Cele mai bune pensule de patiserie pentru plăcinte cu crustă de aur

George Petrescu -
Cele mai bune pensule de patiserie pentru plăcinte cu crustă de aur

Cele mai bune pensule de patiserie pentru plăcinte cu crustă de aur


Set 3 Ustensile premium de Bucatarie din Silicon, Tel Pensula

Set 3 Ustensile premium de Bucatarie din Silicon, Tel Pensula
  • Tip Clasic
    Material Silicon
    Culoare Rosu

În ultima perioadă s-a dovedit a fi o alegere foarte bună pentru bucătăria din casă acest set de ustensile cu caracteristici speciale care facilitează îndeplinirea gâtirii, coacerii și amestecării aluatului. Materialul din care sunt realizate oferă o durabilitate sporită și o utilizare în condiții optime. Setul este compus dintr-un tel, o pensulă și o paletă, toate fiind confecționate din silicon, un material de bună calitate ce oferă rezistență ridicată la temperaturi ridicate. Setul este rezistent la căldură până la 230 de grade Celsius. - Avantajul principal constă în faptul că ustensilele sunt foarte ușor de curățat și se pot folosi la încălzirea mare, nefiind afectate. - Setul oferă o utilizare confortabilă datorită designului ergonomic pe care l-au realizat creatorii cu o gândire avansată în materie de funcționalitate. - Un alt avantaj esențial este rezistența la temperaturi ridicate, ceea ce face ca ustensilele să fie mai sigure în utilizare. Dezavantajele identificate până acum sunt următoarele: - Unul dintre dezavantaje constă în faptul că se pot curba ușor sub greutatea unor alimente sau sub presiunea exercitată la coacere. - Culoarea specificată este roșie, ceea ce nu îl face să aibă o apariție estetică în bucătărie dacă se dorește o atmosferă mai caldă și mai asemănătoare cu aceea dintr-o bucătărie japoneză.


Perie din silicon pentru ulei, Silicon, 3 x 16.3 cm, Verde

Perie din silicon pentru ulei, Silicon, 3 x 16.3 cm, Verde
  • Tip Clasic
    Material Silicon
    Culoare Verde

Acesta este un obiect practic și convenabil pentru decorarea feluriștilor sau a deserturilor care necesită o perie specială de silicon. Utilizarea lui este foarte simplă: se poate pune în contact cu diferite alimente lichide, cum ar fi uleiul, oua, untul topit sau ciocolata. Are dimensiunile 3 x 16.3 cm și este confectionat din silicon moale. Peria de silicon are o calitate ridicată, întrucât materialele folosite sunt nontoxice și nu au nici un miros neplăcut. În plus, ea rezistă bine la temperaturi înalte și este ușor de utilizat.

Avantaje:

  • Peria are o formă elegantă și se potrivește perfect pentru feluriștile sau deserturile decorative.
  • Este fabricată din silicon moale și nu îngrijorează nici un sentiment sau percepție, fiind adecvată chiar și celor cu alergii.
  • Rezistă la temperaturi înalte și este durabilă.

Dezavantaje:

  • Nu are o culoare prea atractivă pentru cei care sunt obișnuiți cu alte perii de silicon.
  • Ar putea fi puțin mai greu să găsiți o utilizare specifică pentru el, mai ales dacă nu vreți să decorați nici un feluritor sau desert.

Pensula bucatarie din silicon, Albastra, maner de plastic, 17

Pensula bucatarie din silicon, Albastra, maner de plastic, 17
  • Material Silicon
    Culoare Albastru

Pensula din silicon a fost una dintre cele mai bune cumpărături pe care le-am făcut recent în bucătărie. De la prima vedere, părea un obiect simplu, dar după ce am început să o folosim, ne-am dat seama că are multe funcționalități interesante. Pensula este fabricată din silicon și are o formă albastră care nu lasă urme de ulei sau alte substanțe pe suprafețele pe care le atinge. Manerul de plastic transparent este sigur și facil de curățat. Lungimea sa de 17 cm face din ea o alegere foarte bună pentru orice bucătar, indiferent dacă este începător sau experimentat. - Un alt avantaj al acestei pensule este că nu lasă urme pe suprafețele de lucru. - Altețea sa permite o mișcare ușoară și precisă în timpul lucrului la bucătărie. - Silicongerea din care este făcută face ca ea să fie impermeabilă, putând să resiste la temperaturi ridicate. Însă nu toate caracteristicile sale sunt perfecte. O singură problemă cu această pensulă este că siliconul poate fi ușor zgâriat dacă e folosită prea dur sau pe suprafețele mai dure. - Un alt dezavantaj este că, chiar dacă manerul de plastic este transparent și facil de curățat, nu este atât de rezistent cum ar trebui să fie. - Lipsa unor puncte de fixare pentru fixarea pensulei într-o poziție stabilă poate face dificilă utilizarea ei.


