Cel mai bun aparat de vidat

George Petrescu -

Cel mai bun aparat de vidat in 2023 este FoodSaver FFS002X-01 si e cea mai buna alegere pe care o poti face. Aparatul de vidat FoodSaver FFS002X-01 este un aparat de vidat cu clema, conceput pentru uz rezidential, ce poate fi utilizat pentru vidarea alimentelor solide. Este prevazut cu un panou de comanda digital si are functii de sigilare si vidare a recipientelor, iar tipul de vidare este uscata, cu control automat. Daca sunteti in cautarea unui aparat de vidat de calitate, compact si usor de utilizat, atunci FoodSaver FFS002X-01 este o optiune excelenta. Cu o putere de 140 W si o bara de lipire de 28 cm, acest aparat poate utiliza atat rolele de pungi pentru vidare, cat si pungile individuale, oferindu-va astfel flexibilitatea de care aveti nevoie pentru a pastra alimentele proaspete mai mult timp.

Cel mai bun aparat de vidat

Alegerile noastre

FoodSaver FFS002X-01

FoodSaver FFS002X-01
  • Tip alimente Solide
    Functii Indicator luminos Sigilare Vidare recipiente
    Tip vidare Uscata
    Punga vidare Rola Pungi
    Putere 140 W
    Greutate 1.7 Kg
FoodSaver FFS002X-01 este un aparat de vidat cu clema ideal pentru blat, ce poate fi folosit in mediu rezidential si poate prelucra alimente solide. Beneficiind de un panou de comanda digital, acesta ofera functii precum indicator luminos pentru sigilare si vidare recipiente, precum si vidare uscata, control vidare automat si pungi vidare rola. Cu un furtun vidare sticle si o bara de lipire de 28 cm, acest aparat de vidat consuma un consum de energie de 140W si are un material plastic de calitate superioara, fiind de culoare neagra si avand dimensiunile de 12 cm inaltime, 40 cm lungime si 19 cm latime, greutatea acestuia fiind de 1,7 Kg. Pachetul contine o rola si 10 pungi de vidare.

Heinner HAV-130BKSL

Heinner HAV-130BKSL
  • Tip alimente Solide
    Functii Sigilare Vidare recipiente
    Tip vidare Umeda Uscata
    Punga vidare Rola
    Putere 150 W
Heinner HAV-130BKSL este un aparat de vidat cu clema rezidential modern, prevazut cu un panou de comanda digital si functii de sigilare si vidare a recipientelor uscate si ude. Acesta are puterea de 150 W si doua trepte de viteza, precum si controlul automat al vidarii, ceea ce faciliteaza procesul de vidare si economisirea de timp. Punga de vidare cu rola permite separarea facila a continutului stocat. Designul sau unic argintiu si negru si capacitatea de 12 litri/min adauga un plus de functionalitati acestui aparat de vidat. Acesta este livrat in pachet cu toate accesoriile necesare si un manual de utilizare.

Aparat de vidat alimente ZAFIT™, 175 W, 30 cm bara de lipire

Aparat de vidat alimente ZAFIT™, 175 W, 30 cm bara de lipire
  • Tip alimente Solide Lichide
    Functii Protectie supraincalzire Sigilare Oprire fortata Absorbtie multispeed Vidare recipiente Aspirare automata
    Tip vidare Umeda Uscata
    Punga vidare Rola Pungi
    Putere 175 W
    Greutate 0.55 Kg
Aparatul de vidat alimente ZAFIT™, 175 W, 30 cm bara de lipire este solutia perfecta pentru nevoile tale. Cu functii protectie supraincalzire, sigilare, oprire fortata, absorbtie multispeed, vidare recipiente si aspirare automata, acest aparat portabil poate fi folosit pe blatul din bucatarie sau in zonele exterioare si poate trata atat alimente solide cat si lichide. De asemenea, controlul vidarii este automat si vine cu 10 pungi de vidare si o bara de lipire de 30 cm, fiind alimentat cu o putere de 175 W. Panoul de comanda mecanic, materialul plastic si greutatea de 0.55 kg fac din acest produs solutia perfecta pentru uz rezidential.

Laica Profesional VT3120

Laica Profesional VT3120
  • Tip alimente Solide
    Functii Functie Pulse Sigilare Vidare recipiente
    Tip vidare Umeda Uscata
    Punga vidare Rola
    Putere 130 W
    Greutate 2.8 Kg
Aparatul de vidat Laica Profesional VT3120 este un produs de înaltă calitate, potrivit pentru uz rezidențial, cu functii de sigilare si vidare recipiente, umeda sau uscata, ce dispune de un panou de comanda digital si control automat al vidarii. Caracteristicile sale includ un cutter pentru pungi, material inoxidabil, putere de 130W, alimentare la retea, culoare argintiu-negru și greutate de 2,8 kg. Intervalul de vidare este de 20 litri/minut.

