Cea mai buna tigaie pentru lasagna

George Petrescu -
Cea mai buna tigaie pentru lasagna

Alegerile noastre

Tava de Copt Non-Stick Dreptunghiulara 2-in-1 cu Fund Detasabil

Tava de Copt Non-Stick Dreptunghiulara 2-in-1 cu Fund Detasabil
  • Continut pachet 1x Tava
    Utilizare Torturi si prajituri Placinte si tarte Universala Lasagna
    Sursa de caldura Gaz Electric
    Forma Dreptunghi
    Material Otel carbon
    Culoare Negru
    Functii Baza detasabila Strat antiaderent
    Tehnologie Non-Stick
Tava de copt dreptunghiulara 2-in-1 cu fund detasabil ofera nenumarate avantaje: este fabricata din otel carbon rezistent si de durata, are un strat antiaderent si tehnologie non-stick, are dimensiuni de 35x24x8 cm, dispune de o singura compartiment, este compatibil cu gaz, electric, masina de spalat vase si cuptor, are baza detasabila, si este disponibil in culoarea neagra. De asemenea, tava poate fi folosita pentru a prepara torturi, prajituri, placente, tarte, lasagna si alte preparate universale.

Tava cuptor cu capac, IoBio

Tava cuptor cu capac, IoBio
  • Continut pachet 1 x Capac 1 x Tava
    Utilizare Torturi si prajituri Universala Peste Lasagna
    Sursa de caldura Gaz Electric
    Forma Dreptunghi
    Material Inox
    Culoare Argintiu
Tava cuptor cu capac din setul IoBio are avantajul de a asigura o utilizare universala avand capacitatea de a pregati torturi, prajituri, lasagna si alte preparate pentru gatit cu sursa de caldura electrica sau gaz. Tava are forma dreptunghiulara si este din material inox, fiind rezistent la grasimi si temperaturi ridicate si avand un numar de compartimente de 1. Cu o culoare argintie eleganta, tava poate fi folosita in siguranta si curata foarte usor, fiind compatibila cu masina de spalat vase si cuptor. Dimensiunile sale sunt inaltime 8 cm, lungime 35 cm si latime 27 cm, fiind realizata din inox ce permite rezistenta si mai mare. Instructiunile de utilizare sunt usor de urmat si practicile, oferind in acelasi timp un preparat gustos si sanatos.

Set 4 tavi copt, Quasar & Co., reutilizabile, antiaderente

Set 4 tavi copt, Quasar & Co., reutilizabile, antiaderente
  • Continut pachet Forma cofetarie / patiserie Forme prajituri cu sau fara coacere Tava cozonac / pasca Tava mare tava tort / tarta / chec / placinta / inghetata Tavi cozonaci Tavi de copt cu eliberare rapida pentru prajituri in straturi
    Utilizare Paste Torturi si prajituri Placinte si tarte Paine si cozonac Universala Briose Peste Lasagna Legume Budinca
    Sursa de caldura Gaz Electric
    Forma Rotund
    Material Silicon
    Culoare Multicolor
    Functii Strat antiaderent
    Tehnologie Rezistent la temperaturi intre 18ºC si 230ºC Cele mai bune tavi de copt
Setul de 4 tavi copt Quasar & Co. reutilizabile, antiaderente, cu diametru de 15,5 cm, 20,5 cm, 22 cm si 9,5 cm si inaltimea de 5,5 cm, realizate din silicon, sunt ideale pentru cofetarie, patiserie, prepararea de paste, torturi si prajituri, placinte si tarte, paine si cozonac, unele generale si briose, carne si chiar lasagna, legume si budinca, fiind rezistente la temperaturi intre 18°C si 230°C. Stratul antiaderent al acestor tavi de copt fac din utilizarea lor o experienta placuta. Greutatea lor este de 0,46 kg.

Tava pentru cuptor dreptunghiulara 35x27 cm Aquamarine Metalic

Tava pentru cuptor dreptunghiulara 35x27 cm Aquamarine Metalic
  • Continut pachet 1 tava
    Utilizare Torturi si prajituri Placinte si tarte Universala Lasagna
    Sursa de caldura Gaz Electric
    Forma Dreptunghi
    Material Aluminiu
    Culoare Albastru Negru
    Functii Strat antiaderent
Tava dreptunghiulara 35x27 cm Aquamarine Metalic este un accesoriu practic si eficient pentru gatit. Este confectionat din aluminiu cu o suprafata interiora din marmura si ofera o strat antiaderent pentru a preveni lipirea alimentelor si mentinerea sau imbunatatirea gustului. Produsul poate fi utilizat cu succes in gatitul diferitelor tipuri de prajituri, torturi, clatite, prajituri, tarte si lasagna, fiind compatibil cu orice sursa de caldura, cum ar fi gazul si electricul. In plus, aceasta tava poate fi spalata si folosita in masina de spalat vase si congelator. Inaltimea produsului este de 6,5 cm, iar instructiunile de utilizare sunt incluse in pachet.

