Cel mai bun aparat de cafea de ultimă generație

George Petrescu -
Cel mai bun aparat de cafea de ultimă generație

Alegerile noastre

Aparat de cafea, Sokany, 1.5L, Inox/ABS, Anti-picurare, Pastrarea

Aparat de cafea, Sokany, 1.5L, Inox/ABS, Anti-picurare, Pastrarea
  • Tip alimentare Cafea macinata
    Tip bautura Cafea
    Numar produse preparate 12
    Material carcasa Inox Plastic
    Functii Sistem Anti-picurare Oprire automata Timer Indicator nivel apa Tava de scurgere detasabila Mentinere la cald a canii Indicator nivel cafea
    Culoare Inox Negru
    Greutate 1.8 Kg
Aparatul de cafea Sokany 1.5 L Inox/ABS cu Anti-picurare ofera un proces de preparare automata, este instalat in conformitate cu standardul si utilizat in spatii rezidentiale fiind alimentat cu cafea macinata. Acesta are un display LCD oferind functii de sistem anti-picurare, oprire automata si timer pentru un control precis al prepararii cafelei. Designul ei modern din inox si plastic negru are un indicator nivel apa, o tava detasabila si un indicator nivel cafea. Acesta dispune de mentinere la cald a canii si de accesorii incluse precum 1 x cana gradata, 1 x portafiltru si 1 x filtru de apa pentru a obtine cele mai bune bauturi! Cu o putere de 950 w, presiunea pompei de 0 bar si o capacitate de 1.5 l, acest aparat are o latime de 16 cm, o inaltime de 32 cm si o greutate de 1.8 kg, astfel incat cablul de alimentare sa atinga 0,7 m.

Aparat portabil de cafea capsule, Wacaco Minipresso NS

Aparat portabil de cafea capsule, Wacaco Minipresso NS
  • Tip alimentare Capsule
    Tip bautura Espresso
    Numar produse preparate 1
    Culoare Negru
    Greutate 350 g
Aparatul portabil de cafea capsule Wacaco Minipresso NS este ideal pentru utilizare rezidentiala. Acesta are un sistem de alimentare cu capsule si ofera un espresso unic la o presiune a pompei de 8 bar. Acesta este extrem de compact, avand o inaltime de 175mm, o greutate de 350g si un rezervor de apa de 70ml. Acesta include o ceasca espresso incorporata, o perie de curatare si o carte de instructiuni pentru o utilizare usoara. Aparatul are un design modern si compact si are o garantie pe care o puteti folosi pentru orice eventualitate.

Aparat cafea Philips Senseo HD 6553/80 Rosu

Aparat cafea Philips Senseo HD 6553/80 Rosu
  • Tip alimentare Pad cafea
    Tip bautura Espresso Cappuccino Caffe Latte
    Numar produse preparate 1
    Material carcasa Plastic
    Functii Oprire automata Setare cantitate cafea Rezervor apa detasabil
    Culoare Rosu
    Greutate 1.7 Kg
Aparatul de cafea Philips Senseo HD6553/80 ofera o multime de avantaje, cum ar fi: tipul automat, incorporabil si utilizarea comerciala, tipul de alimentare cu pad-uri de cafea, prepararea de espresso, cappuccino sau latte, ce pot fi preparate simultan, sistemul de spumare a laptelui manual si functia de oprire automata si reglarea cantitatii de cafea. Acesta are un corp de plastic durabil si contine, de asemenea, un sita de filtrare mare. De asemenea, are o putere de 1450W si o presiune a pompei de 1.5 bar, precum si un rezervor detasabil, cu o capacitate de 0.7 l. Dimensiunile acestuia sunt de 20 cm latime, 30 cm adancime si 38 cm inaltime, iar cablul are o lungime de 1 m. Inaltimea maxima a cepei este de 10 cm si greutatea totala este de 1.7 kg.

Aparat portabil de cafea macinata Nanopresso cu adaptor de capsule

Aparat portabil de cafea macinata Nanopresso cu adaptor de capsule
  • Tip alimentare Cafea macinata
    Tip bautura Espresso
    Numar produse preparate 1
    Culoare Negru
    Greutate 336 g
Nanopresso cu adaptor de capsule este un aparat portabil de cafea macinata ideal pentru uz rezidential, cu presiune de pompa 18 bar si putere de 0 W, care prepara bauturi espresso. Acesta este usor si portabil, avand o inaltime de 156 mm si greutatea de 336 g. Nanopresso are un rezervor de apa de 80 ml, un compartiment pentru cafea macinata de 8 g si are incluse ca accesorii o ceasca espresso incorporata, cartea de instructiuni, garanţia, cosul de filtru, buzunarul, peria, autocolantele si adaptorul de capsule Nespresso, toate acestea fiind disponibile intr-o singura culoare, neagra.