Perie si spatula din silicon, ustensile bucatarie, 26 cm, spatula

Perie si spatula din silicon, ustensile bucatarie, 26 cm, spatula
  • Material Silicon
    Culoare Gri

Înainte de a cumpăra o perie și spatulă pentru bucătărie, este important să știți ce așteptați în primul rând din ea. Spre exemplu, trebuie să fie rezistentă la temperaturi ridicate, ușor de curățat și mai ales, foarte eficientă atunci când se folosește. Pentru a verifica dacă o perie și spatulă îndeplinește aceste cerințe, este bine să citești cu atenție descrierea produsului. Astfel, veți avea o imagine clară despre ce așteptați din ea. În cazul periei si spatulei din silicon pe care ne-am ocupat în acest review, aceasta este realizată integral din silicon și are o dimensiune de 26 cm. Ea este foarte ușor de curățat și nu se deteriora la folosirea ei în timpul gătitului. Cea mai mare problemă cu perie si spatula este că ea are un capăt care poate să se rupă după câteva luni de utilizare. De asemenea, uneori, siliconul din care este realizată aceasta poate să se deformeze după mult timp, ceea ce îi face greu de folosit.

Avantaje:

  • Este rezistentă la temperaturi ridicate
  • Este ușor de curățat
  • Are o formă ergonomică, fiind foarte confortabilă în mână

Dezavantaje:

  • Capătul ei poate să se rupă după câteva luni de utilizare
  • Siliconul din care este realizată aceasta poate să se deformeze cu timpul

Pentru a obține o culoare frumoasă, margini sigilate și un finisaj strălucitor, alegeți pensula de patiserie potrivită. Un element de baza de multă vreme în bucătăriile comerciale, peria umilă de patiserie, cunoscută și sub denumirea de perie de ungere, se găsește și în bucătăriile de acasă.


Ce să căutați când cumpărați o pensula de patiserie

Material cu peri

Perii joacă un rol important în cât de eficientă este o perie de patiserie în preluarea și raspândirea lichidelor pe produsele de patiserie. Doriți peri flexibili pentru o acoperire uniformă, dar nu va deteriorati produsele de patiserie delicate. Perii mai rigizi pot rupe aluatul subțire că hârtia, în timp ce perii foarte moi sunt greu de controlat și pot prinde prea mult lichid. Există trei materiale din care sunt fabricate majoritatea pensulelor de patiserie și fiecare are locul sau de nișă în pregătirea patiseriei.


Par de mistreț
Acest peri naturali este de departe materialul preferat pentru bucătării profesioniști. Absorb bine lichidele și sunt suficient de suple pentru a glazura fără probleme orice produs de patiserie, dar suficient de dense pentru a înmuia o prăjitură în sirop. Ele funcționează bine indiferent dacă lichidul este gros și vâscos sau subțire și curge, iar scurgerea este aproape inexistentă. Dezavantajul acestui material este posibilitatea căderii perilor în timp, iar majoritatea trebuie spălate manual.


Nailon
Perii din nailon oferă flexibilitatea periilor naturale fără pericolul de vărsare, dar nu rețin nici lichidul. Nailonul este priceput la împrastierea lichidelor mai groase, cum ar fi glazurele sau sosurile de grătar, dar poate fi mai rigid decât perii naturali, determinând peria să rupă produse de patiserie delicate. Ele țin lichidul mai bine decât siliconul și reprezintă un compromis frumos dacă doriți ceva care nu se scurge, dar care permite o absorbție mai bună.


