Cele mai bune pungi reutilizabile pentru mancare

George Petrescu -
Cele mai bune pungi reutilizabile pentru mancare

Alegerile noastre

Set 11 Pungi alimentare Peva reutilizabile pe termen lung, ideale

Set 11 Pungi alimentare Peva reutilizabile pe termen lung, ideale
  • Functii Pungi pentru conservarea carnii in congelator Conservarea verdeturilor in frigider sau in congelator Pungi ecologice reutilizabile
    Latime 17 cm
    Lungime 18 cm
    Material Silicon
    Numar bucati 11
Setul 11 Pungi alimentare Peva reutilizabile pe termen lung ofera o multime de avantaje. Acestea permit utilizatorului sa economiseasca bani, deoarece pungile sunt reutilizabile pe termen lung. Acestea sunt foarte flexibile, fiind fabricate din silicon, ceea ce face ca acestea sa fie usor de utilizat si pot fi folosite in mod eficient pentru a pastra carnurile in congelator si verdeturile in frigider. In plus, aceste pungi sunt ecologice si se pot folosi la nenumarate ori, ceea ce face ca acestea sa poata reduce semnificativ cantitatea de deseuri si sa contribuie la protejarea mediului. Acest set ofera 11 bucati, toate avand o latime de 17 cm si o lungime de 18 cm si oferind un volum suficient pentru pastrarea corespunzatoare a alimentelor.

Set 6 pungi Petite&Mars Papoo, reutilizabile pentru mancare

Set 6 pungi Petite&Mars Papoo, reutilizabile pentru mancare
  • Latime 10 cm
    Lungime 20 cm
    Material Plastic
Setul 6 de Pungi Petite&Mars Papoo reutilizabile pentru mancare ofera numeroase avantaje. Acestea sunt fabricate din plastic de calitate superioara, fara PVC, ftalati sau BPS, facandu-le sigure pentru alimente. Totodata, au culoare verde albastru moderna si sunt suficient de rezistente pentru a fi folosite cu succes de mai multe ori. Setul contine 6 pungi reutilizabile, fiecare avand o lungime de 20 cm si latimea de 10 cm. Acestea sunt usor de pastrat si se pot spala usor dupa fiecare utilizare, astfel incat sa se poata folosi pentru o perioada mai lunga de timp.

Pungi alimentare, Excellent Houseware, Plastic, Reutilizabile

Pungi alimentare, Excellent Houseware, Plastic, Reutilizabile
  • Material Plastic
    Numar bucati 10
1. Pungile alimentare Excellent Houseware, din plastic, reutilizabile, sunt ideale pentru a obtine un consum responsabil si sustenabil, fiind un set de 10 pe care le puteti folosi, suplinind folosirea altor ambalaje, in mod repetat.
2. Aceste pungi reutilizabile Excellent Houseware, din plastic, sunt usor de curatat, avand un volum mare si fiind rezistente pentru depozitarea produselor alimentare si rezistente la uzura.
3. Aceasta solutie practica si usoara, setul de 10 pungi alimentare Excellent Houseware, din plastic si reutilizabile, este ideala pentru obtinerea unui consum responsabil si poate fi utilizata in mod repetat.
4. Cu ajutorul acestor 10 pungi alimentare reutilizabile din plastic, Excellent Houseware, puteti stoca si transporta cu usurinta produse alimentare, in conditii igienice si sigure.

Set 6 saculeti reutilizabili bumbac, Textilia, impletit, diferite

Set 6 saculeti reutilizabili bumbac, Textilia, impletit, diferite
  • Functii Ambalaj refolosibil
    Latime 20 cm
    Lungime 25 cm
    Material Bumbac
    Numar bucati 6
Setul de 6 saculeti reutilizabile bumbac, Textilia, impletit, are o multime de avantaje. Acestea sunt: sunt produse din bumbac de calitate superioară, având o latime de 20 cm și o lungime de 25 cm; sunt deosebit de rezistente și fiabile, permitându-vă să le folosiți în mod repetat; sunt disponibile într-o varietate de culori naturale, oferind aspectul perfect pentru produsele alimentare; sunt de asemenea ușor de îngrijit, permitându-vă să le spălați și să le dezinfectați între utilizări; oferă o soluție convenabilă pentru ambalarea produselor alimentare, precum și pentru reducerea cantității de gunoi; și, în sfârșit, sunt disponibile într-un set de 6 bucăți, oferind un preț excelent pentru aceste produse de calitate.

Set 4 pungi cu fermoar, conservare alimente, reutilizabile 16,5x24,3x7,4

Set 4 pungi cu fermoar, conservare alimente, reutilizabile 16,5x24,3x7,4
  • Material Polietilena
    Numar bucati 4
Pungile de alimente reutilizabile cu fermoar Set 4 cu specificatiile 16,5x24,3x7,4 sunt ideale pentru conservarea alimentelor. Acestea sunt fabricate din material polietilena, ceea ce le face rezistente, durabile si nesesibile la miros sau mirosuri. Aceste pungi sunt de asemenea rezistente la umiditate, ceea ce le face potrivite pentru depozitarea alimentelor pe termen lung. In plus, aceste pungi sunt potrivite pentru a fi reutilizate, ceea ce le face o alegere eficienta, economica si ecologica.

Pentru a reduce risipa, multe gospodării fac trecerea la produse reutilizabile. Pungile reutilizabile pentru gustări sunt o alternativă ecologică la utilizarea unică a foliilor alimentare, cum ar fi pungile de plastic pentru sandvici sau foliile de plastic. Fabricate adesea din silicon, vinil sau țesătură, oferă toată comoditatea omologilor lor de unică folosință. Consulta si cele mai bune cutii Bento pentru alt fel de a depozita mancarea.

Cum să cauți pungile reutilizabile


Material

Pungile reutilizabile pentru gustări sunt versatile în ceea ce privește materialele de bază. În funcție de funcționalitatea principală prevăzută de design, o pungă poate fi construită din vinil, poliester, silicon, gel congelabil, țesătură de bumbac sau o combinație. Un aspect cheie atunci când se compară mărcile este de a lua în considerare dacă un anumit produs este rezistent la apă, fără BPA și PVC, certificat organic și sigur pentru mașina de spălat vase, congelator sau cuptorul cu microunde.

Tip gustare

Depozitarea alimentelor pentru utilizare ulterioară acasă sau ca alimente pentru a fi consumate într-un loc alternativ poate fi dificilă dacă recipientele potrivite nu sunt la îndemână. Luați în considerare dacă gustările sau mesele cel mai probabil să fie ascunse în pungile de gustări pe care doriți să le cumpărați vor trebui să fie ușor accesibile pentru mâinile mici (de exemplu, mini brioșe, morcovi pentru copii, bucăți de ananas); semisolid sau lichid (de exemplu, brânză de vaci, supă, sos de mere); sau eventual reîncălzit în interiorul pungii (de exemplu, resturi de pizza, omletă, orez). Citiți recenziile clienților pentru a vă face o idee mai bună despre ce pungi reutilizabile au funcționat bine pentru tipurile de alimente către care gravitează gospodăria dumneavoastră

Te-ar putea interesa