Cel mai bun set de vase ceramice

George Petrescu -
Cel mai bun set de vase ceramice

Alegerile noastre

Bol termorezistent Pyrex, 3 L

Bol termorezistent Pyrex, 3 L
  • Sursa de caldura Gaz Electric
    Numar bucati/set 1
    Capacitate 3 l
    Material Sticla termorezistenta
    Temperatura maxima 300 C
    Diametru 24 cm
Avantajele bolului termorezistent Pyrex, 3 L sunt: poate fi folosit cu o sursa de caldura cu gaz sau electric; poate fi folosit pentru servire; este fabricat din sticla termorezistenta care suporta temperaturi de până la 300°C; este compatibil cu masinile de spalat vase, congelatorul si cuptorul cu microunde; are un design rotund cu un diametru de 24 cm și o capacitate de 3 l; are un aspect transparent și elegant; este livrat într-un singur pachet.

Set vase termorezistente Simax, 0.7L, 1L, 1.5L cu capac, 6 piese

Set vase termorezistente Simax, 0.7L, 1L, 1.5L cu capac, 6 piese
  • Sursa de caldura Gaz Electric
    Numar bucati/set 6
    Capacitate 0.7 l 1 l 1.5 l
    Material Sticla termorezistenta
    Temperatura maxima 300 C
Setul de vase termorezistente Simax oferă o gamă largă de avantaje, incluzând utilizarea pe gaze electrice și pe foc deschis, sticlă termorezistentă rezistentă la temperatura maximă de 300 C, capacitate de 0,7 l, 1 l și 1,5 l, 6 piese per set, formă rotundă, vouchere cu 3 x capac și 3 x vas termorezistent și culoare transparentă. Acest set de vase este perfect pentru prepararea alimentelor și pentru servirea în mod elegant.

Set 3 vase rectangulare Pyrex Iresistibile, sticla termorezistenta

Set 3 vase rectangulare Pyrex Iresistibile, sticla termorezistenta
  • Sursa de caldura Gaz Electric Halogen Vitroceramic
    Numar bucati/set 3
    Material Sticla
    Temperatura maxima 220 C
Setul de 3 vase rectangulare Pyrex Iresistibile ofera avantajele unei sticle termorezistente, permitand folosirea cu gaz, electric, halogen sau vitroceramic, fiind ideale atat pentru servire, cat si pentru gatit. Acestea sunt rezistente la temperaturi de pana la 220°C si pot fi curatate usor in masina de spalat vase, congelator sau cuptor cu microunde. Setul vine intr-o culoare transparenta si este usor de folosit, avand instructiuni de utilizare complete.

Set 6 piese Marinex Celebrity, 0.3 L, 0.7 L, 0.8 L, 1.5 L, 1.3

Set 6 piese Marinex Celebrity, 0.3 L, 0.7 L, 0.8 L, 1.5 L, 1.3
  • Sursa de caldura Gaz Electric Inductie
    Numar bucati/set 6
    Capacitate 0.3 l 0.7 l 0.8 l 1.5 l 1.3 l 1.9 l
    Material Sticla termorezistenta
Acest set de vase Marinex Celebrity este perfect pentru prepararea alimentelor pe gaz electric sau inductie. Setul cuprinde 6 piese, fiecare avand forma rotunda si capacitatea 0.3L, 0.7L, 0.8L, 1.5L, 1.3L si 1.9L. Realizate din sticla termorezistenta de culoare transparenta, aceste vase ofera durabilitate, precum si usurinta in curatare.

Set 3 boluri Pyrex, sticla termorezistenta, 0.5L, 1L, 2L

Set 3 boluri Pyrex, sticla termorezistenta, 0.5L, 1L, 2L
  • Numar bucati/set 3
    Material Sticla
    Temperatura maxima 220 C
Setul 3 de boluri Pyrex din sticla termorezistenta contine boluri de 0,5L, 1L si 2L, proiectate pentru servire si gatit. Bolurile sunt de forma rotunda si rezistente la temperaturi maxime de 220°C. Componentele setului sunt usor de curatat si compatibile cu masinile de spalat vase, cu congelatoarele si cuptoarele cu microunde. Aceste boluri sunt transparente si cadoul perfect pentru orice bucatareasa sau bucatar.

Cu atât de multă atenție în aceste zile la ceea ce se află în mâncarea noastră, nu este surprinzător că acordăm și mai multă atenție la cu ce gătim. Din ce în ce mai mulți bucătari își îndreaptă atenția către tigăile ceramice ca alternativă la multe opțiuni convenționale antiadere. Tigăile din ceramică nu sunt de fapt în întregime ceramice - sunt făcute dintr-un anumit tip de metal cu un strat antiaderent ceramic. Sunt ușor de curățat, non-reactive și adesea mai puțin grele și costisitoare decât oalele și tigăile tradiționale.

Tehnologia mai nouă a creat, de asemenea, tigăi ceramice care sunt rezistente la cuptor, făcându-le la fel de versatile ca opțiunile din oțel inoxidabil sau anodizate dur. Pentru a găsi cele mai bune seturi de vase ceramice, am pus la încercare diverse seturi populare atât în ​​bucătăriile de acasă, cât și în laboratorul nostru. După ce am analizat datele de testare, am adunat această listă cu cele mai bune.

Ce să cauți într-un set de vase ceramice
Număr de bucați

Deși este grozav să obțineți un set de vase potrivite dintr-o dată, seturile mai mari înseamnă că veți avea nevoie de mai mult spațiu de depozitare și, dacă aveți deja câteva vase, este posibil să obțineți duplicate.

Compatibilitate prin inducție

Datorită modului în care materialele ceramice se leagă de metal, majoritatea vaselor antiaderențe sunt fabricate din aluminiu, care nu funcționează cu plitele cu inducție. Cu toate acestea, unele seturi de vase antiaderente au discuri din oțel inoxidabil pe partea de jos a fiecărei piese, ceea ce înseamnă că sunt compatibile cu inducția.

Sigur pentru ustensile metalice

O mare parte din vasele antiaderențe de astăzi sunt sigure pentru utilizare cu ustensile metalice, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea suprafeței atunci când amestecați.

Te-ar putea interesa