Cele mai bune spatulele de amestec

George Petrescu -
Cele mai bune spatulele de amestec

Alegerile noastre

Set de 6 spatule silicon, ustensile bucatarie, forme diferite

Set de 6 spatule silicon, ustensile bucatarie, forme diferite
  • Material Silicon
    Culoare Rosu
    Caracteristici cheie Agatatoare Compatibil masina de spalat vase Antiaderent Spalare manuala Termorezistenta
    Continut pachet 1 x perie 5 x Spatula
    Greutate 360 g
Acest set de 6 spatule din silicon ofera o multime de avantaje. Au suprafetele moale si sunt confortabile la atingere, avand gauri speciale pentru a le agata. Datorita materialului de silicon de inalta calitate sunt rezistente la temperaturi inalte si ofera o buna rezistenta la zgarieturi si zgariat. Aceste spatule sunt ideale pentru amestecarea, amestecarea si servirea preparatelor delicate, si sunt compatibile cu masinile de spalat vase. Si datorita materialului antiaderent, au nevoie doar de spalare manuala si usoara. Setul include 1 perie si 5 spatule in diverse forme si culori, cu o greutate totala de 360g.

Spatule silicon, set de 3, ustensile bucatarie, 3 x spatula 23cm

Spatule silicon, set de 3, ustensile bucatarie, 3 x spatula 23cm
  • Material Plastic Silicon
    Caracteristici cheie Agatatoare Compatibil masina de spalat vase Antiaderent Spalare manuala Termorezistenta Cap silicon
    Continut pachet 3 x spatula
    Greutate 155 g
Spatulele silicon din setul de 3 ofera o experienta moale si confortabila la atingere. Sunt ustensile bucatarie speciale, ideale pentru amestecuri usoare, manerul din plastic fiind foarte rezistent la temperaturi ridicate. Spatula are un cap detasabil si este compatibila cu masina de spalat vase, fiind antiaderenta si termorezistenta, astfel asigurand spatularea manuala. Greutatea produsului este de 155 g, si poate fi agatata usor cu ajutorul agatatoarei speciale. Setul contine 3 spatule, culoarea fiind albastra.

Set de 6 spatule silicon, ustensile bucatarie, forme diferite

Set de 6 spatule silicon, ustensile bucatarie, forme diferite
  • Material Silicon
    Culoare Negru
    Caracteristici cheie Agatatoare Compatibil masina de spalat vase Antiaderent Spalare manuala Termorezistenta
    Continut pachet 1 x perie 5 x Spatula
    Greutate 360 g
Setul de 6 spatule silicon oferă avantaje semnificative, cum ar fi designul versatil cu detalii moi la atingere și forme diferite pentru o gamă largă de aplicații culinare. Este prevăzut cu o gaură pentru agățare convenabilă, fiind compatibil cu masinile de spalat vase și având proprietăți antiaderente și termo-rezistente. Greutatea redusă de 360 g face setul de spatule din silicon ușor de manevrat și asigură o spălare ușoară manuală sau automată. Setul include 1 perie și 5 spatule: spatula bucatarie, spatula amestecare, spatula mixare, spatula pentru servire și spatula pentru desert.

Spatula silicon Tescoma, Delicia

Spatula silicon Tescoma, Delicia
  • Material Silicon
    Culoare Alb Galben
    Caracteristici cheie Sistem agatare Termorezistent
    Continut pachet 1 x Spatula
Spatula silicon Tescoma Delicia are design clasic, este realizata din silicon, si are un aspect alb-galben. Sistemul de agatare termorezistent face ca aceasta spatula sa fie speciala. Lungimea acesteia este de 26 cm si este livrata intr-un singur pachet. Avantajele Spatulei silicon Tescoma Delicia sunt durabilitatea si rezistenta la temperaturi ridicate.

Paleta pentru prajituri 22 cm - Kitchen Craft

Paleta pentru prajituri 22 cm - Kitchen Craft
  • Material Inox
    Culoare Negru Gri
    Caracteristici cheie Compatibil masina de spalat vase
    Continut pachet 1 x Paleta
    Greutate 50 g
Paleta pentru prajituri de 22 cm Kitchen Craft oferă avantaje unice pentru orice bucătar. Acesta este realizat din material inox rezistent, rezistent la rupere, cu culoare gri antracit. Cu designul clasic, este perfect pentru amestecarea usoară a ingredientelor. Acest produs spatula este, de asemenea, compatibil cu mașina de spalat vase și ușor de curățat. Paleta are o greutate de numai 50 g și vine cu un pachet care conține un singur produs. Cu lungimea de 22 cm, această paletă este perfectă pentru prepararea aluatului și a altor feluri de mâncare.

