Cel mai bun vas de gătit

George Petrescu -
Cel mai bun vas de gătit

Alegerile noastre

Oala inox Schmitter, 30x20 cm, 14L

Oala inox Schmitter, 30x20 cm, 14L
  • Tip Cu capac
    Sursa de caldura Gaz Electric
    Numar straturi baza 3
    Culoare Gri
    Continut pachet 1 x Oala 1 x Capac
    Material Inox
    Material interior Inox
    Capacitate 14 l
Oala Schmitter din inox cu capac, de 30x20 cm și 14 litri, este potrivită pentru gaz și electric. Este prevăzută cu 3 straturi în baza sa și are un maner din inox. Culoarea sa gri o face să se potrivească oricărei nuanțe de bucătărie. Pachetul include un set de 1 bucată și 1 capac. Datorită grosimii de 4,2 mm, poate fi folosită în siguranță și în masina de spălat vase. Oala din inox Schmitter poate fi utilizată pentru diverse activități de gătit și astfel oferă avantaje inestimabile.

Oala ceramica Schmitter aluminiu turnat, 28 cm, 6L

Oala ceramica Schmitter aluminiu turnat, 28 cm, 6L
  • Tip Cu capac
    Sursa de caldura Gaz Electric Halogen Vitroceramic
    Numar straturi baza 5
    Culoare Maro
    Continut pachet 1 x Oala 1 x Capac
    Material Aluminiu
    Material interior Ceramica
    Capacitate 6 l
Oala ceramica Schmitter aluminiu turnat, 28 cm, 6L beneficiaza de avantaje unice, cum ar fi materialul rezistent din aluminiu turnat, materialul interior ceramic si capacul din sticla termorezistenta, care ofera o rezistenta deosebita la caldura si o durabilitate mai mare. In plus, oala are cinci straturi si poate fi folosita pe gaz, electric, halogen si chiar pe o plita vitroceramica, iar manerul din aluminiu ofera o prindere sigura. Oala este de culoare maro si are o capacitate de 6L, un diametru de 28 cm si o inaltime de 12,5 cm. Grosimea de 4,2 mm asigura durabilitatea, in timp ce instructiunile de utilizare asigura ca oala poate fi folosita in siguranta.

Set Tefal Ingenio Stainless Steel, 3 piese

Set Tefal Ingenio Stainless Steel, 3 piese
  • Tip Fara capac
    Sursa de caldura Toate
    Culoare Argintiu
    Continut pachet 3 x Oala
    Material Inox
    Material interior Inox
    Capacitate 1.5 l 2.2 l 3 l
Setul Tefal Ingenio Stainless Steel 3 piese ofera urmatoarele avantaje: Design versatil si rezistent datorita materialelor inox; Compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv cuptorul; Calitate si durabilitate superioare, fiind fabricata din inox; Instructiuni usor de urmat pentru curatarea produselor in masina de spalat; Setul contine 3 piese cu capacitate de 1.5 l, 2.2 l si 3 l si diametru de 16 cm, 18 cm si 20 cm, aratandu-se elegant si modern in culoarea argintiu.

Cratita cu coada Schmitter, inox, 18 cm, 2.3 L

Cratita cu coada Schmitter, inox, 18 cm, 2.3 L
  • Tip Fara capac
    Sursa de caldura Toate
    Culoare Argintiu
    Continut pachet 1 x Cratita
    Material Inox
    Material interior Inox
    Capacitate 2.3 l
Cratita Schmitter din inox, cu coada, de 18 cm si capacitate de 2,3 litri face gatitul mai simplu si mai productiv. Dotata cu maner din inox, aceasta cratita se poate utiliza pe toate sursele de caldura si are un strat protector antiaderent pentru a preveni prinderea alimentelor. Este rezistenta la coroziune si la urme lasate in tigaie. De asemenea, designul cu 4.2 mm grosime asigura o distribuire uniforma a caldurii in timpul gatitului. Culoarea argintie ofera o nota stralucitoare bucatariei.

Cratita ceramica Schmitter cu coada, aluminiu turnat, 20 cm

Cratita ceramica Schmitter cu coada, aluminiu turnat, 20 cm
  • Tip Cu capac
    Sursa de caldura Gaz Electric
    Numar straturi baza 3
    Culoare Maro
    Continut pachet 1 x Capac 1 x Oala
    Material Aluminiu
    Material interior Ceramica
    Capacitate 2.5 l
Cratita ceramica Schmitter cu coada, aluminiu turnat, 20 cm ofera avantaje multiple, inclusiv rezistenta crescuta la caldura si usurinta in intretinere. Produsul este realizat din aluminiu turnat, cu trei straturi de baza, si are un material interior din ceramica, si un capac din sticla termorezistenta. Setul contine doua bucati si include un capac si o oala, in forma de maro si cu diametrul de 20 cm, inaltimea de 9 cm si grosimea de 3 mm, oferind o capacitate totala de 2.5 l. Acest produs este usor si rezistent, fiind potrivit pentru orice sursa de caldura, inclusiv gaz electric.

Ce să căutați atunci când cumpărați o oală de gătit


Design mâner
Majoritatea lucrurilor pe care le gătiți într-o oală vor face că mânerele să devină fierbinți, ceea ce poate fi periculos mai ales în combinație cu o oală grea. Multe mânere de oală includ nituri sau mânere rezistente la căldură pentru a preveni arsurile.

Pragul de căldură
Pentru o versatilitate optimă, trebuie să funcționeze bine într-o varietate de condiții de gătit. Când faceți cumpărături, luați în considerare tipurile de rețete pentru care veți folosi o oală și asigurați-va că produsele pe care le aveți în vedere pot rezistă la temperaturile maxime necesare.

Durabilitate
Având în vedere că oalele sunt unul dintre cei mai buni mulți-tasker din bucătărie, este esențial că vasele de gătit să reziste utilizării regulate. Luați în considerare garanția produsului și consultați recenziile pentru a estima durata de viață estimată a acestuia.

Puteți pune o oală în cuptor?

Da, atâta timp cât este specificat de producător că fiind rezistență la cuptor. Verificați din nou specificațiile vaselor pentru a vedea care este pragul maxim de căldură și rețineți că capacele (în special sticlă) nu sunt întotdeauna rezistente la cuptor, chiar dacă oală reală este.

Puteți folosi o oală pentru prajire?

Da, absolut. Cel mai bun tip de oală pentru prajire va fi o tigaie cu fundul greu, cu o conductivitate și o reținere excelente a căldurii, deoarece doriți că uleiul să mențină o temperatura cât mai constanța posibil.

Te-ar putea interesa