Cele mai bune ustensile pentru grătar

George Petrescu -
Cele mai bune ustensile pentru grătar

Alegerile noastre

Set Ustensile pentru Gratar ,9 piese , Otel inoxidabil , GRUNBERG

Set Ustensile pentru Gratar ,9 piese , Otel inoxidabil , GRUNBERG
  • Material Inox
Setul de Ustensile pentru Gratar GRUNBERG din otel inoxidabil de culoare argintie, cu 9 piese, este un produs de calitate superioara, care va ofera durabilitate si rezistenta! Acest set ofera beneficii practice, cum ar fi usurinta in curatare, manipulare si intretinere si, totodata, este un accesoriu rezistent la coroziune si zgârieturi. Ofera, de asemenea, usurinta in pregatirea mesei si a gratarului, garantând o experienta placuta pentru toata lumea.

Set 18 accesorii gratar OutDoor din otel inoxidabil de calitate

Set 18 accesorii gratar OutDoor din otel inoxidabil de calitate
  • Numar piese/set 18
    Material Aluminiu Inox
    Continut pachet 1 x Cutit friptura 1 x Furca pentru friptura 1 x Cleste gratar 6 x Mini furculite 2 x Solinite
    Greutate 2.5 Kg
Setul Outdoor din otel inoxidabil de calitate oferă unele avantaje majore. Produsul este foarte rezistent, fiind fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, cum ar fi aluminiu inoxidabil. Setul de 18 accesorii conține un cutit de friptură, o furcă pentru friptură, un clește gratar, șase mini furculițe și două soliniti, toate într-o culoare argintiu. Lungimea, lățimea și înălțimea setului îi dau un aspect modern și elegant, iar greutatea scăzută de 2.5 kg face setul ușor de transportat. Acest set 18 accesorii gratar Outdoor este ideal pentru oricine dorește să-și bucure de grătare în aer liber și, în același timp, să folosească produse de cea mai bună calitate.

Set accesorii 10 piese gratar cu diplomat de aluminiu / 842

Set accesorii 10 piese gratar cu diplomat de aluminiu / 842
  • Numar piese/set 10
    Material Inox
    Continut pachet 1 x Accesorii
    Greutate 2.3 Kg
Setului accesoriilor cu diplomat de aluminiu / 842 oferă cea mai bună experiență în grătar, deoarece are un număr de 10 piese, toate din material inox și de o culoare închisă. Acestea au o lungime de 43 cm, o lățime de 8 cm și o înălțime de 21 cm, în plus, greutatea lor este de numai 2.3 kg, ceea ce îi face ușor de transportat. Acest set oferă toate ustensilele necesare pentru a găti mâncarea într-o manieră profesională.

Set ustensile gratar inox 10 ps. in geanta aluminiu, Zilan-Tools

Set ustensile gratar inox 10 ps. in geanta aluminiu, Zilan-Tools
  • Numar piese/set 10
    Material Inox
    Continut pachet 1 x Furculita 1 x Spatula 1 x Pensula 1 x Furculita friptura 1 x Cleste 1 x Cutit 4 x Frigarui 1 x pensula pentru intins sosul 1 x Perie pentru curatarea gratarului 1 x Cutit gratar 1 x Perie pentru uns friptura 1 x Geanta 4 x Tije pentru frigarui
    Greutate 4 Kg
Avantajele pentru Set ustensile gratar inox 10 ps. in geanta aluminiu, Zilan-Tools, sunt variate. Este un set complet cu o gama larga de instrumente: o perie pensula, o furca, o spatula, un cleste gratar, patru frigarui, un cutit, un pansula pentru intins sosul, o perie pentru curatarea gratarului, un cutit gratar, o perie pentru uns friptura si o geanta. Setul este realizat din material de inalta calitate, inox, si are o culoare atractiva, argintiu-gri. In plus, dimensiunile sunt ideale pentru transport, avand o lungime de 47 cm, o latime de 20 cm si o inaltime de 8 cm, cu o greutate de 4 kg. Setul ofera o experienta perfecta pentru cei care doresc sa gaseasca tot ce le trebuie intr-un set compact si usor de transportat.

