de cutite cu manere din bambus si lama din inox de 12 cm, va fi un plus in bucataria ta si un mare ajutor in pregatirea alimentelor, fiind cu usurinta curatabile manual.

Cutit pentru branza Tefal Comfort Touch, 12 cm

Cutit pentru branza Tefal Comfort Touch, 12 cm
  • Material lama Inox
    Numar bucati/set 1
    Lungime lama 12 cm
Cutitul special pentru branza Tefal Comfort Touch, 12 cm prezinta avantajele unui lama de inox de 12 cm lungime, ce poate fi intrebuintata in siguranta in masina de spalat vase. Manerul cu aspect modern,negru, asigura o prindere usoara si confortabila. Acest cutit special ofera cea mai buna solutie pentru taierea branzei.

Cutit ondulat Vanora, pentru feliere, 23x12.5 cm

Cutit ondulat Vanora, pentru feliere, 23x12.5 cm
  • Material lama Inox
    Material maner Plastic
    Lungime lama 12.5 cm
Cutitul ondulat Vanora de feliere de 23x12.5cm are avantajele unui lama de inox de 1.5mm si un maner din plastic verde, rezistent la apa si temperaturi inalte, ceea ce il face ideal pentru masinile de spalat vase. Cutitul are o lungime totala de 23 cm si o lama de 12.5 cm, oferind o performanta inalta pentru prepararea alimentelor, cu un design ergonomic pentru comoditate. Cutitul vine ambalat intr-un pachet individual, pentru a asigura pastrarea sa in siguranta si poate fi folosit fara probleme in bucataria moderna.

Cutit pentru Cascaval, Maner din Plastic Visiniu

Cutit pentru Cascaval, Maner din Plastic Visiniu
  • Material lama Inox
    Material maner Plastic
    Numar bucati/set 1
Acest cutit special din inox, cu maner din plastic visiniu, este ideal pentru felierea cascavalului. Manerul din plastic conferă o aderență confortabilă, iar un singur cutit se livrează în pachet, oferind cumpărătorilor o soluție practică și convenabilă. Cutitul prezintă un design ergonomic, fiind ușor de manevrat, ceea ce face față fără probleme la sarcini diverse.

Cutit ondulat cu maner pentru cascaval, 23x 6 cm

Cutit ondulat cu maner pentru cascaval, 23x 6 cm
  • Material lama Inox
    Material maner Plastic
    Numar bucati/set 1
    Lungime lama 10.5 cm
Cutitul ondulat cu maner pentru cascaval, 23x 6 cm ofera o experienta de taiere excelenta datorita lamei din inox, materialul de inalta calitate fiind ideal pentru a tine otelul curat si rezistent. Manerul din plastic ofera durabilitate si grip pe masura, iar culoarea visinie adauga un element de stil si individualitate. Cutitul special de 23x 6 cm are un design ergonomic si este suficient de usor pentru a permite taierea fara a obosi mainile. Setul contine un singur cutit, cu o lungime totala de 22 cm si o lama de 10,5 cm, iar greutatea totala este de doar 47 g.

Cutit Fiskars, pentru branza, alb

Cutit Fiskars, pentru branza, alb
  • Material lama Inox
    Material maner Plastic
Cutitul Fiskars are avantajul de a avea o lama din inox de 31,5 cm, de 66 g, care este confectionata pentru a fi rezistenta la uzura si perfecta pentru prepararea si servirea branzei. Manerul din plastic alb ofera o prindere confortabila si sigura, in timp ce consumatorii pot fi siguri ca produsul este compatibil cu masina de spalat vase. Pachetul contine un singur cutit special proiectat pentru a fi folosit in special pentru branza, oferind astfel o experienta la cutite mult mai buna si mai usoara.

Cutit Dick Ergogrip 2259/15 cu lama dreapta de 15 cm

Cutit Dick Ergogrip 2259/15 cu lama dreapta de 15 cm
  • Material maner Plastic
    Numar bucati/set 1
    Lungime lama 15 cm
Cutitul Dick Ergogrip 2259/15 cu lama dreapta de 15 cm este perfect pentru taierea si toaletarea produselor alimentare. Manerul sau din material plastic oferă o prindere mai bună, adăugând astfel un plus de confort, siguranță și control în timpul lucrării. Culoarea albastru a manerului adaugă un plus de estetică. Cutitul vine într-un pachet care conține un singur cutit de dimensiune mare, de 15 cm, perfect pentru tăierea alimentelor.

Este ușor să uiți de cuțitele de brânză când ne putem gândi în schimb la magia brânzei în sine, dar cuțitul potrivit te pregătește pentru o distracție generală mai bună. Fie că este un cuțit care nu se va lipi de Camembert-ul tău perfect moale sau unul care va tăia o felie curată chiar și din cel mai sfărâmicios Stilton, un cuțit bun pentru brânză (sau un set de cuțite) face o experiență bună de brânză și mai bună.

Utilizări

Diferite tipuri de brânzeturi sunt cel mai bine porționate cu diferite tipuri de cuțite. Dacă mănânci doar blocuri de cheddar de la băcănie, s-ar putea să vă fie bine cu cuțitele de friptură, dar dacă vă ramificați în brânzeturi moi, cum ar fi chevre sau Brie, sau brânzeturi tari, cum ar fi parmezan, sau brânzeturi mai sfărâmicioase, cum ar fi blues, probabil că va dori un cuțit de brânză diferit pentru fiecare categorie.

Preț

În timp ce cuțitele pentru brânză pot face o placă de brânză să se simtă mai asamblată și pot face mai ușoară porționarea brânzei, acestea nu sunt strict necesare.

Set vs. Individual

Dacă sunteți un animator frecvent care servește un număr destul de mare de plăci de brânză, ar putea avea sens să cumpărați un set în loc de cuțite individuale. Vor arăta mai bine împreună când sunt așezate și va simplifica lucrurile. Dacă doar uneori serviți brânză sau o mâncați mai ales ca o gustare, ar putea fi mai logic să cumpărați fiecare cuțit pe bucată și să adăugați atunci când simțiți că vă lipsește un anumit tip de cuțit.

Te-ar putea interesa