Aparat pentru preparat cafea turceasca Hausberg HB-3800AU, 1

Aparat pentru preparat cafea turceasca Hausberg HB-3800AU, 1
  • Tip alimentare Cafea macinata
    Tip bautura Cafea
    Numar produse preparate 4
    Functii Avertizare sonora
    Culoare Auriu Negru
Avantajele Aparatului pentru preparat cafea turceasca Hausberg HB-3800AU sunt: tipul automat si standard de incastrare, pentru utilizare rezidentiala, cu bautura ce poate fi preparata din cafea macinata, un numar de 4 produse preparate, sistem de spumare lapte manual, functii de avertizare sonora, 1 x lingura pentru dozare, varianta de culoare auriu-negru, puterea de 400 w, presiunea pompei de 0 bar, capacitatea rezervorului de apa de 250 ml si lungimea cablului de 0.5 m.

Ce să căutați când cumpărați o cafetieră


Tip
Dacă sunteți un pasionat espressor alegerea este evidentă: alegeți un espressor dedicat care să se potrivească nevoilor dvs. Dacă sunteți o gospodărie care are nevoie de opțiuni, o mașină combinată care le face pe ambele poate fi mai mult stilul dvs.

Capacitate
Indiferent dacă aveți nevoie doar de o ceașcă sau de o carafă întreagă, există un aparat de cafea pentru tine. Aparatele de cafea prin picurare cu o capacitate mai mare sunt excelente pentru familii sau pentru cei care beau multă cafea, dar dacă aveți nevoie doar de o ceașcă sau două, asigurați-vă că aparatul dvs. are o setare care permite băuturi de dimensiuni mai mici.

Dimensiunea mașinii
O altă considerație atunci când cumpărați o mașină de cafea este amprenta acestuia. Asigurați-vă că verificați din nou înălțimea, lățimea și adâncimea mașinii dvs. față de spațiul disponibil de pe tejghea înainte de a cumpăra.

Caracteristici suplimentare
Caracteristicile excelente de avut includ oprirea automată, o placă de încălzire, prepararea programată (pentru a vă putea trezi cu o cafea proaspătă) și o carafă termică (excelentă pentru a menține cafeaua caldă pe tot parcursul zilei). Alte opțiuni pe care le-ați putea dori sunt o râșniță încorporată pentru zaț proaspăt de cafea, un spumant de lapte pentru a crea băuturi pe bază de espresso și un fel de notificare pentru când aparatul are nevoie de curățare. Modelele superioare, cum ar fi cele de mai sus, vor include adesea una sau mai multe dintre aceste caracteristici.

Cât de important este tipul de cafea pe care îl folosesc?

Depinde cu adevărat de profilul dvs. de aromă preferat. Cele două tipuri de boabe de cafea cel mai frecvent produse sunt arabica (Coffee arabica) și robusta (Coffee caniphora). Arabica tinde să fie mai dulce, mai aromată și mai puțin acidă iar robusta este cunoscuta pentru arome puternice, „robuste” și niveluri ridicate de cofeină.

Ce dimensiune de măcinare ar trebui să folosesc?

Dimensiunea măcinarii este cea mai importantă variabilă atunci când vine vorba de prepararea unei cești grozave de cafea.

Îmi pot măcina singur cafeaua?

Sigur ca poti! Deținerea unei rasnite de cafea și măcinarea propriei cafele, mai ales dacă o faci chiar înainte de preparare, este cea mai bună modalitate de a te asigura că primești cea mai proaspătă ceașcă posibilă.

Ce este espresso-ul?

Espresso este preparat cu boabe de cafea măcinate fin, presate într-un portafiltru. Apa fierbinte sub presiune este trimisă prin zaț, producând un lichid concentrat. Timpul ideal pentru a extrage un espresso adecvat este între 25 și 35 de secunde – orice mai scurt ar putea însemna că zațul tău este prea gros, iar orice mai lung ar putea însemna că zațul tău este prea fin. Temperatura ideală este de aproximativ 200 de grade; temperaturile mai calde vă pot arde sau supraextracta zațul, în timp ce temperaturile mai scăzute pot duce la o injecție slabă, fără aromă.

Te-ar putea interesa