Cel mai bun șorț de bucătărie

George Petrescu -
Cel mai bun șorț de bucătărie

Alegerile noastre

Sort bucatarie Professional , Negru

Sort bucatarie Professional , Negru
Sortul de bucatarie professional, negru este ideal pentru barbati, femei, si este confectionat din material poliester, astfel incat sa reziste cu brio in cele mai intense activitati casnice. Acesta este potrivit atat pentru sarbatori, cum ar fi Pastele, Halloween, Ziua Indragostitilor sau Craciunul, cat si pentru activitati de zi cu zi, avand un design universal. De asemenea, este compatibil cu utilizarea in masini de spalat si uscator rufe si cu fierul de calcat, fiind imprimat intr-o singura culoare, negru. Pachetul contine un singur produs: sortul de bucatarie, rezistent si usor de intretinut.

Set sort si boneta de bucatarie pentru copii, Alb, 2 piese

Set sort si boneta de bucatarie pentru copii, Alb, 2 piese
Setul sort si boneta de bucatarie pentru copii, alb, 2 piese este o alegere excelenta pentru famiiile cu copii. Acest set dintr-o boneta si un sort este facut dintr-un material de calitate superioara din poliester, care este usor de curatat si rezistent la uzura. Designul simplu uni si culoarea alba confera acestui set un look modern si elegant. Setul sort si boneta de bucatarie pentru copii ofera confort si protejare impotriva vremii nefavorabile si ofera copiilor posibilitatea de a experimenta bucataria si alte activitati.

Sort de bucatarie Heinner Home, 70x90 cm, bumbac, Model briosa

Sort de bucatarie Heinner Home, 70x90 cm, bumbac, Model briosa
Heinner Home 70x90 cm Sort de bucatarie pentru femei cu model briosa ofera multe avantaje. Acesta este fabricat din material de bumbac de inalta calitate, cu un imprimeu multicolor vesel si viu. Lungimea de 90 cm si latimea de 70 cm permit o potrivire perfecta pentru orice bucatarie. Este un sort de bucatarie foarte practic si rezistent, care permite femeilor sa fie mereu chic si trendy in bucatarie.

Sort bucatarie impermeabil, Blusmart

Sort bucatarie impermeabil, Blusmart
Sortul de bucatarie impermeabil Blusmart are numeroase avantaje pentru barbati si femei: materialul poliester rezista la apa si umezeala, culoarea roz ofera un stil modern si unicitate, are bretele ajustabile pentru un confort sporit si gluga detasabila pentru protectie suplimentara. In plus, aceasta sorta de bucatarie este usor de intretinut si de curatat, fiind ideala pentru pregatirea mesei.

Sort de bucatarie, Yingyun, PVC, Universal, Negru

Sort de bucatarie, Yingyun, PVC, Universal, Negru
Sortul de bucatarie Yingyun, PVC, Universal, Negru este ideal pentru barbati si femei. Acesta este realizat din poliester de cea mai buna calitate si este compatibil cu fierul de calcat. Sortul are un cordon reglabil, care ofera confort si libertate de miscare. De asemenea, este universala si se poate folosi la orice fel de sarbatoare.

Sort bucatarie reglabil, ASKSA, rezistent la apa, marime universala

Sort bucatarie reglabil, ASKSA, rezistent la apa, marime universala
Sortul de bucatarie reglabil, ASKSA, rezistent la apa, cu dimensiuni universale este ideal pentru barbati, copii și femei, oferind un aspect plăcut și confortabil. Realizat din poliester rezistent, are imprimeu cu model, în nuanta gri, și măsură 72 cm în lungime și 65 cm în lățime, fiind astfel de dimensiuni adecvate pentru toată lumea. Este versatil și usor de reglat, fiind potrivit pentru orice tip de activitate în bucătărie. De asemenea, fiind rezistent la apă, Sortul de bucatarie se poate folosi și în bucătăriile cu un grad ridicat de umezeala.

