Cel mai bun set de cești de ceai

George Petrescu -
Cel mai bun set de cești de ceai

Alegerile noastre

Set cafea/ceai, Kring Cuisine Style , 12 piese, cesti 200 ml

Set cafea/ceai, Kring Cuisine Style , 12 piese, cesti 200 ml
  • Material Portelan
    Volum 200 ml
    Functii Compatibil cu masina de spalat vase
    Numar bucati/set 12
    Continut pachet 6 x Ceasca 6 x Farfurioara
    Diametru 9 cm
Setul cafea/ceai Kring Cuisine Style oferă 12 piese, fiecare ceaşcă fiind fabricată din portelan de înaltă calitate şi de volum 200ml. Setul poate fi spălat în maşina de spalat vase, fiind ideal pentru diverse ocazii speciale. Toate bucățile sunt în culoare albă și vin în colecția Cuisine Style, având diametrul de 9 cm. Setul conţine 6 cești și 6 farfurii.

Set cafea/ceai, Kring Cuisine Selected, 12 piese, cesti 200 ml

Set cafea/ceai, Kring Cuisine Selected, 12 piese, cesti 200 ml
  • Material Portelan
    Volum 200 ml
    Functii Compatibil cu masina de spalat vase
    Numar bucati/set 12
    Continut pachet 6 x Ceasca 6 x Farfurioara
    Diametru 8.5 cm
Setul cafea/ceai Kring Cuisine Selected, 12 piese, ofera un numar variabil de avantaje: portelanul de inalta calitate al cestilor de 200 ml rezista cu usurinta la temperaturi inalte si nu se estompeaza, permitandu-va sa savurati ceaiul sau cafeaua dumneavoastra in cea mai buna calitate; acest set este compatibil cu masinile de spalat vase si nu necesita alte ingrijiri speciale; dimensiunile mici permit un spatiu mic pentru depozitare; culoarea alba si designul subtil ofera un plus de eleganta bucatariei dumneavoastra; si, nu in ultimul rand, acest set este o alegere ideala pentru orice ocazie speciala.

Cana din inox, latiera pentru spumare cu maner, cana de lapte

Cana din inox, latiera pentru spumare cu maner, cana de lapte
  • Material Inox
    Volum 1 l
    Functii Rezistent la zgarieturi Compatibil cu masina de spalat vase Rezistenta la uzura
    Numar bucati/set 1
    Continut pachet 1 x Cana barista cana termosensibila / cana cafea / ceasca de cafea / cana ceai / cesti espresso / cesti cappuccino / cesti latte / cana cafea perete dublu / pahar cafea reutilizabil / set cesti cafea cesti cafea / cani de ceai deosebite / canite de cafea / cani cafea / cani termosensibile / cani latte / cana termo / set cani cafea / cana termica cafea / cana cafea to go ceasca cafea vintage / latiera / cana spuma lapte / cana pentru spumarea laptelui / cana de spumat lapte / latiera inox / cana cafea cu capac /cana personalizata
    Diametru 10.3 cm
Cana din inox Latiera pentru spumare cu maner și volumul de 1 litru oferă avantaje multiple - rezistență la zgârieturi, compatibilitate cu mașina de spălat vase, rezistență la uzură și universalitate pentru a fi utilizată în orice sărbătoare - Paste, Crăciun sau alte evenimente. Culoarea argintie a acesteia adaugă un plus de rafinament și eleganță, iar înaltimea sa de 12.5 cm și diametrul de 10.3 cm face ca această cană să fie o alegere perfectă pentru a servi cana termosensibilă sau pentru a face diverse cești de cafea, cappuccino sau latte. Colectia Quasar & Co. face ca această cană să fie un obiect vintage, unic, reutilizabil, ideal pentru a personaliza un cadou special.

Set 2 cani cafea/ceai, Quasar & Co., pretabile voiaj/calatorie

Set 2 cani cafea/ceai, Quasar & Co., pretabile voiaj/calatorie
  • Material Ceramica
    Volum 400 ml
    Functii Capac "To go" Baza antialunecare Capac etans Cupa termo Suport antizgariere
    Numar bucati/set 2
    Continut pachet 2 x Cana ceramica cesti cafea / cani de ceai deosebite / canite de cafea / cani latte / set cani cafea / cana termica cafea / cana cafea to go / pahar cafea reutilizabil / cesti cappuccino / set cesti cafea
    Diametru 9 cm
Setul de 2 cani de ceai/cafea Quasar & Co. faciliteaza voiajul si calatoriile prin designul lor practic si confortabil, oferind un volum generos de 400 ml, un capac "to go" etans, o baza antialunecare si o cupa termo rezistenta la zgarieturi. Cestile sunt realizate din ceramica de inalta calitate, in culori versatile de alb si negru, dându-le un look modern. Acest set poate fi folosit pentru a servi orice băutură: cafea, ceai, cappuccino, latte sau alte băuturi calde, reprezentând o alegere excelenta pentru orice sarbatoare sau intalnire.

