Cel mai bun deschizător manual de conserve

George Petrescu -
Cel mai bun deschizător manual de conserve

Alegerile noastre

Deschizator pentru conserve Tefal Ingenio

Deschizator pentru conserve Tefal Ingenio
  • Tip Manual
    Material Inox
Deschizatorul pentru conserve Tefal Ingenio oferă mai multe avantaje, cum ar fi: durabilitatea materialului inox, care poate rezista la zgârieturi, ciobire si coroziune; manevrabilitatea crescuta datorita formei ergonomice si luminoase a dispozitivului, ceea ce face ca manipularea usoara a conservelor sa fie mai usoara; elegantul design care ofera un aspect modern bucatariei; si fiabilitatea manuala care garanteaza o utilizare fara probleme a deschizatorului. Aceste avantaje ofera o solutie convenabila si sigura pentru deschiderea conservelor.

Desfacator pentru borcane, material inox, Nulka

Desfacator pentru borcane, material inox, Nulka
  • Tip Manual
    Material Inox
    Caracteristici cheie Maner ergonomic
    Greutate 75 g
Desfacatorul pentru borcane, din material inox Nulka, cu tip manual, are un maner ergonomic pentru comoditate si un design elegant, argintiu. Acesta este de 10.5 cm lungime, 4 cm latime, 7 cm inaltime si cantareste 75 g. Beneficiile sale includ o manevrare usoara si comoda, precum si o durabilitate ridicata si o rezistenta mare la coroziune.

Deschizator conserve cu decapsulator, Fackelmann, 16 cm

Deschizator conserve cu decapsulator, Fackelmann, 16 cm
  • Tip Manual
    Material Otel
    Caracteristici cheie Desfacator conserve Desfacator sticle
    Greutate 0.09 Kg
Deschizatorul de conserve Fackelmann cu 16 cm are mai multe avantaje. Acesta este realizat din otel de înaltă calitate, ceea ce îl face robust şi durabil. De asemenea, are o greutate foarte redusă (0,09 kg), permitându-vă să-l transportaţi uşor. Acesta poate deschide fără probleme conservele, sticlele şi conservele cu uşurinţă, fără a provoca deteriorări sau reziduuri de alimente. Deschizatorul de conserve Fackelmann cu 16 cm este, de asemenea, un instrument foarte practic şi uşor de folosit, având un design manual, astfel încât să se poată folosi de oricine.

Deschizator capace borcane si recipiente din plastic

Deschizator capace borcane si recipiente din plastic
  • Tip Manual
    Material Plastic
    Caracteristici cheie 4 in 1
Deschizatorul capace borcane si recipiente din plastic cu specificatiile tip manual, material plastic, caracteristici cheie 4 in 1 si culoare verde este o solutie practica pentru deschiderea usoara a recipientelor. Aceste deschizatoare sunt usor de manevrat si au o constructie durabila din plastic de calitate. Caracteristica cheie 4 in 1 face ca acest produs sa fie un aparat multifunctional avand 4 functii intr-un singur produs: deschidere, cleme, sudura si de jupuit. Culoarea verde ofera un plus de stil si design. Deschizatorul capace borcane si recipiente din plastic cu specificatiile tip manual, material plastic, caracteristici cheie 4 in 1 si culoare verde aduce inovatie si economie in ceea ce priveste deschiderea recipientelor.

Deschizator Conserve Lamart, Zinc

Deschizator Conserve Lamart, Zinc
  • Tip Manual
    Material Inox
Deschizatorul Conserve Lamart, Zinc cu tip manual, material inox, culoare argintiu si lungime de 17 cm ofera avantaje multiple. Acest deschizator are o constructie solida si durabila, realizata din materialul inox rezistent la coroziune si rugina si este suplu si usor de manevrat, datorita lungimii de 17 cm si designului sau fin. Designul argintiu modern si modern al deschizatorului ofera un look aspect elegant si se potriveste cu orice design de bucatarie. Acest dispozitiv practic si usor de folosit poate sa deschida conserve rapizd si cu usurinta, oferind un plus de confort in orice preparare culinara.

