Cea mai buna forma pentru înghețată

George Petrescu -
Cea mai buna forma pentru înghețată

Alegerile noastre

Set Forma pentru inghetata pe bat cu 50 de pungi si 50 de bete

Set Forma pentru inghetata pe bat cu 50 de pungi si 50 de bete
  • Material Silicon
    Culoare Alb
Setul de forme pentru inghetata pe bat de 50 de pungi si 50 de bete are beneficii multiple. Materialul silicon este rezistent, usor de curatat si neted, astfel incat inghetata sa se poata elibera usor din pungi si din bete. Culoarea alba a setului ofera un aspect proaspat si natural, care arata minunat in orice preparat sau desert. Setul de forme este, de asemenea, usor de depozitat si se poate folosi ani de zile fara a se deteriora. De asemenea, setul este usor de folosit si curatat, asigurand, astfel, o ambalare igienica. Acest set de forme pentru inghetata pe bat va fi un must pentru orice gospodarie sau pentru oricine se bucura de prepararea inghetatei acasa.

Set 12 forme inghetata, Plastic, 28.5x14.5x11.5 cm, Multicolor

Set 12 forme inghetata, Plastic, 28.5x14.5x11.5 cm, Multicolor
  • Material Plastic
    Culoare Multicolor
Acest set de 12 forme din plastic, multicolor, 28.5x14.5x11.5 cm ofera avantajul de a crea inghetata de diferite forme si culori, intr-un mod simplu si distractiv. De asemenea, acestea ofera rezistenta si durabilitate, asigurand ca produsele dumneavoastra de inghetata vor pastra forma si culorile pentru o mai mare perioada de timp. Formele din plastic multicolor sunt si ravnite de colectionarii de inghetata si reprezinta o buna alegere pentru petreceri si evenimente diverse.

Set 4 forme de inghetate la cornet , DecorCasa , 16 x 13 x 13

Set 4 forme de inghetate la cornet , DecorCasa , 16 x 13 x 13
  • Material Plastic
    Culoare Multicolor
Setul de forme de inghetata la cornet DecorCasa, cu dimensiunile de 16 x 13 x 13, realizat din plastic, este ideal pentru a obtine cateva portii de bucurie in forma de inghetata. Avantajele acestui set sunt: materialul plastic ofera rezistenta si durabilitate, culorile multicolor se potrivesc cu orice decor, si, mai important, vei obtine 4 portii de inghetata in aceeasi forma. Acest set DecorCasa este perfect pentru a bucura pe oricine cu portii de inghetata delicioasa!

Matrita pentru inghetata, Excellent Houseware, 6 bucati, Roz/Albastru

Matrita pentru inghetata, Excellent Houseware, 6 bucati, Roz/Albastru
  • Material Plastic
    Culoare Roz Albastru
Matrita pentru inghetata Excellent Houseware ofera numeroase avantaje: este confectionata din material plastic rezistent, este disponibila in culorile roz si albastru si contine 6 bucati/set. Este usor de curatat si poate fi utilizata in mod repetat. Designul sau atractiv si viu atrage atentia, aducandu-va placerea de a prepara inghetata delicioasa.

Forma silicon pentru inghetata pe bat , 8 forme ovale

Forma silicon pentru inghetata pe bat , 8 forme ovale
  • Material Silicon
    Culoare Alb
Forma silicon pentru inghetata pe bat are numeroase avantaje, printre care se numara rezistenta la temperaturi ridicate, flexibilitatea si usurinta de curatare. De asemenea, forma silicon are o culoare albastra frumoasa si poate fi usor personalizata cu detalii decorative. Este rezistent la rupere si ofera o aderenta superioara, permitand o distribuire uniforma a ingredientelor. Aceasta forma silicon este disponibila in 8 forme ovale distincte, care ofera un aspect atragator produselor dumneavoastra.

Cum să alegi forma de înghețată?

Când vremea este caldă, nu există o modalitate mai bună de a va răcori decât cu o înghețată rece că gheața. Și dacă ai la dispoziție o formă nu trebuie să faci un drum până la magazin.

Materiale
Formele pentru înghețată, precum tăvile de gheață, vin într-o multitudine de stiluri, forme și materiale, deși sunt de obicei realizate din plastic rigid sau silicon. Deși formele din plastic există de mult timp cele de silicon au devenit foarte populare. Pot fi achiziționate și formele metalice dar tind să fie mai scumpe și mai voluminoase.

Stil tavă
Majoritatea formelor, indiferent de material, constau dintr-o singură bucată și bețișoare sau mânere individuale. Deoarece trebuie depozitată în poziție verticală, înălțimea tăvii ar putea fi o considerație pentru frigiderele mai mici.

Preț
Va puteți aștepta să plătiți între 20 și 40 de lei pentru o formă de înghețată.


Tipuri de forme pentru palete


Plastic
Formele din plastic tind să aibă o formă clasică de înghețată și de obicei vin cu mânere din plastic reutilizabile. Ușoare și de obicei ușor de curățat în mașina de spălat vase, principalul dezavantaj al formelor din plastic este că deseori trebuie să fie trecute sub apă pentru a slabi paletele.

Silicon
Cel mai mare avantaj pe care îl oferă siliconul este capacitatea de a îndeparta rapid și ușor înghețată.

Cum scoți o înghețată din formă?

Este surprinzător de ușor să scoți o înghețată din formă, mai ales dacă folosești o formă din silicon.

Ce poți pune într-o formă pentru înghețată?

Când faceți ingheatata de casă, cerul este limita. Puteți folosi că baza suc de fructe, suc de legume, iaurt, lapte, smoothie rămas sau chiar vin. Opțiunile pentru suplimente sunt la fel de vaste. Gânditi-va la ciocolată, bucăți de fructe și multe altele.

Te-ar putea interesa