Cel mai bun aparat de scos sâmburii

George Petrescu -
Cel mai bun aparat de scos sâmburii

Alegerile noastre

Aparat de scos samburi cirese/visine Leifheit V2

Aparat de scos samburi cirese/visine Leifheit V2
  • Material Plastic
    Lungime 16.5 cm
    Latime 15 cm
Aparatul de scos samburi Leifheit V2 din material plastic ofera beneficii multiple, cum ar fi: durabilitate si rezistenta crescuta, gratar de indepartare a samburilor cu 16.5 cm lungime si 15 cm latime, este usor de utilizat si de curatat, potrivit pentru fructe de marime mica ca visinele si ciresele si este compact, usor de transportat.

Aparat de scos samburi cirese/visine Vanora

Aparat de scos samburi cirese/visine Vanora
  • Material Plastic
Aparatul de scos samburi Vanora cu specificatiile mentionate ofera urmatoarele avantaje: tipul produsului extractor cu actiune manuala ,este fabricat din plastic de culoare rosu si alb ,are o greutate de 296 g ,facandu-l usor de folosit si transportat. Acest aparat poate fi folosit pentru a scoate samburii de la fructele cum ar fi ciresele si visinele, oferind o experienta usoara si eficienta.

Aparat Tiessa de scos samburi, prindere de masa prin ventuza

Aparat Tiessa de scos samburi, prindere de masa prin ventuza
  • Material Plastic
    Lungime 17 cm
    Latime 10 cm
Aparatul Tiessa de scos samburi, prindere de masa prin ventuza, este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa obtina cele mai bune rezultate. Produsul ofera un design ergonomic, este fabricat din materiale rezistente la abraziune, apa si zgarieturi, dar si protectie impotriva stropirii si anti-alunecare. Este usor de manevrat si poate fi utilizat de dreptaci si stangaci, iar sistemul de prindere de masa prin ventuza faciliteaza instalarea si asigura stabilitate. Cu o lungime de 17 cm si o greutate de 400 g, acest aparat este usor de folosit si ofera o culoare alba, aducand un plus de stil si design oricarui bucatarie.

Aparat de Scos Samburi, Prindere de Masa prin Ventuza, Usor de

Aparat de Scos Samburi, Prindere de Masa prin Ventuza, Usor de
  • Material Plastic
    Lungime 19 cm
    Latime 10 cm
Acest Aparat de Scos Samburi, cu Prindere de Masa prin Ventuza si Usor de Folosit, ofera avantaje precum rezistenta la abraziune, rezistenta la apa, rezistenta la zgarieturi, design ergonomic, protectie anti-stropire, anti-alunecare si ergonomie, toate acestea intr-un design modern, alb, cu o lungime de 19 cm si latime de 10 cm. Produsul este usor de folosit atat de catre dreptaci cat si de stangaci si este dotat cu o lama, pentru a putea scoate samburele.

Ustensila pentru scos samburi cirese si masline, zinc, 15 cm

Ustensila pentru scos samburi cirese si masline, zinc, 15 cm
  • Material Metal
Ustensila pentru scos samburi cirese si masline, zinc, 15 cm ofera mai multe avantaje: aceasta permite extragerea rapidă și ușoară a semințelor de cirese și masline; este realizat din metal solid, robust și rezistent; poate fi folosit cu ușurință pentru a scoate semințele din fructe; are un design compact, în culoare neagră, care se potrivește ușor în orice bucătărie; este un tip manual de extractor, oferind o experiență de lucru convenabilă.

Ce să cauți într-un aparat de scos sâmburii

Tip

Portabil: Acestea funcționează foarte mult că un capsator sau un perforator cu o singură gaură. Au piese minime și sunt ușor de utilizat. De obicei, puteți să sâmbureti doar o ciresa o dată.
Blat de masă: Aceste modele sunt așezate pe o masă sau blat și au adesea atașamente antiderapante pentru a le asigura în timpul procesului.

Volum

O considerație importantă este numărul de cireșe pe care le vei folosi.

Ușurință în utilizare și curățare

Este întotdeauna important să iei în considerare cât de ușoară va fi curățarea atunci când pornești la achiziționarea unui instrument de bucătărie. Multe dintre sistemele de masă au containere atașate sau apărătoare care conțin scurgerea sucului în acele zone.

Eficientă

Această este într-adevăr o întrebare dacă cantitatea sau calitatea este cea mai importantă pentru ține. Dacă folosiți 5 kilograme de cireșe doriți cel mai rapid și mai eficient model.

Te-ar putea interesa