Set 26 de instrumente pentru gratar Swissant, Otel inoxidabil

Set 26 de instrumente pentru gratar Swissant, Otel inoxidabil
  • Numar piese/set 27
    Material Inox
Setul de 26 de instrumente pentru gratar Swissant din otel inoxidabil oferă mai multe avantaje. Piețele din otel inoxidabil sunt rezistente la rugină și la coroziune, ceea ce înseamnă că veți putea bucura de instrumentele pentru grătar pe termen lung. Setul include 27 de piese, oferind un pachet complet, cu toate ustensilele de care ai nevoie pentru o experiență de grătar deosebit de plăcută. De asemenea, este o alegere excelentă pentru a face cadouri, deoarece se livrează într-o cutie frumoasă și elegantă. Acest set de instrumente este ușor de curățat, necesitând doar niște soluție de curățare ușoară și un material moale pentru a menține strălucirea și rezistența la coroziune.

Orice grătar vă va spune că ustensilele vă pot face sau distruge experiența de grătar. Vă vor ajuta să gătiți carnea și legumele la perfecțiune, iar fiecare configurație de grătar are nevoie de cel puțin o spatulă, clește, furculiță, perie și termometru pentru carne. Cu toate acestea, este posibil să doriți și câteva instrumente de specialitate, în funcție de tipul de grătar din meniu. Vezi si cele mai bune grătare Weber dar si cele mai bune termometre pentru grătar.

Ce să cauți în instrumentele pentru grătar

Material

Indiferent de ce fel de unealtă de grătar cumpărați, este întotdeauna o idee bună să vă uitați la din ce este fabricat produsul. Oțelul inoxidabil și fonta sunt materiale extrem de durabile, care vor rezista mult timp dacă sunt îngrijite corespunzător, în timp ce plasticul se poate topi dacă este expus la un grătar fierbinte. De asemenea, veți dori să luați în considerare modul în care materialul trebuie curățat/îngrijit, deoarece anumite unelte ar putea necesita mai mult efort pentru a se menține în formă bună.

Siguranță

Siguranța este esențială oricând gătiți pe un grătar și este la fel de important să vă asigurați că uneltele dvs. de grătar sunt la îndemână. Pe lângă faptul că căutați materiale de înaltă calitate, asigurați-vă că toate instrumentele pe care le selectați sunt potrivite pentru modul în care le utilizați. De exemplu, dacă căutați mănuși pentru grătar, verificați dacă acestea sunt potrivite pentru temperatura grătarului la care gătiți de obicei.

Compatibilitate

În funcție de tipul de unealtă pe care îl cumpărați, poate fi necesar să verificați dacă produsul este compatibil cu grătarul dvs. Acest lucru nu este o preocupare pentru unelte generale, cum ar fi clești și spatule, dar dacă cumpărați ceva precum un coș pentru grătar, un dispozitiv de ridicare a grătarului sau chiar o perie pentru grătar, este important ca unealta pe care o alegeți să poată fi utilizată în siguranță și eficient pe dvs. grătar.

Care sunt instrumentele esențiale pentru grătar?

Există doar câteva instrumente pentru grătar care sunt absolut esențiale pentru grătar. Ați fi neglijent să gătiți grătar fără perie de grătar, clești cu mâner lung, o spatulă și/sau furculiță și un termometru pentru carne - aceste articole sunt indispensabile pentru un grătar sigur și eficient. Cu toate acestea, poate doriți, de asemenea, să ridicați câteva articole de specialitate, cum ar fi un coș de legume sau un suport pentru coaste, în funcție de ceea ce gătiți de obicei.

Cum depozitați uneltele pentru grătar?

Dacă doriți ca uneltele dvs. de grătar să reziste multe sezoane de grătar care urmează, este important să le depozitați corespunzător. Înainte de a pune uneltele deoparte, curățați orice reziduuri de grăsime și alimente și lăsați-le să se usuce complet. De aici, ar trebui să le depozitați într-un loc uscat, cum ar fi un sertar în bucătărie sau într-o pungă de depozitare din garaj. Mulți oameni își lasă uneltele de grătar agățate afară, pe grătar, dar probabil că acest lucru le va reduce durata de viață. Uneltele metalice pot rugini atunci când sunt expuse la umezeală, iar componentele din lemn pot începe să putrezească.

Cum curățați rugina de pe uneltele de grătar?

Dacă uneltele tale de grătar au fost lăsate afară pentru o perioadă lungă de timp și au început să ruginească, există câteva moduri în care le poți readuce la starea impecabilă. Încercați să creați o pastă din oțet și bicarbonat de sodiu, apoi întindeți-o pe zona ruginită a instrumentului. Lăsați-l să stea timp de aproximativ 30 de minute, apoi clătiți cu apă caldă.

Te-ar putea interesa