Cel mai bun storcător cu presare la rece

George Petrescu -
Cel mai bun storcător cu presare la rece

Alegerile noastre

Storcator cu presare la rece Biovita Nutrimax, cu melc, Sita

Storcator cu presare la rece Biovita Nutrimax, cu melc, Sita
  • Utilizat pentru Fructe Legume
    Material carcasa Plastic
    Material recipient Plastic
    Caracteristici cheie Functionare silentioasa Reverse Presare la rece
    Accesorii incluse Accesoriu impingere Separator spuma Perie curatare Container pulpa
    Culoare Negru
    Putere 150 W
    Greutate 4.6 Kg
Biovita Nutrimax cu melc este un Storcator cu presare la rece de înaltă calitate, ideal pentru utilizarea rezidenţială, fabricat din plastic rezistent. Acesta funcţionează silentios, oferind posibilitatea de "reverse" pentru extragerea cât mai eficientă a sucului. Include accesorii cum ar fi un accesoriu de impingere, un separator de spuma, o perie de curăţare şi un container pentru pulpa. Are o lungime de 34 cm, latime de 18 cm, înălţime de 33 cm şi greutate de 4,6 kg. Cu puţerea sa de 150 W şi o treaptă de viteză, poate prepara sucul dorit, cu capacitatea de recipient de suc de 1L şi capacitate de recipient de pulpa de 1L. Acesta este disponibil într-o culoare neagră atractivă.

Storcator de fructe si legume Tefal ZC150838 Juiceo, 150 W, 80

Storcator de fructe si legume Tefal ZC150838 Juiceo, 150 W, 80
  • Utilizat pentru Fructe Legume
    Material carcasa Plastic
    Material recipient Plastic
    Caracteristici cheie Sistem anti-alunecare Sistem de siguranta Functionare silentioasa Reverse Lavabil in masina de spalat vase Presare la rece Sistem anti-picurare
    Accesorii incluse Perie curatare Container pulpa
    Culoare Rosu Negru
    Putere 150 W
Storcatorul de fructe si legume Tefal ZC150838 Juiceo, cu puterea de 150 W, este un slow juicer rezidential, realizat din material plastic. Dotat cu caracteristici cheie precum sistem anti-alunecare, sistem de siguranta, functionare silentioasa si reverse, acesta este lavabil in masina de spalat vase. Procesul de presare la rece si sistemul anti-picurare asigura o curatare si o utilizare usoara, iar accesoriile incluse, precum peria de curatare si containerul pentru pulpa, completeaza experienta de utilizare. Cu o capabilitate de suc de 0.8 l, o capacitate de pulpa de 0.8 l si un diametru de 45 nm, storcatorul Tefal ZC150838 Juiceo este disponibil intr-o combinatie eleganta de rosu si negru.

Storcator de fructe si legume cu presare la rece Kuvings B1700

Storcator de fructe si legume cu presare la rece Kuvings B1700
  • Utilizat pentru Fructe Legume
    Material carcasa Plastic
    Material recipient Plastic
    Caracteristici cheie Reverse
    Culoare Argintiu Negru
    Putere 240 W
Storcatorul de fructe si legume Kuvings B1700 cu presare la rece ofera o cantitate mare de avantaje: asigura presare la rece obtinandu-se o cantitate mare de suc cu mai multi nutrienti; carcasa din plastic rezistent, in culori argintiu-negru, usor de curatat si intretinut; puterea de 240W este suficienta pentru presarea diferitelor alimente; recipientul de suc cu capacitate de 0.4L iti ofera cantitatea potrivita de suc; diametrul tubului de 76mm permite alimentarea cu usurinta a fructelor si legumelor; si, in plus, are si functia reverse care asigura o curatare eficienta.

Storcator de fructe si legume cu presare la rece Kuvings B1700

Storcator de fructe si legume cu presare la rece Kuvings B1700
  • Utilizat pentru Fructe Legume
    Material carcasa Plastic
    Material recipient Plastic
    Caracteristici cheie Reverse
    Culoare Rosu Negru
    Putere 240 W
Storcatorul de fructe si legume cu presare la rece Kuvings B1700 ofera utilizatorilor un numar de avantaje: design constructiv rezistent realizat din plastic, putere de 240 W, eficienta maxima de stors prin mecanismul de reverse, tub de alimentare de 76 mm, capacitate de 0.4 litri a recipientului de suc si un aspect atractiv in culorile rosu si negru. Acesta este ideal pentru a fi folosit in spatii rezidentiale pentru a pregati bauturi delicioase si sanatoase.

Storcator citrice Star-Light CJT-160SS, 160W, anti-picurare

Storcator citrice Star-Light CJT-160SS, 160W, anti-picurare
  • Utilizat pentru Citrice
    Material carcasa Inox Plastic
    Caracteristici cheie Sistem anti-picurare
    Accesorii incluse Accesoriu pentru citrice
    Culoare Argintiu Negru
    Putere 160 W
    Greutate 2.2 Kg
Storcatorul citric Star-Light CJT-160SS ofera utilizatorilor un plus de confort si versatilitate. Designul modern, din inox si plastic, se integreaza elegant in orice bucatarie. Este usor si elegant cu o putere de 160 W si produce suc rapid si eficient. Caracteristicile cheie includ sistemul de picurare anti-picurare si accesoriul pentru citrice. Puteti obtine pana la 25% mai mult suc rapid si gustos, cu puterea de a extrage sucul in functie de dimensiunea fructului, selectati una dintre cele trei trepte de viteza. Dimensiunile si greutatea usoara faciliteaza transportul si depozitarea produsului. Cablul mai lung de 1,25 m ofera flexibilitate in alegerea locatiei. Storcatorul citric Star-Light CJT-160SS este disponibil intr-o culoare argintiu-negru si sa va servesca in mod delicat si eficient pentru ani de zile.