Sort bucatarie reglabil, ASKSA, rezistent la apa, marime universala

Sort bucatarie reglabil, ASKSA, rezistent la apa, marime universala
Sortul de bucatarie reglabil, ASKSA, rezistent la apa, cu dimensiune universala, este ideal pentru barbati, copii si femei. Acesta este realizat din material poliester, are un imprimeu cu model si este disponibil în culoarea verde. Lungimea sa este de 72 cm, iar latimea de 65 cm. Beneficiile utilizarii acestui sort de bucatarie sunt: confortul si flexibilitatea pe care le ofera utilizatorului, calitatea superioara a materialelor utilizate pentru productie, rezistenta la apa, rezistenta la deteriorare a materialelor si designul modern si atractiv.

Sort bucatarie reglabil, ASKSA, rezistent la apa, marime universala

Sort bucatarie reglabil, ASKSA, rezistent la apa, marime universala
Sortul bucatarie reglabil, ASKSA, rezistent la apa, marime universala, este ideal pentru barbati, copii si femei, fiind realizat din material poliester de calitate si avand un imprimeu cu model deosebit. Acesta are o lungime de 72 cm si o latime de 65 cm si poate fi reglat cu usurinta, fiind usor de intretinut si rezistent la apa pentru utilizare indelungata.

Cum sa alegi un șorț

Șorțurile fac parte de multă vreme din tradițiile culinare din întreaga lume pentru a-i proteja pe purtători de pete sau răni. Indiferent dacă sunteți un bucătar pasionat de casă sau un profesionist în industrie, există multe tipuri de șorțuri disponibile pentru a vă proteja și a vă menține curat în timp ce lucrați.


Nivel de protecție

În bucătărie, un șorț servește în principal ca un strat suplimentar de țesătură pentru a vă proteja de murdăria îmbrăcămintei în timp ce gătiți sau coaceți, iar un șorț din bumbac sau in face de obicei treaba. Un șorț pe care îl purtați în timpul grătarului ar trebui să fie un material, cum ar fi denim sau piele, suficient de gros pentru a vă proteja și de căldură și scântei. Activitățile mai accidentate sau periculoase necesită un șorț și mai rezistent, foarte lung, creat pentru siguranța dumneavoastră personală.

Stil

Un șorț simplu unisex este în principal funcțional, în timp ce un șorț pe care îl purtați în bucătărie poate deveni o declarație de design, cu o mulțime de stiluri și modele din care să alegeți.

Hidroizolarea

Pentru activitățile în care te poți uda cu ușurință, cea mai bună protecție este un șorț rezistent la apă sau impermeabil.

Buzunare

Aproape toate șorțurile au un buzunar pentru a ține telefonul, dar pentru a găzdui alte articole sau unelte pe care doriți să le păstrați la îndemână, selectați un șorț cu mai multe buzunare în dimensiuni și locații care se potrivesc nevoilor dumneavoastră Un buzunar cu fermoar păstrează articolele în siguranță în timpul activităților în care vă deplasați mult.

Curatenie

Când sunt murdare, șorțurile din bumbac și alte țesături ușoare pot fi doar aruncate în mașina de spălat. Șorțurile de protecție rezistente sunt rigide și, de obicei, nu pot fi spălate; sunt șterse în schimb.

Ce face un șorț?

Un șorț acoperă partea din față a corpului pentru a vă proteja. În gătitul acasă, scopul principal al șorțului este de a vă menține hainele curate. În alte setări în care sunteți expus la materiale fierbinți sau altfel periculoase, șorțul este o piesă de protecție personală.

Care sunt diferitele tipuri de șorțuri?

Șorțurile pentru gătit și servit mâncare includ șorțuri cu bavete, șorțuri pentru talie sau jumătate, șorțuri scurte pentru server, șorțuri lungi de bistro, șorțuri smoking și șorțuri cu spate încrucișată.

Este un șorț pentru siguranța alimentară?

Un șorț nu numai că vă menține hainele curate atunci când pregătiți alimente și gătiți, dar îmbunătățește și igiena și siguranța alimentelor, deoarece împiedică murdăria, praful, scamele, părul și alte lucruri care ar putea fi pe haine să pătrundă în alimente.

Te-ar putea interesa