Cel mai bun filtru de apa pentru acasa

George Petrescu -

Cel mai bun filtru de apa pentru acasa este Aquaphor Modern 2 si este cea mai buna alegere pe care o poti face. Filtrul de apa potabila Aquaphor Modern 2 este un sistem de filtrare de inalta calitate destinat pentru a asigura o apa potabila pura si sanatoasa la chiuveta ta de acasa. Acest filtru utilizeaza metoda de ultrafiltrare, care retine particulele solide si microorganismele daunatoare, precum si substantele chimice si clorul, pentru a oferi o apa mai curata si mai sigura pentru consum.

Aquaphor Modern 2 este fabricat din materiale de calitate superioara, inclusiv metal si plastic, ceea ce il face durabil si usor de intretinut. Cartusul filtrant contine carbon activ si particule de argint pentru a elimina clorul si alte impuritati, iar filtrul de apa are o capacitate de filtrare de pana la 4000 litri de apa, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa inlocuiti cartusul filtrant prea curand.

Filtrul de apa Aquaphor Modern 2 este usor de instalat si include toate accesoriile necesare, inclusiv doua garnituri, doua cartuse, un filtru cu pipa, un furtun cu robinet si o reductie din plastic. Cu o culoare verde moderna si dimensiuni compacte de 140 x 145 x 303 mm, acest filtru se va potrivi perfect in orice bucatarie.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, filtrul Aquaphor Modern 2 functioneaza la o temperatura de lucru intre 5 si 40 de grade Celsius si are o greutate de 1.115 Kg. In plus, acest filtru de apa este usor de intretinut, deoarece cartusul filtrant poate fi inlocuit cu usurinta la fiecare 3-6 luni sau in functie de cantitatea de apa pe care o consumati.

Cel mai bun filtru de apa pentru acasa

Alegerile noastre

Filtru de apa potabila Aquaphor Modern 2, montare pe chiuveta

Filtru de apa potabila Aquaphor Modern 2, montare pe chiuveta
 • Utilizare Apa calda Apa rece
  Capacitate filtrare 4000 l
  Continut pachet 2 x Garnitura 2 x Cartus 1 x Filtru cu pipa 1 x Furtunas cu robinet 1 x Reductie plastic
  Greutate 1.115 Kg
  Temperatura de lucru (°C) 5 - 40
Filtru de apa potabila Aquaphor Modern 2, montat pe chiuveta cu culoare verde, este destinat pentru a oferi apa potabila calda si rece, avand o capacitate de filtrare de 4000 l. Pachetul contine 2 garnituri, 2 cartuse, 1 filtru cu pipa, 1 furtunas cu robinet si 1 reducere de plastic, cu o lungime de 140 mm, latime de 145 mm, inaltime de 303 mm si o greutate de 1.115 kg, fiind capabil sa functioneze la temperaturi intre 5 - 40°C.

Filtru apa potabila 3M Aqua-Pure Complete, 4000 litri, Carbon

Filtru apa potabila 3M Aqua-Pure Complete, 4000 litri, Carbon
 • Utilizare Apa rece
  Capacitate filtrare 4000 l
  Continut pachet Sistem complet cu conectori, baterie, furtune ansamblul cartusului si toate accesoriile pentru instalare rapida.
  Greutate 1 Kg
  Temperatura de lucru (°C) Max 38
Filtru apa potabila 3M Aqua-Pure Complete, 4000 litri, Carbon este o baterie cromata, destinata chiuvetei, ce are 3 trepte de filtrare and functioneaza pe metoda de filtrare prin carbune activ. Acest produs ofera apa rece filtrata, are o capacitate de filtrare de 4000 litri si un continut pachet cu conectori, baterie, furtune, ansamblul cartusului si toate accesoriile pentru instalare rapida. Acesta are o lungime de 7 cm, latime 7 cm, inaltime 30 cm, greutate 1 kg, presiune maxima de lucru 8.27 bar, debit maxim 2 l/min, dimensiune particule filtrate 0,5 μm, temperatura de lucru max 38°C, diametru iesire 0,5 inch, diametru intrare 0,5 inch.