Pachet promo: Deschizator sau inchizator

Pachet promo:
                        Deschizator sau inchizator
  • Tip Manual
    Material Silicon
Acest deschizator/inchizator manual din silicon rosu ofera mai multe avantaje:
-Este rezistent si usor de utilizat, garantand durabilitate si simplitate in aceeasi masura.
-Datorita materialului silicon, deschizatorul/inchizatorul este rezistent la apa si usor de curatat.
-Designul modern si culoarea vie fac din acest deschizator/inchizator un accesoriu practic si stilat.
-Este portabil si usor de transportat, astfel incat poate fi luat oriunde va doriti.

Deschizator conserve, Hendi, lungime 20 cm

Deschizator conserve, Hendi, lungime 20 cm
  • Material Inox
Deschizatorul de conserve Hendi de 20 cm oferă avantajul de a avea o durată de viață mai mare, deoarece este fabricat din material inoxidabil de înaltă calitate. Este rezistent la rugină, rugină, decolorare și coroziune. Acesta are, de asemenea, o culoare modernă, argintiu negru, care oferă un aspect deosebit pentru orice bucătărie. Deschizatorul are, de asemenea, un design liniar ce oferă o prindere sigură și fermă în deschizarea conservelor.

Deschizator conserve 21,5 cm ZWILLING Pro - Zwilling

Deschizator conserve 21,5 cm ZWILLING Pro - Zwilling
  • Tip Manual
    Material Inox
Deschizatorul de conserve ZWILLING Pro de 21,5 cm este un instrument de calitate superioara, fabricat din inox de cea mai buna calitate. Acesta ofera urmatoarele avantaje: durabilitate ridicata, asigurand o folosire constanta si sigura; design ergonomic si maner cu un grip excelent pentru un control si o manipulare perfecta; lama ascutita si un punct inteligent pentru a deschide conservele cu usurinta; este usor de curatat si de intretinut. Acest deschizator de conserve ZWILLING Pro reprezinta alegerea perfecta pentru prevenirea si siguranta dumneavoastra.

Indiferent cât de mare sau mică este bucătăria probabil că va trebui să folosiți un deschizător de conserve la un moment dat, indiferent dacă deschideți conserve de legume pentru prânz sau hrăniți pisica. Deschizătoarele manuale de conserve sunt un instrument grozav pe care trebuie să îl aveți în bucătărie, deoarece ocupă mai puțin spațiu decât omologii lor electrici și nu costă aproape la fel de mult. Deschizătoarele manuale de conserve se împart în două categorii de bază: cele care taie capacul cutiei chiar în interiorul marginii cutiei și cele care desetanșează marginea exterioară a cutiei. Cele din prima categorie iti permit sa lasi capacul la loc si sa il folosesti pentru a retine mancarea atunci cand vrei sa scurgi lichidul. Cei din a doua categorie permit ca capacele să fie plasate pe cutie pentru depozitare temporară.

Ce să căutați atunci când cumpărați un deschizător manual de conserve

Manivelă

Toate deschizătoarele manuale necesită cel puțin o cantitate minimă de putere a mâinii pentru a porni, dar mecanismul de manivelă al unui deschizător de conserve bun ar trebui să se rotească fără probleme și cu cea mai mică presiune posibilă. Când vine vorba de manivele manuale, designul variază, dar majoritatea deschizătoarelor de conserve sunt echipate cu o manivelă plată sau curbată în formă de buton.

Mânere

În plus față de buton, înmânarea unui deschizător de conserve va fi mai ușoară cu mânere care sunt mai ușor de prins. Căutați mânere care au o prindere anti-alunecare și care se potrivesc confortabil în palmă. Mânerele care se blochează împreună în timp ce porniți pentru a reduce cantitatea pe care trebuie să o strângeți sunt de asemenea utile.

Tăiere

Deschizătoarele tradiționale de conserve tăie prin capacul unei cutii care pot lăsa margini ascuțite pentru a tăia mâinile în timp ce se golește conținutul. Majoritatea oamenilor au folosit acest tip de deschizător de conserve, așa că dacă asta te simți confortabil, există o mulțime de opțiuni pe piață. Dacă sunteți în căutarea unui deschizător de conserve care să fie mai sigur și mai sanitar, căutați un model care să taie capacul din partea laterală a cutiei.

Caracteristici suplimentare

Unele modele sunt echipate cu câteva funcții suplimentare pe care le-ați putea găsi utile. Deschizătoarele de conserve cu un instrument de prindere a capacului magnetic sau cu tăiere vă vor scuti de bătaia de cap de a scoate capacul următoarei conserve de fasole.

Te-ar putea interesa