Alegerile noastre
Continut pachet | 1x Tava |
---|---|
Utilizare | Torturi si prajituri Placinte si tarte Universala Lasagna |
Sursa de caldura | Gaz Electric |
Forma | Dreptunghi |
Material | Otel carbon |
Culoare | Negru |
Functii | Baza detasabila Strat antiaderent |
Tehnologie | Non-Stick |
Continut pachet | 1 x Capac 1 x Tava |
---|---|
Utilizare | Torturi si prajituri Universala Peste Lasagna |
Sursa de caldura | Gaz Electric |
Forma | Dreptunghi |
Material | Inox |
Culoare | Argintiu |
Continut pachet | Forma cofetarie / patiserie Forme prajituri cu sau fara coacere Tava cozonac / pasca Tava mare tava tort / tarta / chec / placinta / inghetata Tavi cozonaci Tavi de copt cu eliberare rapida pentru prajituri in straturi |
---|---|
Utilizare | Paste Torturi si prajituri Placinte si tarte Paine si cozonac Universala Briose Peste Lasagna Legume Budinca |
Sursa de caldura | Gaz Electric |
Forma | Rotund |
Material | Silicon |
Culoare | Multicolor |
Functii | Strat antiaderent |
Tehnologie | Rezistent la temperaturi intre 18ºC si 230ºC Cele mai bune tavi de copt |
Continut pachet | 1 tava |
---|---|
Utilizare | Torturi si prajituri Placinte si tarte Universala Lasagna |
Sursa de caldura | Gaz Electric |
Forma | Dreptunghi |
Material | Aluminiu |
Culoare | Albastru Negru |
Functii | Strat antiaderent |
Utilizare | Torturi si prajituri Placinte si tarte Lasagna |
---|---|
Forma | Dreptunghi |
Material | Inox |
Culoare | Argintiu |
Material
Tigăile pentru lasagna sunt disponibile în mai multe materiale, metalul, sticla și ceramica fiind cele mai comune. Opțiunile din ceramică tind să fie cele mai atractive atunci când mergi de la cuptor la masă, dar sunt de obicei mai scumpe decât omologii lor din metal și sticlă. Metalul este cel mai durabil, deoarece nu este predispus la crăpare sau ciobire și poate rezista adesea la temperaturi mai ridicate și la fiert - important dacă doriți să rumeniți partea de sus a lasagnei.
Mărimea
Vasele de copt pentru lasagna sunt dimensionate special pentru a se potrivi cu lățimea a trei tăiței lasagna standard fără a se suprapune și suficient de adânc pentru a încăpea două până la trei straturi de tăiței, carne și brânză. Dacă gătiți pentru mai puține persoane, cu siguranță vă puteți scala rețeta pentru a se potrivi cu o tigaie mai mică, dar veți dori să vă asigurați că tigaia este cel puțin suficient de adâncă pentru a păstra aceeași cantitate de straturi.
Mulți bucătari sunt de acord că lasagna ar trebui să aibă cel puțin trei straturi de carne. brânză și sos. Pentru lasagna în stil restaurant, poți merge chiar mai sus, cu condiția ca tigaia să fie suficient de adâncă.
Tapetarea unei tavi pentru lasagna cu folie sau pergament poate ajuta la curățare, dar este adesea inutilă. Dacă decideți să vă căptușiți tigaia, asigurați-vă că pulverizați pergamentul sau folia cu puțin spray de gătit pentru a ajuta hrana să se elibereze.
Da. Tavile pentru lasagna au suficientă adâncime pentru a lăsa un tort să crească, așa că sunt de fapt excelente pentru a coace prăjituri dacă nu aveți o tavă dedicată.
Da, atâta timp cât specificațiile de căldură și dimensiunea tigaii se potrivesc nevoilor dumneavoastră de gătit.
Nu strică să-ți ungi tigaia. Puteți unge ușor interiorul tigaii pentru lasagna pentru a reduce probabilitatea ca alimentele să se lipească, de obicei nu este nevoie, mai ales dacă tigaia are deja un strat antiaderent.
Deși nu există o regulă strictă cu privire la câte straturi ar trebui să aibă lasagna, majoritatea au cel puțin trei. Pentru a vă asigura că lasagna se gătește uniform, veți dori să vă faceți straturile consistente groase și să evitați să folosiți bucăți foarte mari de legume sau carne. Pentru început, ungeți fundul tăvii de copt cu puțin ulei de măsline și o cantitate generoasă de sos.
Te-ar putea interesa