Cel mai bun pahar de cocktail

George Petrescu -
Cel mai bun pahar de cocktail

Alegerile noastre

Set 6 Pahare cocktail Elysia ( 500cc)

Set 6 Pahare cocktail Elysia ( 500cc)
Setul de 6 Pahare cocktail Elysia cu capacitate de 500ml este o alegere ideala pentru cei care doresc sa serveasca bauturile lor preferate cu eleganta si stil. Aceste pahare au un design modern si inovator, cu un picior fin care adauga o nota moderna paharelor. Aceste pahare sunt realizate din sticla transparenta rezistenta la socuri, ceea ce le face durabile si usor de intretinut. Inca un avantaj al acestor pahare il reprezinta faptul ca sunt compatibile cu masina de spalat vase, ceea ce le face usor de curatat. Setul acopera toate nevoile, oferind 6 pahare cu diametrul de 10,1 cm si inaltimea de 19,8 cm.

Set 6 pahare cocktail Lav Fiesta, 460 ml

Set 6 pahare cocktail Lav Fiesta, 460 ml
Setul 6 pahare cocktail Lav Fiesta, 460 ml, are urmatoarele avantaje: sunt realizate din material de sticla de calitate, au un design modern si elegant cu un picior rezistent, au o capacitate de 460 ml si au un diametru de 8.1 cm si o inaltime de 19.5 cm. Aceste pahare cu picior sunt usor de curatat si pot fi folosite pentru prepararea si servirea cocktailurilor. Acestea sunt transparente, oferind un aspect profesional pentru bauturile servite.

Set 2 pahare din sticla cu pereti dubli, Quasar & Co.®

Set 2 pahare din sticla cu pereti dubli, Quasar & Co.®
Setul de doua pahare din sticla borosilicata cu pereti dubli Quasar & Co.® ofera o capacitate de 350 ml si este ideal pentru orice eveniment intre prieteni si familie, de la consumul de apa si vin si pana la cocktail-uri, lichior, whisky, bere, bar, shot-uri, latte macchiato, suc, vodka, ceai, cafea, desert, rom, gin, frappe, espresso, irish coffee, grappa, caffe latte si limonada. Cu un diametru de 8 cm si o inaltime de 11,5 cm, acest pahar este rezistent la caldura si are un design elegant si transparent. Este practic si ușor de curatat, iar greutatea lui este de doar 0,35 kg.

Set 6 pahare cocktail, Bohemia Cristal, Banquet Margarita, 380

Set 6 pahare cocktail, Bohemia Cristal, Banquet Margarita, 380
Setul de 6 pahare din cristal Bohemia ofera o plăcere vizuală și o experiență unică la servirea cocktail-urilor și a băuturilor preferate. Paharele au diametru de 12,9 cm și înălțimea de 11,4 cm, oferind capacitatea de 380 ml și un design elegant de margarita. Aceste pahare sunt ușor de spălat, ceea ce le face potrivite pentru masina de spalat vase, ceea ce le face perfecte pentru petrecerea ceaiului sau ca un plus elegant pentru barul acasă.

Set 4 pahare long drink& cocktail Timeless ( 500 cc)

Set 4 pahare long drink& cocktail Timeless ( 500 cc)
Setul de 4 pahare long drink& cocktail Timeless sunt avantajoase deoarece sunt confectionate dintr-un material de calitate, sticla, avand dimensiuni de 10 cm in diametru si 19.8 cm in inaltime, asigurand o capacitate de 500 ml per pahar. Produsul este usor de curatat si se poate spala in masina de vase. Aceste pahare au un design elegant, cu picior si cu un aspect transparent, facandu-le sa se potriveasca in mai multe tipuri de home bar. Setul de 4 pahare este ideal pentru a face cocktailuri sau long drinkuri, deoarece au dimensiunile potrivite.

Pahar din sticla cu pereti dubli, Quasar & Co., 250 ml, pahar

Pahar din sticla cu pereti dubli, Quasar & Co., 250 ml, pahar
Paharul Quasar & Co. din sticla borosilicata cu pereti dubli, de 250 ml, este ideal pentru servirea unei multitudini de bauturi, de la vin, coniac, lichior, whisky, cocktail, bar, shot, latte macchiato, vodka, ceai, cafea, rom, gin, frappe, espresso, irish coffee, caffe latte si limonada. Acest pahar cu dimensiuni 8.9 cm in diametru si 8.9 cm inaltime, de doar 0.16 kg greutate, este rezistent la caldura si ideal pentru bucatarii profesionale sau acasa.

Pahar model urs Edream, Pereti dubli , Sticla termorezistenta

Pahar model urs Edream, Pereti dubli , Sticla termorezistenta
Paharul Edream, cu pereti dubli, este fabricat din sticla borosilicat rezistenta la temperatura, pictata manual, oferind o capacitate de 280 ml si are un diametru de 7.5 cm si o inaltime de 9 cm. Acest pahar poate fi folosit pentru diverse bauturi, cum ar fi apa, cocktailuri, bauturi alcoolice, latte macchiato, suc, ceai si cafea. Beneficiile acestui produs includ rezistenta la temperaturi ridicate si designul unic pictat manual. Acest pahar ofera o eleganta si stralucire deosebita oricarei mese.

Capacitate

Cât de mari sunt băuturile pe care le faci? Asigurați-vă că paharul va ține cocktailurile dumneavoastră preferate, plus câteva uncii pentru a ține cont de stropire pentru a evita scurgerea.

Material

Paharele de cocktail vin într-o gamă largă de materiale, de la cristal delicat, suflat manual, până la plastic care nu poate fi spart. Cântărește cât de importantă este calitatea față de durabilitate pentru tine și apoi alege-ți materialul în consecință.

Versatilitate

Unele pahare de cocktail au doar una sau două utilizări, așa că asigurați-vă că paharul pe care l-ați ales este potrivit pentru cocktail-urile pe care vă place să le beți.

Te-ar putea interesa