Forma de copt, dreptunghiulara, cu separator amovibil, latime

Forma de copt, dreptunghiulara, cu separator amovibil, latime
  • Utilizare Torturi si prajituri Placinte si tarte Lasagna
    Forma Dreptunghi
    Material Inox
    Culoare Argintiu
Forma de copt dreptunghiulara cu separator amovibil ofera numeroase avantaje atunci cand este folosita pentru prepararea torturilor, prajiturilor, placintelor si tartenelor. Separatorul amovibil face posibila impartirea formei in portiuni mai mici pentru a putea prepara mai multe produse in acelasi timp. Forma de copt dreptunghiulara este fabricata din material inox de calitate superioara, care rezista la temperaturi ridicate si ofera o culoare argintie durabila. Greutatea redusa a formei, de doar 1 Kg, ofera mobilitate si usor de utilizat si de transportat.

Ce să căutați când cumpărați o tigaie pentru lasagna


Material
Tigăile pentru lasagna sunt disponibile în mai multe materiale, metalul, sticla și ceramica fiind cele mai comune. Opțiunile din ceramică tind să fie cele mai atractive atunci când mergi de la cuptor la masă, dar sunt de obicei mai scumpe decât omologii lor din metal și sticlă. Metalul este cel mai durabil, deoarece nu este predispus la crăpare sau ciobire și poate rezista adesea la temperaturi mai ridicate și la fiert - important dacă doriți să rumeniți partea de sus a lasagnei.

Mărimea
Vasele de copt pentru lasagna sunt dimensionate special pentru a se potrivi cu lățimea a trei tăiței lasagna standard fără a se suprapune și suficient de adânc pentru a încăpea două până la trei straturi de tăiței, carne și brânză. Dacă gătiți pentru mai puține persoane, cu siguranță vă puteți scala rețeta pentru a se potrivi cu o tigaie mai mică, dar veți dori să vă asigurați că tigaia este cel puțin suficient de adâncă pentru a păstra aceeași cantitate de straturi.

Cât de adâncă ar trebui să fie o tigaie pentru lasagna?

Mulți bucătari sunt de acord că lasagna ar trebui să aibă cel puțin trei straturi de carne. brânză și sos. Pentru lasagna în stil restaurant, poți merge chiar mai sus, cu condiția ca tigaia să fie suficient de adâncă.

Poți tapeta o tavă pentru lasagna cu folie sau hârtie de pergament?

Tapetarea unei tavi pentru lasagna cu folie sau pergament poate ajuta la curățare, dar este adesea inutilă. Dacă decideți să vă căptușiți tigaia, asigurați-vă că pulverizați pergamentul sau folia cu puțin spray de gătit pentru a ajuta hrana să se elibereze.

Puteți face prăjitură într-o tavă pentru lasagna?

Da. Tavile pentru lasagna au suficientă adâncime pentru a lăsa un tort să crească, așa că sunt de fapt excelente pentru a coace prăjituri dacă nu aveți o tavă dedicată.

Puteți folosi o tigaie pentru lasagna pentru prăjire?

Da, atâta timp cât specificațiile de căldură și dimensiunea tigaii se potrivesc nevoilor dumneavoastră de gătit.

Trebuie să ungeți o tavă pentru lasagna?

Nu strică să-ți ungi tigaia. Puteți unge ușor interiorul tigaii pentru lasagna pentru a reduce probabilitatea ca alimentele să se lipească, de obicei nu este nevoie, mai ales dacă tigaia are deja un strat antiaderent.

Cum stratificați ingredientele într-o tavă pentru lasagna?

Deși nu există o regulă strictă cu privire la câte straturi ar trebui să aibă lasagna, majoritatea au cel puțin trei. Pentru a vă asigura că lasagna se gătește uniform, veți dori să vă faceți straturile consistente groase și să evitați să folosiți bucăți foarte mari de legume sau carne. Pentru început, ungeți fundul tăvii de copt cu puțin ulei de măsline și o cantitate generoasă de sos.

Te-ar putea interesa