Ce să cauți într-un storcator cu presare la rece

Preluarea fructelor și legumelor este o modalitate răcoritoare, convenabilă și delicioasă de a obține o gamă largă de nutrienți din produse proaspete. Puteți folosi un singur tip de fructe sau legume, puteți găsi combinația preferată și chiar puteți amesteca sucul în cocktailuri. Atât storcatoarele centrifugale tradiționale, cât și storcatoarele cu viteză mai mică (numite și storcatoare masticatoare) vă pot ajuta să pregătiți o băutură gustoasă și hrănitoare, dar există diferențe cheie între cele două.


Metoda de extracție
Acesta este primul lucru de luat în considerare atunci când alegeți un storcator. După cum am menționat, storcatoarele centrifugale folosesc lame rotative de mare viteză pentru a toca rapid produsele și a extrage sucul, dar pot crea căldură despre care unele studii sugerează că distruge nutrienții sensibili la căldură. Au tendința de a extrage mai puțin suc și de a lăsa mai puțină umiditate în pulpă.

Storcatoarele lente, numite si storcatoare de presare la rece sau masticatoare, lucreaza la viteze mult mai mici pentru a zdrobi si stoarce produsele. Acestea au ca rezultat producții mai mari de suc, pulpă mai uscată și suc mai fin și mai puțin spumos. Această viteză mai mică și lipsa căldurii le fac mai silențioase decât modelele centrifuge. Acestea fiind spuse, sunt adesea mai scumpe.

Calitatea sucului
Unele storcatoare permit o mulțime de pulpă și spumă să intre în produsul finit, în timp ce altele produc suc cu o consistență netedă. Savoarea sucului dvs. va fi influențată și de calitatea storcătorului dvs., deoarece unele storcatoare nu funcționează la fel de bine cu anumite tipuri de produse și vă vor oferi mai puțin suc (și, prin urmare, mai puțină aromă) din acele ingrediente.

Ușurință de curățare
Storcatoarele pot fi aparate care necesită multă muncă de curățat, așa că alegerea unuia care este mai ușor de curățat va afecta probabil cât de mult îl vei folosi. Adesea, piesele storcătorului nu pot fi spălate în mașină de spălat vase, așa că dacă o mașină vine cu o perie de curățare care funcționează bine pe sită, aceasta poate fi de mare ajutor. Când există o mulțime de părți și locuri complexe în care pulpa să se blocheze, sau când storcatorul nu vine cu un colector de picături sau un colector de pulpă, lucrurile pot deveni mult mai haotice. Pulpa uscată este, de asemenea, mult mai greu de curățat, așa că curățarea storcătorului imediat după utilizare poate face o diferență enormă.

Mărimea
Storcatoarele pot ocupa destul de mult spațiu pe tejghea, iar unele modele includ piese și accesorii suplimentare care trebuie depozitate separat. Există modele orizontale și verticale, în funcție de cât spațiu liber aveți, așa că vedeți care este ușor de depozitat în amenajarea bucătăriei dvs.

Putere
O altă considerație atunci când cumpărați un storcator cu presare la rece este puterea pe care o oferă modelul. Dacă faci suc cu legume cu frunze verzi, ai nevoie de un storcator care are o putere de cel puțin 400 de wați. De asemenea, luați în considerare cât de mult suc faceți la un moment dat. Pentru loturi mai mari, un storcător cu putere mai mare ar fi o alegere bună, mai ales că storcatoarele cu presare la rece funcționează la viteze mai mici.

Proiectarea
Un punct important de proiectare de luat în considerare este lățimea tubului de alimentare. Cu cât toboganul este mai lat, cu atât mai puțin va trebui să tăiați pentru a vă potrivi produsele. Acest lucru nu numai că reduce munca ta, dar tăierea ingredientelor expune mai multă suprafață la aer și crește oxidarea, ceea ce scade valoarea nutritivă.

Sucul presat la rece are un gust diferit de cel de la o mașină centrifugă?

Gustul este similar, dar sucul de la o mașină centrifugă se separă mai repede din cauza oxidării rezultate din turațiile mai mari. De asemenea, produce mai puțin produs decât un storcator cu presare la rece.

Cât durează sucul presat la rece?

În general, sucul presat la rece poate dura trei până la cinci zile dacă este refrigerat corespunzător într-un recipient de sticlă etanș. Acidul din suc poate degrada recipientele din plastic, iar aerul va oxida sucul, degradând nutrienții. Sucul de la modelele centrifugale durează doar 24 de ore.

Poți îngheța suc presat la rece?

Poți, dar este mai bine să faci o cantitate pe care o poți consuma în câteva zile, deoarece înghețarea și dezghețarea provoacă oxidare care poate epuiza conținutul de nutrienți al sucului.

De ce se separă sucul presat la rece?

Este un proces natural ca sucul presat la rece să se separe. Este bun atâta timp cât l-ai ținut la frigider și nu a trecut de fereastra de expirare (trei până la cinci zile pentru sucul de casă presat la rece). Doar scuturați-l și bucurați-vă.

Ce poti presa la rece?

Opțiunile dvs. sunt larg deschise cu privire la fructele, legumele și ierburile pe care trebuie să le presați la rece. Produsele cu conținut mai mic de apă, cum ar fi verdețurile cu frunze verzi, pot fi mai dificil de strâns, dar unele storcatoare reușesc să scoată o cantitate surprinzătoare din suc, o mână de kale sau o grămadă de iarbă de grâu. Consultați câteva dintre aceste rețete de sucuri gustoase pentru inspirație.

Te-ar putea interesa