Set 6 cesti cafea Kring Cuisine Selected, 170 ml, portelan

Set 6 cesti cafea Kring Cuisine Selected, 170 ml, portelan
  • Material Portelan
    Volum 170 ml
    Functii Compatibil cu masina de spalat vase
    Numar bucati/set 6
    Continut pachet 6 x Ceasca
Setul de 6 cesti de cafea Kring Cuisine Selected, de 170 ml, din portelan, ofera avantaje multiple. Acestea sunt usor de spalat si compatibile cu masinile de spalat vase. Fiecare cescuta are un design elegant, de culoare alba, ce face parte din colectia Cuisine Selected ideala pentru petrecerea sarbatorilor universale. Setul contine 6 cesti si poate fi folosit in diferite ocazii.

Set 2 cani cu pereti dubli, Quasar & Co., sticla termorezistenta

Set 2 cani cu pereti dubli, Quasar & Co., sticla termorezistenta
  • Material Sticla termorezistenta
    Volum 270 ml
    Functii Mentine temteratura constanta mai mult timp Cani pentru ceai si cafea sau orice alta bautura
    Numar bucati/set 2
    Continut pachet 2 x Cana cu pereti dubli din sticla termorezistenta cana termosensibila / cana cafea / ceasca de cafea / cana ceai / cesti espresso / cesti cappuccino / cesti latte / cana cafea perete dublu / pahar cafea reutilizabil / set cesti cafea cesti cafea / cani de ceai deosebite / canite de cafea / cani cafea / cani termosensibile / cani latte / cana termo / set cani cafea / cana termica cafea / cana cafea to go ceasca cafea vintage / latiera / cana spuma lapte / cana pentru spumarea laptelui / cana de spumat lapte / latiera inox / cana cafea cu capac /cana personalizata
    Diametru 8.5 cm
Setul de 2 cani cu pereti dubli Quasar & Co. din sticla termorezistenta, cu un volum de 270 ml, este ideal pentru a mentine temperatura constanta mai mult timp si pentru a savura orice bautura, fiind si perfecta pentru sarbatori, cum ar fi Pastele si Craciunul. Aceste cani sunt multifunctionale si deosebite, fiind potrivite pentru cafea, cappuccino, ceai sau orice alta bautura. Canile au un design transparent, cu un diametru de 8.5 cm si inaltime de 10 cm, perfecte pentru cafea si orice alta bautura ta preferata. In aceasta colectie Quasar & Co., bucurati-va de aceasta cana termo-rezistenta reutilizabila, perfecta pentru o cafea vintage sau o cana pentru spumarea laptelui.

Set 2 cani termorezistente, Haushalt International, pentru ceai/espresso

Set 2 cani termorezistente, Haushalt International, pentru ceai/espresso
  • Material Sticla termorezistenta
    Volum 250 l
    Numar bucati/set 2
Setul de 2 cani termorezistente Haushalt International pentru ceai/espresso ofera avantaje unice. Acest set este confectionat din sticla termorezistenta cu un volum de 250ml. Setul este compus din 2 cani, avand o culoare transparenta. Aceste cani sunt grozave pentru a pastra bauturile fierbinti, fiind extrem de rezistente la temperaturi inalte. De asemenea, aceste cani sunt vesnic elegante si practice, avand un design elegant si simplu. Aceste cani sunt perfecte pentru a servi ceaiuri si espresso delicioase.

Set 2 cani ceai cu infuzor metalic, Quasar & Co., cu capac

Set 2 cani ceai cu infuzor metalic, Quasar & Co., cu capac
  • Material Inox Sticla termorezistenta
    Volum 320 ml
    Functii Curatare usoara
    Numar bucati/set 2
    Continut pachet 2 x Ceainic cu infuzor cana termosensibila / cana cafea / ceasca de cafea / cani ceai / cani de ceai deosebite / set cesti cafea / cesti latte / cana cafea perete dublu / cani termosensibile / set cani cafea
    Diametru 9 cm
Setul de 2 cani de ceai cu infuzor metalic Quasar & Co. are un numeroase avantaje. Acestea au un design modern și elegant, având corpul din inox si cana din sticla termorezistenta. Volumul de 320 ml ofera suficient spatiu pentru ceaiul preferat. Functiile de curatare usoara faciliteaza mentinerea lor in cele mai bune conditii. Aceste cani sunt universale, fiind potrivite pentru o varietate de ocazii sau sarbatori precum Pasti, Craciun sau alte evenimente. Setul vine cu 2 x ceainici cu infuzor si cani termosensibile. Au o culoare transparenta si colectia Quasar & Co. cu dimensiunile de 13.5 cm inaltime si 9 cm diametru. Acestea sunt ideale pentru a servi ceai, cafea sau alte bauturi.

Ce să cauți într-un set de cești de ceai


Proiectare

Găsiți un design care să stârnească bucurie și care vă va face entuziasmat să vă folosiți setul.

Preț

Setul tău de cani și farfurii ar trebui să se potrivească bugetului tău. Este plăcut să ai cel puțin două căni și două farfurioare, dar s-ar putea să vrei mai multe dacă intenționezi să ai prieteni des la ceai sau cafea.

Durabilitate

Niciun set de cani și farfurii nu va dura pentru totdeauna, dar ar fi bine dacă al tău ar rezista cât mai multe ceaiuri de după-amiază. Citiți recenzii de la oameni despre durabilitate.

Cum bei ceai folosind o ceașcă?

Dacă ești acasă, fă tot ce este mai confortabil. Dacă ești invitat la ceai, cea mai potrivită metodă este să ridici ceașca de ceai din care să sorbi în timp ce farfuria rămâne pe masă.

Te-ar putea interesa