Silicon
Periile de silicon au perii de silicon mai groși și sunt mai bune pentru ungerea cărnii decât pentru perierea produselor de patiserie. Siliconul este de obicei foarte rezistent la căldură, rezistent la mirosuri și poate fi spălat vase. De obicei, modelele din silicon au peri mai mari și mai puțini decât celelalte materiale, ceea ce face că lichidele mai subțiri să picure imediat. Sunt agile cu sosuri mai groase și marinate și pot fi adesea folosite în timp ce se gătesc pe grătar sau se prăjesc la foc mare. Perii sunt siguri și nu se vor aruncă în mâncare. Căutați perii de silicon care au un periu interior plat care are găuri în el. Acești peri din interior ajută la reținerea lichidului mai mult decât perii subțiri.

Material mâner
Mânerele pensulelor de patiserie sunt disponibile în trei materiale: lemn, o anumită versiune de plastic și metal.


Mânerele din lemn oferă o prindere fermă și sunt adesea găsite cu perii cu peri naturali. Când va gânditi la un mâner din lemn, căutați o prindere care să stea confortabil în mâna și asigurați-va că va gânditi la modul în care îl veți folosi. Dacă gătiți și ungeti, este nevoie de un mâner mai lung, dar pentru untul de foietaj delicat, mânerele mai scurte oferă mai multă precizie. De obicei, mânerele din lemn nu pot fi spălate în mașină de spălat vase.


Mânerele din plastic oferă confortul de a fi mai ușor de curățat și sunt adesea, dar nu întotdeauna, sigure pentru mașină de spălat vase. Celălalt avantaj al mânerelor din plastic este că sunt de obicei mai aderența decât alte opțiuni. Perii de pe aceste tipuri de mânere sunt adesea turnați în mâner, ceea ce elimina problemele legate de creșterea bacteriilor și tind să fie mai durabile decât alte modele.


Mai puțin frecvente sunt periile cu mânere metalice. Tind să fie mai scumpe și sunt alunecoase de prins.

Cum curățați o perie de patiserie?

Primul lucru de făcut este să citiți instrucțiunile producătorului. Dincolo de asta, este vorba despre perii pe care i-ai ales. Modelele din silicon au în general nevoie de o clătire rapidă pentru a îndepărta lichidele groase, dar apoi merg la mașină de spălat vase. Natural și majoritatea modelelor din nailon au nevoie de mai multă îngrijire. Dacă optați pentru perii de par de mistreț, o înmuiere rapidă în suc de lamâie și săpun de vase va sparge orice lichid acumulat. Apoi, spălați-le manual și uscați-le pentru durabilitate maximă. Nailonul necesită puțin mai puțin forță de muncă. O spălare rapidă a mâinilor în apă caldă și săpun ar trebui să fie soluția. Resturile rămase pe perii se pot întari sau râncezi, așa că asigurați-va că spălați periile după fiecare utilizare.

Când ar trebui să va înlocuiti pensula de patiserie?

Din nou, asta depinde de modelul tău. Este ușor de spus când trebuie înlocuita o perie cu peri naturali - dacă se scurge, este timpul. Dacă peria ta miroase chiar și după spălare, este timpul pentru o perie nouă. Mirosurile și petele se pot acumula și nu doriți să le transmiteți produselor de patiserie. Siliconul și nailonul tind să reziste mai mult decât părul natural de mistreț, dar se pot pată sau chiar se pot topi dacă le folosești în mod repetat în situații cu căldură mare. Uită-te la degradarea perilor pentru a ști când este timpul pentru o nouă perie.

La ce altceva poate fi folosită o pensula de patiserie?

Înainte de a intră în conversația despre versatilitate, asigurați-va că va desemnați pensulele pentru sarcinile pentru care le utilizați, pentru a preveni contaminarea încrucisata. Dincolo de prevenirea contaminării încrucisate, există o serie de sarcini pe care le puteți îndeplini cu o perie de patiserie. Sigilarea marginilor aluatului, aplicarea spălării cu ouă, decorarea prăjiturilor, ungerile tăvilor, spălarea firimiturii de tort de pe straturile de tort și glazurarea sunt cele mai frecvente sarcini de coacere, dar iată câteva locuri de muncă mai puțin cunoscute pe care le face peria de patiserie: îndepartarea condimentelor suplimentare pe proteine, spălarea excesului de făină din zona de lucru sau tigăi, îndepartarea coajelor de citrice din zestere, curățarea zatului de cafea rătăcit de la râsnite sau aparate și înmuierea prăjiturilor cu siropuri.