Ce să căutați atunci când cumpărați o spatulă pentru amestecare

Înainte ca siliconul să devină un material atât de popular pentru ustensile de gătit, cauciucul a fost materialul de alegere pentru spatulele care au fost folosite pentru amestecarea aluatului de prăjituri, pentru a răzui bolurile de aluat sau pentru a scoate ultimul din unt de arahide din borcan. Deși cauciucul a funcționat bine pentru acele aplicații, a avut limitări de căldură. Astăzi, spatulele din silicon sunt și mai utile decât cele din cauciuc, deoarece siliconul poate rezista la căldură mare.

Rezistență la căldură
Spatulele de silicon sunt folosite pentru mult mai mult decât pentru a netezi aluatul de tort. Veți dori o spatulă care să reziste la căldură atunci când amestecați legumele la jumătatea prăjirii în cuptor sau când amestecați ingredientele în timp ce prăjiți cina.

În timp ce gradul de căldură se aplică capului de silicon al spatulei, nu se aplică întotdeauna mânerului spatulei. O spatulă monocorp din silicon va avea aceeași rezistență la căldură pe toată lungimea spatulei. Mânerele din lemn, plastic sau metal pot avea valori termice diferite sau utilizări recomandate.

Flexibilitate și rigiditate
Frumusețea spatulei de silicon constă în flexibilitatea sa - în același timp fiind relativ subțire și robustă. Capul ușor îndoit face ușor să scoateți până la ultima picătură din oală ca o racletă mică de mână. Suprafețele plane și curbate deopotrivă sunt ușor de răzuit cu acest instrument și orice, de la aluaturi grele de prăjituri până la bezea ușoară și pufoasă, poate fi ridicat cu un efort minim și lipire.

Dimensiuni
Indiferent de stilul de spatulă pe care îl preferați, este o idee bună să aveți o gamă de dimensiuni cu care să lucrați. Spatulele mici, medii, mari și jumbo pot fi utile pentru atât de multe proiecte diferite. Vă puteți gândi la spatule mici ca la prelungiri ale degetelor. Vrei să iei ultima bucată de queso în fundul borcanului? Sau poate răzuiți pe fundul blenderului pentru a amesteca toate ingredientele pentru smoothie? O spatulă mică este acolo pentru tine. Unele spatule mai mici vin chiar și cu mânere mai lungi și mai înguste doar pentru astfel de scopuri.

Materiale
După cum s-a menționat anterior, majoritatea spatulelor de amestec de pe piață astăzi sunt fabricate din silicon rezistent la căldură, care poate rezista aproape în orice mediu de gătit. Spatulele din plastic cu cap ar trebui evitate, deoarece acestea au, de obicei, cote mai mici de rezistență la căldură și sunt susceptibile să se topească, să se îndoaie sau să se rupă în timp ce gătiți.
Mânerele sunt fabricate din mai multe materiale diferite, inclusiv plastic și plastic alimentar fără BPA, lemn și bambus, metal și fibră de sticlă.

Confort
Deoarece spatula de amestecare este în esență o extensie a mâinilor și a degetelor, ar trebui să se simtă confortabil de ținut și de utilizat. Mânerele prea voluminoase necesită prea mult efort pentru a fi prinse și utilizate fără probleme. Mânerele care sunt prea subțiri sau alunecoase sunt greu de ținut ferm.

Pentru ce se folosesc spatulele de amestecare?

Spatulele pentru amestecare sunt folosite pentru multe sarcini: amestecarea unui aluat, scoaterea din borcane, îndepărtarea ultimei bucăți de aluat sau de aluat de pe marginile bolurilor, amestecarea supelor și sosurilor, răsturnarea sau sotarea ingredientelor într-o tigaie, împăturirea ingredientelor ușor într-un aluat, și glazura unui tort sau cupcakes.

Te-ar putea interesa