Cel mai bun grătar Weber

George Petrescu -
Cel mai bun grătar Weber

Alegerile noastre

Gratar pe gaz Weber Spirit II E-210 GBS

Gratar pe gaz Weber Spirit II E-210 GBS
  • Tip combustibil Gaz
    Material Otel
    Tip Mobil
    Caracteristici cheie Termometru Capac Buton ON/OFF Suport ustensile si prosoape Etajera fixa
    Culoare Gri
    Suprafata gatire (cm) 52 x 44
    Greutate 35 Kg
Gratarul pe gaz Weber Spirit II E-210 GBS este o alegere excelenta daca esti in cautarea unui gratar de calitate superioara. Acest gratar are otel de cea mai buna calitate, oferind o durabilitate incredibila. Are 2 arzatoare puternice cu o putere totala de 7900 W si un termometru incorporat pentru a verifica temperatura. De asemenea, are un capac cu strat dublu si un buton on/off pentru controlul arzatorului. Dispune de etajera fixa, suport ustensile si un suport pentru prosoape de bucatarie, toate acestea intr-o cutie cu dimensiuni de 113 x 122 x 66 cm si greutate de 35 kg. Culoarea gri ofera o nota moderna si stilata acestui gratar.

Gratar pe carbune Weber Compact Kettle 47 cm

Gratar pe carbune Weber Compact Kettle 47 cm
  • Tip combustibil Carbune
    Material Otel
    Tip Mobil
    Caracteristici cheie Capac Etajera fixa
    Culoare Negru
    Suprafata gatire (cm) 44.5 x 44.5
    Greutate 11 Kg
Gratarul Weber Compact Kettle 47 cm are avantajul de a fi compact, fiind confectionat din otel rezistent oferind o suprafata de gatit generoasa de 44.5 x 44.5 cm si garantand o inaltime de 83 cm. Cu un continut de pachet de 1 x gratar gratarul pe carbune Weber Compact Kettle 47 cm se prezinta in culoare neagra si o greutate de 11 kg. Caracteristica cheie particularizata este etajera fixa oferind mai multa practicitate si simplitate in utilizare.

Gratar pe carbuni Weber Master-Touch GBS E-5750 negru

Gratar pe carbuni Weber Master-Touch GBS E-5750 negru
  • Tip combustibil Carbune
    Material Otel Aluminiu
    Tip Mobil
    Caracteristici cheie Termometru Capac Maner termorezistent Ventilatie Sistem de curatare Tava pentru cenusa
    Culoare Argintiu Negru
    Greutate 20 Kg
Gratarul Weber Master-Touch GBS E-5750 negru oferă o serie de avantaje ca să se bucure de o grătară de calitate: corpul este realizat din oțel și aluminiu, suprafața de gătit este realizată din oțel și are un maner rezistent la căldură. De asemenea, grătarul dispune de un sistem de ventilație, un termometru încorporat și un sistem de curățare, precum și o tavă pentru cenușă. Cu dimensiunile sale de 107 cm înălțime, 65 cm lățime și 72 cm lățime și un greutate de 20 kg, acest grătar pe carbuni Weber Master-Touch GBS E-5750 Negru este de asemenea designat într-o culoare elegantă de argintiu și negru.

Gratar pe gaz Weber Q 3200 cu carucior, negru, 63 x 45 cm

Gratar pe gaz Weber Q 3200 cu carucior, negru, 63 x 45 cm
  • Tip combustibil Gaz
    Material Aluminiu Fonta
    Tip Mobil
    Caracteristici cheie Tava detasabila Termometru Capac Buton ON/OFF Aprindere electrica Recipient colectare grasime Etajera rabatabila
    Culoare Negru
    Suprafata gatire (cm) 63 x 45
    Greutate 29 Kg
Gratarul pe gaz Weber Q 3200 cu carucior, negru, 63 x 45 cm este construit din materiale rezistente precum aluminiu si fonta, iar designul sau elegant face ca acesta sa se potriveasca in orice ambient. Caracteristicile principale sunt tava detasabila, termometru, capac, buton on/off, aprindere electrica si recipient colectare grasime. Avand doua gratare si doua arzatoare puternice, are o suprafata mare de preparare (63 x 45 cm) si poate fi reglat la o inaltime de 145 cm. Un set complet de accesorii, inclusiv spatula, gratar, cleste si perie sunt incluse in pachet, iar greutatea lui este de doar 29 kg. Acest gratar pe gaz este ideal pentru gratarile la exterior, oferind performanta optima si usurinta in intretinere.

Gratar electric Weber Q 2400 cu Stand gri inchis

Gratar electric Weber Q 2400 cu Stand gri inchis
  • Tip combustibil Electric
    Material Fonta
    Tip Fix
    Caracteristici cheie Termometru Capac Suport ustensile si prosoape Maner ajutator
    Culoare Gri inchis
    Suprafata gatire (cm) 54 x 39
    Greutate 20 Kg
Gratarul electric Weber Q 2400 cu Stand gri inchis este ideal pentru gatitul in aer liber. Fabricat din fonta rezistenta si avand o suprafata de gatire din fonta portelanata, gratarul ofera o caldura uniforma si un gatit perfect laorice preparat. Gratarul este dotat cu 2 gratare si un termometru inclus, un capac, suport pentru ustensile si prosoape, precum si un maner ajutator ergonomic. Acest gratar poate fi usor montat si transportat si are o putere de 2200W si dimensiuni de 130 cm x 130 cm x 68 cm si greutate de 20 kg.