Caso Germany

Caso Germany
  • Tip alimente Solide
    Functii Indicator luminos Sigilare Pungi reutilizabile Vidare recipiente Aspirare automata
    Tip vidare Uscata
    Punga vidare Rola Pungi
    Putere 100 W
    Greutate 1.1 Kg
Caso Germany oferă beneficiariilor săi un aparat de vidat cu clemă, portabil, conceput pentru utilizare rezidențială, care poate procesa alimente solide. Aparatul vine cu un panou de comandă digital, precum și cu funcții suplimentare, cum ar fi indicatorul luminos, sigilarea automată, vidarea recipientelor și aspirarea automată. Pungile sunt din material inox, iar bara de lipire are o lungime de 30 cm. Acest produs are o putere de 100 de W și un trepte de viteză. Alimentarea se realizează la rețea. Designul elegant al aparatului are o culoare argintiu-negru și este de 6.5 cm înălțime, 37 cm lungime și 9 cm lățime. Greutatea sa este de 1.1 kg. Aceasta este una dintre avantajele Caso Germany, oferind un produs portabil și elegant ce oferă funcții multifuncționale la un preț accesibil.

La ce sa te uiti cand alegi un aparat de vidat

Setări de etanșare

Mașinile de ultimă generație tind să aibă butoane speciale (pentru lucruri precum pulsarea sau sigilarea alimentelor umede), iar unele ar putea avea, de asemenea, capacitatea de a sigila mai mult decât pungi (cum ar fi recipientele pentru marinarea alimentelor). Dacă doriți să sigilați articole mai fragile, cum ar fi fructele și produsele de patiserie, poate doriți să găsiți un model cu o setare „soft”. Mai multe modele de bază vin la un preț mai mic, cu mai puține funcții, dar tind să ocupe mai puțin spațiu și să funcționeze bine dacă nu aveți nevoie de mai mult decât elementele de bază.


Dimensiunea și depozitarea pungii

Vrei un aparat de etanșare cu vid care să stocheze rulouri de pungi? Rulourile vor fi întotdeauna la îndemână, iar mașina va tăia pungile la lungime. Pe de altă parte, dacă rulourile nu se depozitează în interiorul unității, veți avea două lucruri separate de care să urmăriți, dar unitățile în sine tind să fie mai compacte. Luați în considerare cât de des veți folosi dispozitivul de etanșare cu vid și dacă aveți nevoie ca acesta să fie depozitat cu ușurință într-un sertar. Puteți găsi modele care sunt ușoare – doar câteva kilograme – dar modelele mai profesioniste, grele, vor trebui probabil să găsească o casă mai permanentă pe tejghea.

Suplimente incluse

Nu există nicio îndoială că, în cele din urmă, va trebui să cumpărați pungi și rulouri suplimentare de etanșare, dar unele aparate includ o varietate de ambele, astfel încât să puteți decide ce preferi înainte de a cumpăra mai multe. Multe dispozitive de etanșare vin cu un port pentru accesorii, astfel încât să puteți atașa un furtun de aspirație (care poate fi inclus sau nu) și să îl utilizați pentru a sigila recipientele sau chiar vinul nefinisat. Unele truse de pornire vin chiar și cu recipientele sau un dop pentru vinul tău sigilat.

Puteți aspira supa, pâinea și salata verde?

Da, alimentele moi, cum ar fi pâinea și salata verde, și alimentele umede, cum ar fi supe și tocanite, toate pot fi sigilate în vid cu puțină cunoștințe. Articolele lichide nu pot fi sigilate în vid așa cum sunt, fără a face o mizerie mare sau a umple excesiv tava de picurare a sigilantului. Trucul este să puneți supe, tocane și sosuri într-un alt recipient sau pungă de depozitare și să le congelați mai întâi. Apoi, puneți vasul congelat într-o pungă de vid și sigilați. Deoarece pâinea este moale și spongioasă și va fi zdrobită dincolo de recunoaștere, veți dori să o înghețați până când devine fermă înainte de sigilarea în vid.

Cât pot sa tin alimentele sigilate în vid?

Sigilarea în vid a alimentelor poate prelungi foarte mult timpul de păstrare a alimentelor, deși trebuie luate în continuare măsuri de precauție. Adesea, mărcile de sigilare cu vid își vor enumera propriile linii directoare, pe care ar trebui să le urmați. În medie, alimentele sigilate plasate în congelator pot dura câțiva ani, iar alimentele sigilate din frigider vor dura câteva săptămâni. Fructele sigilate vor rezista una până la două săptămâni în frigider după sigilare și doi până la trei ani în congelator. Orezul nefiert poate fi sigilat și păstrat în cămară timp de unul până la doi ani.

De unde poti cumpara pungi sigilate cu vid?

Sacii sigilați cu vid și rulourile de pungi sunt disponibile la majoritatea comercianților majori care vând aparate de bucătărie. Majoritatea aparatelor de etanșare cu vid pot folosi orice marcă de pungă. Unele dispozitive de etanșare au spațiu de stocare încorporat pentru o rolă de pungă, care vă permite să creați pungi de orice dimensiune.

Cum curățați un aparat de etanșare cu vid?

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a prelungi durata de viață a oricărui etanșant este să îl mențineți curat. În special

Te-ar putea interesa