Filtru de apa KLCAQUA No.1 HYBRID, 6 stadii de filtrare cu alcalinizare de 0.01 microni, statie de ultrafiltrare

Filtru de apa KLCAQUA No.1 HYBRID, 6 stadii de filtrare cu alcalinizare de 0.01 microni, statie de ultrafiltrare
 • Continut pachet 1 x Filtru de apa
Filtru de apa KLCAQUA No.1 HYBRID ofera avantajul de a filtra apa de calitate superioara, cu 6 stadii de filtrare si alcalinizarea de 0,01 microni. Aceasta statie de ultrafiltrare este special proiectata pentru a fi instalata pe chiuvete si contine un singur filtru de apa de culoare gri. Filtrarea se face prin metoda ultrafiltrare, iar numarul treptelor de filtrare este de 6. Aceasta statie nu are incorporata pompa de presiune si nu se livreaza cu pompa.

Filtru de apa potabila Aquaphor Topaz, montare la robinet, 0.3 l/min., 750 l capacitate filtru

Filtru de apa potabila Aquaphor Topaz, montare la robinet, 0.3 l/min., 750 l capacitate filtru
 • Capacitate filtrare 750 l
  Continut pachet 1 x Cartus 2 x Garnitura 1 x Reductie 1 x Robinet
Filtrele de apă potabilă Aquaphor Topaz sunt destinate montării pe robinet și oferă beneficiile unui debit maxim de 0,3 l/min, cu o capacitate de filtrare de 750 l. Acest filtru are un cartuș de filtrare cu particule de argint și carbon care elimină clorul și metalele grele din apa potabilă. Acest filtru are dimensiunile 5,8 cm lungime, 9,5 cm lățime și 13,13 cm înălțime și este însoțit de 1 x cartuș, 2 x garnituri, 1 x reductie și 1 x robinet în culoare albă.

Filtrele de apă nu numai că ajută la îmbunătățirea aromei apei, ci vă protejează și de impuritățile, cum ar fi particulele de rugină și contaminanții dăunători, cum ar fi bacteriile și plumbul. Sigur, apa îmbuteliată este ușor disponibilă ca o soluție rapidă și (inițial) ieftină, dar filtrele de apă sunt mai durabile și vă pot economisi bani pe termen lung.


Ce să căutați atunci când cumpărați un filtru de apă

Scop
Există două motive pentru a obține un sistem de filtrare a apei. Pentru apa potabilă este mai probabil să doriți un filtru care să îmbunătățească gustul sau să elimine mineralele dure.
Dacă folositi apă din oraș, puteți să vă uitați la rapoartele anuale de apă pentru a vedea ce tipuri de contaminanți sunt în acea apă. Chiar dacă apa dumneavoastră municipală este sigură, este posibil să aveți conducte vechi care ar putea scurge contaminanți în apa dumneavoastră.

Certificari independente
Deoarece filtrarea eficientă este atât de importantă (și pentru că este atât de greu să poți spune dacă funcționează), certificarea este una dintre singurele moduri prin care poți fi sigur că filtrul tău de apă îndepărtează contaminanții pe care îi pretinde ambalajul.

Capacitate
De asemenea, veți dori să luați în considerare consumul de apă al gospodăriei dvs. atunci când cumpărați un filtru. Un vas mai mic pentru un cămin sau apartament, de exemplu, poate fi bun, dar pentru gospodăriile mai mari (sau dacă doriți să filtrați apa pentru gătit, precum și pentru băut), filtrele de la robinet sau de sub chiuvetă pot avea mai mult sens.

Filtre de schimb
Costul filtrului este un alt lucru de luat în considerare. Un sistem de filtrare a apei este la fel de bun ca și filtrele sale, așa că asigurați-vă că le luați în considerare, inclusiv prețul, disponibilitatea și cât de des trebuie înlocuite atunci când vă decideți asupra sistemului dvs. de filtrare.

Care filtre de apă elimină cei mai mulți contaminanți?

Deși există o varietate de sisteme de filtrare a apei, niciun tip nu este în mod inerent mai bun (sau mai rău) la filtrarea contaminanților. Aceleași tipuri de filtre pot elimina diferiți contaminanți în funcție de modul în care a fost fabricat și certificat.

Indepărtează filtrele de apă bacteriile?

Dacă aveți preocupări specifice cu privire la bacteriile din apa de băut, asigurați-vă că cumpărați un sistem de filtrare certificat special pentru a elimina bacteriile.

Filtrele de apă elimină fluorul?

Da, anumite tipuri o fac. Dacă aveți o preferință, asigurați-vă că verificați certificarea filtrului.

Poti filtra orice tip de apa?

Sistemele de filtrare a apei sunt la fel de bune ca și filtrele din ele. Aproape toate sunt proiectate pentru a fi înlocuite și toate certificările sunt făcute ținând cont de durata de viață a filtrului.

Te-ar putea interesa