Există un motiv pentru care Weber este aproape sinonim cu grătarele clasice, de calitate. Brandul există încă din anii 50, când fondatorul a inventat pentru prima dată grătarul pentru ceainic. De atunci, compania a păstrat emblematicul grătar cu cărbune în formă de bol, dar a introdus și grătare pe gaz, grătare electrice, grătare cu peleți din lemn și multe altele - ca să nu mai vorbim de o gamă de accesorii pentru grătar, de la termometre de grătar la brichete. Poti sa vezi care sunt cele mai bune ustensile pentru grătar si cele mai bune termometre pentru grătar.


Cum sa alegi un grătar Weber


Mărimea


Gândiți-vă la cât spațiu aveți pentru grătar, precum și la preferințele dumneavoastră de gătit. Veți găti pentru doi sau vă place să vă distrați? Preferi un grătar mai mic pe care să îl poți muta cu ușurință? Luați în considerare nevoile dumneavoastră și alegeți un grătar în consecință.

Combustibil


Cărbunele și combustibilii gazos au fiecare avantaje și dezavantaje. Cărbunele este ușor de ridicat de la aproape orice magazin alimentar și benzinărie, așa că nu va trebui să faceți o călătorie specială. Pe de altă parte, gazul este mai convenabil odată ce îl aveți - pur și simplu rotiți un buton pentru a porni focul și nu este nevoie să așteptați să ardă cărbunii înainte de a începe să gătiți.

Material gratar


Soarele, ploaia, zăpada, grindina și vântul vor avea impact asupra suprafeței exterioare a grătarului dumneavoastră, așa că este important să alegeți un material care este foarte durabil. În timp ce oțelul inoxidabil se poate decolora din cauza căldurii ridicate, nu va rugini și nu se va coroda cu ploaie și zăpadă. Oțelul emailat este durabil, dar în cele din urmă se poate crăpa sau ciobi, ducând la rugina dedesubt.

Cum curățați un grătar Weber?

Curățați grătarele grătarului dvs. cu o perie de grătar din oțel inoxidabil, asigurându-va că îndepartati toate bucățile de resturi care s-au blocat. Dacă doriți să curățați grătarul înainte de a începe grătarul pentru a îndeparta orice particule arse, porniți grătarul la foc mare, lăsați-l să se încălzească și apoi folosiți peria pentru grătar pentru a curată bucățile de mâncare arse înainte de a începe grătarul. . Pentru a curată exteriorul grătarului dvs., ștergeți-l cu un prosop de hârtie și tipul de curatator potrivit pentru materialul grătarului dvs.: detergent pentru oțel inoxidabil pentru grătare din oțel, detergent pentru sticlă pentru grătare din porțelan.

Cum aprinzi un grătar Weber?

Începeti prin a deschide capacul grătarului. Acest lucru previne acumularea gazului în interiorul acestuia. Apoi, deschideți complet supapă rezervorului de propan încet și faceți o pauză pentru a permite gazului să treacă prin conducta de gaz. Dacă modelul dvs. are un buton „pornire”, rotiți-l la sus. În cele din urmă, faceți clic pe aprindere pentru fiecare arzător individual. Ar trebui să auziți și să vedeți fiecare arzător aprinzându-se după ce ați făcut asta.

Cum ungeti grătarele Weber?

Grătarul Weber nu necesită ungere sau condimente. Puteți doar să periați grătarele în jos cu o perie pentru grătar dacă au resturi pe ele. În plus, ungerea grătarelor poate duce la lipirea lor odată ce uleiul s-a încalzit dincolo de punctul sau de fumare, ceea ce se va înțâmplă inevitabil. Dacă înțâmpinati probleme cu alimentele care se lipesc de grătarul Weber, ungeti mâncarea, nu grătarul.

Se poate udă un grătar Weber?

Grătarele Weber nu sunt impermeabile. Prin urmare, sunt capabili să se ude. Ar trebui să evitați acest lucru dacă îl folosiți, deoarece apă care intră în cutia de gătit va stinge focul. Grătarele Weber sunt rezistente la intemperii, ceea ce înseamnă că pot fi lăsate afară pe terasă pe tot parcursul anului când nu sunt pornite. Cu toate acestea, vor rezistă mai mult și vor rezistă mai bine dacă le puneți o husă. O husă va va proteja grătarul de patarea de ploaie și rugină.

Cum expuneți o colecție de ceaiuri?

Cel mai tradițional mod de a expune o colecție de ceașcă de ceai este intr-un dulap. Există și standuri pe care le puteți cumpăra, unde farfuria este afișată vertical, direct în spatele cupei verticale.

Te-ar putea interesa